Thursday, January 6, 2011

نان پنیر و زیتون






زمانی که مالزی بودم این پیش غذا رو واسه یکی از مهمون های خارجیم درست کردم و از اونجایی که مونده بودم که چه غذائی بپزم که خوشش بیاد از طرفی نگران بودم که نکنه اگه غذای ایرانی که بخوام بپزم خوشش نیاد و همه زحمتهام بره بر باد فنا واسه همین این ریسکو قبول نکردم و با خودم گفتم غذا های ایتالیای جزغذاهایی که همه ملتها دوست دارند پس واسه همین کلا به سبک غذاهای ایتالیایی سرو کردم از سالاد گرفته تا سوپ و پیش غذا و منو اصلی .

این پیش غذا رو وقتی سرو کردم شاید جز بیشترین غذاهایی بود اون شب که بی نهایت طرفدار پیدا کرد و همه خوششون اومده بود البته میتونه جز غذای اصلی هم قرار بگیره ، فکر میکنم اگه یه مقدار کالباس هم بهش اضافه کنید که واقع یک غذای کامل به حساب میاد .

درست کردن این غذا بی نهایت آسونه میگید نه ؟؟؟؟؟؟؟؟



بریم واسه درست کاردنش


مواد لازم :

زیتون سیاه ۱ پیمانه (میتونید فقط از زیتون سبز استفاده کنید)

زیتون سبز ۱ پیمانه

پیازچه ۱ پیمانه (من از پیاز استفاده کردم اما بهترین گزینه پیازچه ست)

کره نصف پیمانه

نون باگت ۲  عدد بزرگ

مایونز نصف پیمانه

پنیر خامه ای نصف پیمانه




















یه نگاه به این زیتون خوشگلا بکنید من که عاشق رنگ و بوی زیتونم ( بماند که موقع درست کردن نصف پیمانه من زیتون خالی خوردم )

خوب این زیتون خوشگلاها رو با نهایت احترام خرد میکنیم.









آقای پیاز و خانوم سیر رو هم با نهایت احترام ریز ریز خورد میکنیم ( همونطور که گفتم اگه پیازچه داشته باشد به جای پیاز که دیگه محشره )






کره ، مایونز ، پنیر خامه ای ، رو با هم قاطی میکنیم ( من از دو نوع کره استفاده کردم کره بی نمک و کره نمک دار که شما میتونید فقط از کره معمولی استفاده کنید ).






و حالا زیتون هایی که خرد کردیم با پیاز و سیر رو قاطی این کرمی که درست کردیم میکنیم و هم میزنیم تا حسابی به خورد هم برند . طعم پنیر و مایونز وعطر زیتون وایی چی میشه با هم!!!!!!!!!!!!!!!











نون باگت رو از وسط نصف میکنیم او این مخلوط رو روش میزاریم








و الان این نون خوشمزه رو تو فری که از قبل روشن کردیم و داغ شده میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد .

و از فر زمانی که داغه میاریمش بیرون و میبریم واسه سرو ، یادتون نره داغ داغ سروش کنید .










نکته  :

شما میتونید این پیش غذای خوشمزه ایتالیایی رو فریز کنید و واسه ماهها نگاه دارد تو یخچال، کافیه یه چند دقیقه قبل بزارید بیرون تا سرماشوازدست بده و بعد بزارید تو فر تا بپزه ، قول میدم که نه کیفیتش اومده باشه پایین نه طعم و مزش .




در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

49 comments:

مامان فرشته said...

ژولیت عزیزم خونه جدیدت مبارک
ایشالله همیشه شاد باشی و دستور های قشنگ و خوشمزه ات را توش بذاری تا ما هم لذت ببریم
دلمون برای اون خونه و نوشته های زندگی خوب و عشقولانه ات تنگ میشه ولی برایت آرزوی خوشبختی در کنار همسر و فرزند دلبندت دارم
میبوسمت ی دنیا

مامان فرشته said...

ژولیت عزیزم
خانه جدید مبارک
دلمون برای نوشته های عشقولانه ات تنگ میشه
بهترین ها رو برات آرزو دارم

Anonymous said...

merci juilet aziz , dastorat mahshareeeee , mercii

Anonymous said...

هورااااااااااااااااا
وب نو مبارک
اوللللللللللللللللللللل

Anonymous said...

نانا
راستی اسممو یادم رفت
شاد باشی

Anonymous said...

صدف: سلام ژولیت عزیزم بوی سیر و زیتون از وبت میاد دارم بیهوش میشم چه قدر زیبا و خوش ابو رنگه راحت هم هست خدا شما رو حفظ کنه که دستورهای به این خوشمزگی وراحت رو یاد میدی گلم.در مورد فوندانت کی بهش رنگ اضافه میکنیم وقت ورز دادن؟؟بعد هم ژولیت جان الان که وارد وب شدم وبت رو جزو جرایم رایانه ای اعلام میکنه دیشب اینطور نبود.من ای دی اس الم از مخابراته.مشکل از منه؟؟؟لطفا راهنماییم کن نکنه نتونم بیام این خونه خوشگل و با صفا.مرسی گلم برای اموزشها.

Mania said...

سلام عزیزم ، دلم غش رفت با این نان زیتون او‌ اینا، حتما این هفته درست می‌کنم :) بزنم به تخت که آخه تو چقدر هنرمندی، امیدوارم همیشه شاد‌ و سلامت باشی‌

شادی said...

به به چقدر خوبه. هم قشنگه و هم حتما خوشمزه. مرسی خانومی.

A Chef From Persia said...

مامان فرشته @
عزیزم شما هم همینطور مرسی که اینقدر لطف داری حالا این فرشته کوچولوی شما چند سالشه ؟ خدا واست حفظش کنه.

نانا جان @

عزیزیم والا نمیدونم اخه بقیه این مشکلو ندارند شاید اون لحظه مشکل داشتی یعنی اصلا نمیتونی پست هارو ببینی؟
در مورد فوندانت هم آفرین شاگرد زرنگم خوب گرفتی

مانیا جان@

اتفاقا دیشب با موبایلم ساعت ۲:۳۰ زمانی که میخواستم bekhabam داشتم وبتو چک میکردم محشر بود اون کیک Date- Walnut
حتما درستش میکنم


شادی جون @

مرسی گلم راستی کدوم شادی ؟؟؟؟؟

Unknown said...

salam azizam mesl e hamishe mahshar o ba salighe bod.mamnon ke inghad mehraboni o khanomit ro be ma ham yad midi

Unknown said...

salam azizam mesl e hamishe mahshar o ba salighe bod.mamnon ke inghad mehraboni o khanomit ro be ma ham yad midi

Anonymous said...

Roya A
ali bood joliet jan . dastetoon dard nakone.

پروین مامان کیاراد said...

یه عالمه بووس و آرزوهای خوب برای ژولیت عزیزم. دستوری که یاد ادی هم راحت هست و هم خوشمزه به نظر میاد. می خوام بگم اینکه همه مواد و مراحل رو با عکس آموزش می دی محشره کارت. واقعا دستت درد نکنه. بوووووووس

طاطا said...

ژولیت مهربونم سلام اول از همه می بوسمت به خاطر همه مهربونیات
دوم اینکه از وقتی با وبلاگت آشنا شدم اضافه وزن گرفتم .چه کار کنم .نمی شه جلوی شکم رو گرفت وقتی اینقدر چیزای خوشمزه یادمون می دی
کیک سه شیرت محشر بود
دو تا سوال داشتم . 1-می تونیم کیک رو تو ظرف پیرکس یا سرامیک بپزیم ؟
2- حرارت داخل فر من از چپ به راست کم می شه یعنی وقتی ظرف کیک رو وسط می زارم سمت چپش کمی می سوزه باید چه کار کنم؟
می بوسمت و با تمام وجودم سلامتی و شادکامی برایت آرزومندم

گیسو said...

وای میتونم طعم محشرش رو حس کنم بخصوص که عاشق زیتونم

Anonymous said...

صدف:سلام زولیت جان فکر کنم سوال منو جواب دادی گلم ولی ناتا نوشتی.من اسمم را نمیدونم باید کجا بنویسم که اول مطلبم باشه برای همین اول کامنتم مینویسم عزیزم .اگر منظور من بودم خانومی من تمام پستها رو میبینم در عین حال که گوشه وب هم اون تکه ای که گفتم مشاهده میشه..در هر صورت من میام عزیزم چون نمیتونم دل بکنم.در ضمن نان پنیر و زیتون را امشب درست کرده بودم بی نظیر شد قبل از خوردنش بویش بیهوشمان کرد.واقعا از صمیم قلبم برایت ارزوی سلامتی وشادی در کنار عزیزانت دارم کهبا قلبی مهربان ما را هم در دانسته هایت شریک میکنی.الهی خداوند به داشته هایت برکت دهد وانها را روز افزون کند.دوستت دارم مهربانم

نیلوفر said...

وبلاگ جدیدت محشره
مرسی بابت این پیش غذا
دلم حسابی آب افتاد

Anonymous said...

ژوليت نازم سلام
خونه جديدت مبارك
عزيزم من ديشب يه دونه از ماهيتابه اي گرين پن رو گرفتم خيلي جالبه جنسش!
خيلي دوست دارم
بوس
حكيمه

A Chef From Persia said...

حکیمه جان @
بلاخره جیب آقای شوهر رو خالی کردی بد جنس:(((((((((((((
مبارکت باشه عزیزیم خیالت راحت دگه هم غذات نمیچسبه هم بی ضرره .

طا طا جونم @

عزیزیم خوشحالم که دوست داشتی کیک ۳ شیر رو من که عاشقشم ، عزیزیم باید بگم واسه این که کیکت نسوزه باید اون قسمت قالبه کیکتو با ۲ لایه فویل بپیچون و ی مقدار بیار تا اواسط قالب از بالا که گرمای کمتری برسه به اون قسمت ، واسه سرامیک هم فکر میکنم اگه چربش کنی و آرد بپاشی مشکلی نداشته باشی


صدف جون @

آره عزیزیم با شما بودم بله بله با خود شما ها ها ها ها ، عزیزه دلم خوش حالم که خوشت اومده من هم بی نهایت از کامنتت شاد میشم.

نیلوفر جونم ، تینا @رویای آبی @ مرسی عزیزانم از کامنتتون دوستتون دارم

Anonymous said...

سلام ژولیت جان
من همیشه سایتت رو میچکم و از مطالب عالی که میذاری استفاده می کنم.
میگم این نان پنیر و زیتون اگر پنیر پیتزا به جای پنیر خامه ای بریزیم و کمی هم پودر آویشن روش بدیم فکر کنم خوشمزه اش کنه.
هرچند که همینجوری هم خیلی خوشمزه به نظر میرسه.
همیشه شاد و سلامت باشی
طوبی

Anonymous said...

آناهيتا
سلام ژولي جان.اميدوارم اين دفعه موفق بشم واست كامنت بذارم!
خيلي تبريك ميگم بهت بابت وبلاگ جديدت.اميدوارم اينجا هم مثل اون وبت موفق باشي و پر طرفدار
بسيار از ديدن و خوندن اين پستت لذت بردم.خيلي غذاي باحالي بود.مرســــــــــــــــي عزيزم

Anonymous said...

سلام عزیزم وبلاگ جدید مبارک.با اجازتون لینکتون کردم اگر دوست داشتید من رو لینک کنید.

A Chef From Persia said...

anayita aziziam@



baleh belkaheh tonesti commnt bezari khili khosh halam az in babat , aziziam hame post haro mitooni bebini moshkeli ke nost?

Anonymous said...

دوباره سلام.بالاخره موفق شدم.آره عزيزم همه ي پست ها باز ميشه و مشكلي نداره.فقط اينجا شكل قلب و گل و ماچ و اينا نداره كه واست بفرستيم.و اينكه اسمم رو نميدونم اين دفعه نوشته ميشه يا نه!

Anonymous said...

اگه اسمم نبود بگم ها كه كامنت قبلي من بودم همشهري!


آناهيتا

مامان تینا و سینا said...

واییییییییییییییی اینجا چه خوشگل و ناز و مامانیه ... مبارک باشه ژولیت جان ، ایشالله همیشه موفق باشی گلم .

A Chef From Persia said...

مامان تینا و سینا @
عزیزه دلم خیلی خوش هام که اینجا میبینمت
کوچولوهاتو ببوس از طرف من

آناهیتا جان @

پس خوبه خیلی نگران بدوام که بچههای ایران بخوص جنوب کشور میتونند ببینند یا نه .

طوبی @

اره عزیزم میشه منتهایه مقدار که روش بریزی نه این که همه مقدار اون پنیرو فقط پنیر پیتزا بریزی

محبویه said...

سلام ژولیت عزیز ازاین که کارهای قشنگت را بدون غرور با دیگران تقسیم می کنی تشکر می کنم امیدوارم همیشه شادو پیروز باشی .متاسفانه عکسهارا دروبلاگ جدیدت نمی تونم ببینم کمک!کمک

Anonymous said...

salam azizam khone noo mobarak khily khily ghashange khily zogh zadam shad bashi kanomam

مامان فرشته said...

فرشته کوچولو1.5 سالشه و ی پسر 3.5 ساله
میبوسمت و همیشه شاد باشی

مامان فرشته said...

فرشته کوچولو1.5 سالشه و ی پسر 3.5 ساله
میبوسمت و همیشه شاد باشی

Nasim said...

salam joliet jan mamnon az dastoor ghazahay alit. in non va zeyton mahshar bood.

فلفلي said...

سلام خانومي خونه نو مبارك .... به ما هم سري بزنيد ممنون ميشيم راستي اين غذا هم خيلي خوشكله هم پر انرژي من اون كيك قبلي رو هم درست كردم واسه تولد داداشي ..عكسشم هست فقط نميدونم من همون موقع سرو كردم يكمي خميري بود فكر كنم بايد ميذاشتم يه شب توي يخچال بمونه نه؟؟؟

Anonymous said...

بلـــــــــــــــــــــه بلـــــــــــــــــــه بچه هاي جنوب كشور هم از نوشته هاتون مستفيض ميشن.دست گل شما درد نكنه
اسمم رو دوباره مينويسم
آناهيتا

A Chef From Persia said...

آناهیتا @
خوب خدارو شکر خیالم راحت شود

مامان فرشته @

ایی جان پس دخملاکت از دخمل من کوچیکتره بوسشون کن از طرف من .

فلفلی جونم @

عزیزیم نباید اینطور بشه شاید شما نونتون خیلی خمیری بوده یا فرو از قبل روشن نکرده بودی .

Anonymous said...

آناهيتا
آقا عكس اين غذا واقعا چشم نوازه.جدي ميگم من هر وقت ميام چند لحظه محو اين هنر خوشمزه ات ميشم.ادم دلش ميخواد درسته بخوردش.عكسشم آخه خيلي واضح و شفافه!!!!!
من عاشق اين مدل غذاها هستم
دستت درست آبجي
1ماچ گنده تقديم شما با عشق

A Chef From Persia said...

آناهیتا جونم :


حالا نمیدونم پختی یا نه این غذا رو اخه واقع خوشمزست مثل عکسش ، من سعی میکنم که تو عکاسی خیلی وقت بزارم چون خیلی مهمه .

شاد باشی آبجی

bahar said...

webloge jadid mobarak juliet jaan.cheghadr in pish ghza khoshmaze be nazar mirese,bah bah,mamnunam :) elahi ke shad bashi hamishe,ke maro ba in ghazahaye khoshmazat shad mikoni ;)

Anonymous said...

khaeli aali bood ..man ham tebghe dastoor dorost kardam..aali shod,,dastet dard nakone azizam..dar zemn ino begam..har moghe ke chi jadid mizari man fori dorost mikonam,,vaghean ke aalie dastoratetoon..eshala hamishe tandorost va sar boland bashi azizam..

Anonymous said...

khaeli aali bood ..man ham tebghe dastoor dorost kardam..aali shod,,dastet dard nakone azizam..dar zemn ino begam..har moghe ke chi jadid mizari man fori dorost mikonam,,vaghean ke aalie dastoratetoon..eshala hamishe tandorost va sar boland bashi azizam..

Anonymous said...

ZEINAB: salaam Juilet aziz, mamnonam bara ghazahaie khoshmazat,
mishe begi panir khameio az koja tahieh konam ya marke khasy hast??? man KL zendegi mikonam.

mersi azizam

شکمو said...

خیلی عالیه حتما درست میکنم

niloofar said...

joliyete azizam vaghean honarmandi man vebhaye ziyadi ro migardam va hamishe az neveshtare va tozihat pichideye onha tarsidam va dore emtehan kardane ghazaha va deserha ro khat keshidam vali baashena shodan shoma ye hese ghashang o samimi behem dast dad ke dobare mano be ashpazi omidvar kard hata be in ke kelas ham beram ey kash iran boodid :(enerjiye mosbatetoon payande va hamishe shado salamat bashid

Anonymous said...

سلام ژولیت جان این دستور عالیه فقط زیتون از کجا تهیه می کنید؟

niloofar said...

سلام
می خواستم بدونم برای این پیش غذای خوشمزه از چه پنیر خامه ای استفاده کنیم؟
پنیر خامه ای بدون نمک؟؟؟؟

Anonymous said...

سلام
می خواستم بدونم برای این پیش غذای خوشمزه از چه پنیر خامه ای استفاده کنیم؟
پنیر خامه ای بدون نمک؟؟؟

mahi said...

salam khanumi.man sitet ro didam va kheili khosham oumad ,makhsusan inke u ham malezi hastid.dg che behtar.
man dar morede traifel ye soali dashtam ,
aval inke az che khameyi estefade mikoni?va kasterdo az koja migiri?
mer30 azizam

paris said...

خانم ژولیت دستتون درد نکنه امشب این نون خوشمزه رو درست کردم البته اخر کالریه
فکر کنم دفعه بعد پیازچه رو به جای یک پیمانه به ا/4 کاهش بدم و کره رو فقط واسه چرب کردن نون استفاده کنم
من کمی هم هالوپینو استفاده کردم که تند شه
ممنون و بسیار عالی

Anonymous said...

سلام

من از طریق "baaemail" با وبلاگ شما آشنا شدم
فقط خواستم تشکر کنم بابت مطالبتون :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...