Tuesday, January 11, 2011

اسپاگیتی با میت بال spaghetti meatball






ما چاکر هر جا ماکارونی به سبک ایرانی هستیم و اعتراف میکنم که خیلی خیلی خوشمزست اما امروز میخوام با کسب اجازه از ماکارونی ایرونی برام سراغ اسپاگیتی که یک غذای اورجینال ایتالیاییه و جزوه پرطرفدارترین غذای دنیاست که هر گوشه دنیا برین این غذا روهمه دوست داره حالا ممکنه روش پختش متفاوت باشه، اون قدیمها اندازه این اسپاگیتی خیلی بلند بوده یک چیز تو مایه های نیم متر ، بیچارهها اون قدیمیها جونشون در میومده با اسپگیتی خوردن ، البته شاید الان هم به همین اندازه باشه، این رسپی که خیلی سادست و خیلی خوشمزه و شیک میدونید ماله که ؟؟


حدس بزنید !!!!!

همون خانوم خوشگله با موهای مشکی و موج موجی چشمهای درشت !!!!!

بله خودشه Nigella


چند وقت پیش چند تا کتاب گرفتم ازنایجلا و یک کتاب ازغذاهای ایتالیایی که خیلی خیلی کتاب خوبیه چون با تصویر مرحله به مرحله نشون داده طرز تهیه غذاهاروالبته ابتدای کتاب همه موادی که واسه غذاهای ایتالیایی استفاده میشه رو توضیح داده انواع پنیرها، روغنها، گوشتها، اسپگیتی ها،این غذای خوشمزه خیلی سریع آماده میشه میخوام اولش قبل از این که بریم سراغ درست کردن اسپاگیتی نکات مهمی که باید همیشه واسه درست کردن مارونی یا اسپاگتی باید بدونیم رو میگم ، اوکی ؟؟؟


پس بریم ........



همیشه باید باید حتما حتما آب جوش اومده باشه و در حال قل قل باشه که بخوام ماکارونی رو بهش اضافه کنیم.

سعی کنید ماکارونی رو به دو قسمت تقسیم کنید از واسط تا موقعه خوردن راحت تر سرو بشه ..

روغن مایع یادتون نره توی آب جوشی که داره قل قل میکنه بریزید در حد ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری واسه یک بسته ماکارونی چون موجب میشه که نچسبن به همدیگه .

وقتی ماکارونی نرم شود یه مقدار شعله اجاق رو کم کنید و داره قابلمه رو ببندید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید این کارموجب میشه ماکارونیتون حالت لطیف تری داشته باشه

نمک هم به مقدار کافی تو آب جوش همون اوایل پخت اضافه میکنیم

اگه خواستید که ماکارونیتون رنگ زرد پررنگی به خودش بگیره یه مقدر زرد چوبه اضافه میکنیم به آب در حال جوش .

پنیر پارمسان و یا چدار بهترین گزینه واسه سرو این غذا

ریحان بهترین نوع سبزیه که با یه مقدار کوچولو طعم و مزه ماکارونی یا اسپاگیتیمونو به اوج برسونیم ، وقتی سستون آماده شد یه مقدر کم ریحان خورد میکنیم و میپاشیم روی سس.








مواد لازم

اسپاگتی ۵۰۰ گرم


گوجه فرنگی ۱ کیلو

نون تست ۱ و نصفی میتونید از واسط نون باگت هم استفاده کنیم

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم خیلی خوبه که نصفی گوشت گوسفند باشه و نصف دیگش گوشت گاو

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون یا روغن مایه ۱/۴ پیمانه


زنجفیل تازه ۲ قاشق چایخوری میتونید از زنجفیل پودر شده هم استفاده کنید به مقدار۱ قاشق چایخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

آویشن نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

شیر نصف پیمانه




پنیر چدار یا پارمسان یا پیتزا در حد فقط پاشیدن رویه بشقاب غذا این مورد دل بخوائیه من از پنیر پیتز استفاده کردم .





اول از همه نون تست رو میزاریم تو شیر واسه ۱۰ دقیقه تا خوب شیر جذب نون بشه










پیاز و زنجفیل رو رنده میکنیم





حالا گوشت چرخ کرده و نونی که تو شیر خیس خورده باضافه پیاز و زنجفیل و زردچوبه ی مقدار و آویشن فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه یادتون باشه ی مقدار زرد چوبه و فلفل بزارید کنار.









خوب الان مخلوط گوشت ما آمادست میزاریم تو یخچال واسه نیم ساعت تا یک ساعت تا خوب جا بیوفته .






گوجه فرنگی رو تو غذا ساز میریزیم و لهش میکنیم یا با رنده دستی له میکنیم.






خوب حال مخلوط گوشتو از تخچال در میاریم و اندازه گوله های کوچولو مثلا اندازه یک گردو قل قلی میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم .






خوب وقتی کوفته ها یا میت بالهارو سرخ کردیم میریم سراغ سس.


گوجه فرنگیهایی که رنده کردیم رو با روغن زیتون یا روغن مایع و رب گوجه فرنگی میزاریم تا بپزه و آبش گرفته بشه طوری که در آخر کار روغنش اومده باشه بالا و خوش آبو رنگ شده باشه و در آخر زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم.





خوب حالا کوفته هارو میریزیم توش و میزاریم یه ۵ دقیقه رو اجاق گاز باشه .

سس ما آمادست.





تویه قابلمه آبو روغن مایه چندقاشق ونمک و زردچوبه رو اضافه میکنیم و وقتی جوش اومد اسپاگیتو رو میریزیم توش و بعد از چند دقیقه که نرم شدند در قابلمه رو میبندیم و میزاریم با شعله متوسط جوش بیاد و بپزه واسه ۱۵ دقیقه یا بیشتر تا زمانی که دیدیم کاملا نرم شده و قابل خوردنه البته این بین چند دفعه زیرو رو میکنیم تا نچسبن به هم .






خوب فکر میکنید این چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟


بلهههه این یه روشه واسه این که بدونید اسپاگیتیتون آمادست یا نه

یک رشته اسپاگتی نازنینو با نهایت احترام میکوبونیم به کابینت آشپزخونه اگه افتاد یعنی احتیاج داره که هنوز بپزه و اگه نیفتاد بعد از یک دقیقه یعنی بچه خوبی بوده و حسابی پخته .


خوب وقتی دیدیم پخته اسپاگتی رو آب کش میکنیم تو ظرف سرو میریزیم و روش سس رو میریزیم و پنیر ( یادتون باشه که سستون هم داغ باشه ) میتونید از زیتون سیاه یا سبز هم یه مقدار روش بریزید تا خوشمزه تر بشه و از همه مهمتر ریحون خورد شوده یادتون نره که روش بپاشد .





در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

Chef Juliet a woman from Iran


16 comments:

ghazale said...

bah bah ghazaye morede alagheye man.mersi doostam hal kardam.:)

اکرم said...

خیلی عالی بود حتما با این روش میپزم نکته جالبی در مورد تست اینکه ماکارونی پخته شده گفتی ممنون

A Chef From Persia said...

غزاله جان @

دست به کار شو واسه همسرت اینو بپز تا حسابی شاد بشه .

اکرم جان @

لطف داری گلم

Mania said...

Bahh Bahh besiar ali ,mesle hamishe azizam, ye soal general, oon noon ke mizani chi kar mikone !? baraye har goosht ghel gheli behtare bezanim be nazaret !? merci Juliet joon az ghazahaye khoshmaze va inke honareto ba hame share mikoni :x:x

Anonymous said...

صدف:سلام ژولیت قشنگم.چه لذتی بردم از این دستور با این همه خوش اب و رنگی وهم کلی خندیدم از ماکارونی چسبیده به کابینت شیوه جذابی بود .الهییییییی که روت بخنده وشاد باشی عزیزم.ممنون

Anonymous said...

عالیه

آرام said...

ای جانم چه روش جالبی بود . گل نازم دستت درد نکنه . فدات شم قربونت برم می دونم وقتت کمه ولی تا می تونی آموزش شیرینی بده و روحمان را شاد کن !... ممنون گلم0

parisa said...

afarin be honaret,hamisheh karhayat ra donbal mikonam,tuye F.B. ham miam soraghet.man 20sali ast italia zendeghi mikonam aaghar dastoori lazem dashti beghu barayat peyda konam,dar zemn mitoonam ba esme khodetoon baazi az karhatoon ra be italiai tarjomeh konam?

A Chef From Persia said...

پریسا جان
خیلی شادم کردی چرا که نه خیلی هم شاد میشم .
آرام @

ای به چشم

nazi said...

سلام ژولیت جان
وبت فوق العادست عزیزم
دستورایی که گذاشتی واقعا عالی و خوشمزه س:دی
لینکت کردم عزیزم

مامان فرشته said...

ژولیت عزیزم خیلی به نظر خوشمزه میاد
عاااالی دستت درد نکنه
ممنون از روش امتحان پخت ماکارونی
راستی میت بالو تنهایی با اون سس هم میشه خورد مثلا با برنج
آخه امروز ماکارونی داشتیم
بوس بوس

Anonymous said...

سلام ژولیت عزیزوبلاگ جدید مبارک
دلم برا وبلاگ پر بار و غذاهای عالیت تنگ شده بود
مدتی که سرم خیلی شلوغه مشغول تاسیس یه مجتمع آموزشی هستم و کلی کار ریخته سرم ازت میخوام کمکم کنی
برا افتتاحیه بگو چی کار کنم یه روز خوب و باد موندنی و خوشمزه بشه
چه طرحی به ذهنت میاد با دانش و هنرت کمک کن دلم میخواد بهترین روز بشه. در مورد برگزاری خود مراسم افتتاحیه اگه نظرخاصی داری بگو حتما
البته خودم با سلیقه کمی که دارم به ذهنم اومد
با رشته هایی که تو این مجتمع هست مرتبط باشه شیرینی یا هر چیزی که قراره بشه
نمیدونم اصلا چی کار باید بکنم
منتظرتم

Anonymous said...

سلام ژولیت عزیزوبلاگ جدید مبارک
دلم برا وبلاگ پر بار و غذاهای عالیت تنگ شده بود
مدتی که سرم خیلی شلوغه مشغول تاسیس یه مجتمع آموزشی هستم و کلی کار ریخته سرم ازت میخوام کمکم کنی
برا افتتاحیه بگو چی کار کنم یه روز خوب و باد موندنی و خوشمزه بشه
چه طرحی به ذهنت میاد با دانش و هنرت کمک کن دلم میخواد بهترین روز بشه در مورد برگزاری خود مراسم افتتاحیه اگه نظرخاصی داری بگو حتما
البته خودم با سلیقه کمی که دارم به ذهنم اومد با رشته هایی که تو این مجتمع هست مرتبط باشه شیرینی یا هر چیزی که قراره بشه
نمیدونم اصلا چی کار باید بکنم
منتظرتم

Anonymous said...

DIAMOND
یادم رفته بود اسمم رو بنویسم تو کامنت قبلی
در مورد افتتاحیه نظرت رو پرسیده بودم
میدونم سرت شلوغه اما اگه وقت کردی نظرت رو بهم بگی خوشحالم میکنی
bhakti_darshan@yahoo.com

rasti age cammenti tekrari bood pakesh konin eshtebah az mast

:-) said...

ممنوووووووووووووون عزیزم

Mrs. F said...

lol I love how u checked if the spaghetti was cooked or not hahah


یه منم سر بزنین! من که subscribe
کردم و ایشالله همه ی این غذاها رو میپزم :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...