Monday, January 3, 2011

ران بره بریان شده King Of Grill







وقتی‌ اسم از گریل و کباب میاد فقط تنها کسی‌ که تو ذهنم میاد کسی‌ نیست جز Robert Rainford که معروف به King Of Grill  هستش.  میشه گفت از خوش اخلاقترین و ماهرترین آشپز‌های دنیاست. این Chef نازنین که اصالتا کانادایه از ۳ سالگی خانوادش فهمیدند که استعداد عجیبی‌ به آشپزی داره فکر کنید ۳ سالگی.
زمانی که من در مالزی زندگی میکردمبرنامه هاش از کانال Afc آسیا پخش میشد .  

همیشه از طرف داران پرو پا قرص این شف عزیز هستم و ارادت خاصی‌ دارم بهش چون واقعا یک آشپز چیره دسته تو کار خودش ،اصلا تو کارش ۱ قاشق مربا خوری و چایخوری نیست طرف به قول معروف کیلوئی  کار میکنه و میره جلو شاد شاد.

این دستور غذای‌ پادشاهانه که به قول خودش از بهترین و راحت‌ترین دستورت گریله رو من انتخاب کردم که انشاله بپزید و لذتشو ببرید.باید بگم که واقعا معرکست و  این غذا حسابی‌ چشمگیره رو میز غذا .


خوب آمده‌اید دوستای‌ خوبم؟


مواد لازم :
رزماری ۳ شاخه

۱ بوته سیر ( ۵ یا ۶ تا سیر کوچولو)

پیاز ۴ عدد درشت

هویج نیم کیلو

کرفس ۳ شاخه

روغن زیتون یا کره ۲ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1/4قاشق چایخوری

زنجبیل ۲ /۱ قاشق چیخری

آویشن ۴/ ۱ قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده ۳ قاشق غذاخوری

رون بره یا دستش که حدودا بالای ۱ کیلو نیم باشه


خوب اول از همه ۳ تا برش به هر طرف این رون بره نازنین می‌زنیم و داخلش رو با برگ‌های روز ماری که خرد کردیم جا میدیم و سیری که از وسط ۲ نصف کردیم .یادمون باشه که نصف سیر‌ها رو هم باید رنده کنیم بذاریم کنار .

پیاز رو رنده می‌کنیم و با سیر که رنده کرده بودیم قاطی‌ می‌کنیم و با یه مقدار آب لیمو و روغن زیتون و نمک ، فلفل، آویشن ، زنجبیل .

خوب همه مواد رو با هم قاطی‌ می‌کنیم و در نهیات زعفرون رو اضافه می‌کنیم و حالا موقعه ماساژ دادن این بره نازنینه . این مخلوطی رو که درست کردیم رو به کل رون بره میمالیم و روشو با پلاستیک میپوشنیم و میذاریم تو یخچال واسه حداقل ۴ تا ۵ ساعت. اگه واسه شب میخواین بپزین صبح اول از همه این کارو بکنید و بذارید که دیگه اخرمزه رو بده .

بعد از این که خوابید تو این مخلوط و حسابی‌ عطرو طعم گرفت به خودش توی سینی  فر پیاز که از وسط به دو نیم کردیم میچینیم و هویج هارو هم که درشت خورد کردیم میچینیم اگه ساقه کرفس هم که داشتین که دیگه حرف نداره و بعد رون بره و میذاریم رویه این سبزیجات. روش فویل میپوشنیم .

و میذاریم واسه ۳ ساعت تا ۳ ساعتو نیم با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد پخته بشه یادمون باشه که وسط کار میاریم بیرون رون رو و از یه طرف دیگه میذاریم. تا ۳۰ دقیقه مونده به پایان که  فویل رو بر می‌داریم تا روش برشته بشه ، بعد از این که چک کردیم که پخته شده توی ظرف سرو میذاریم و یک کوچولو روش نمک میپاشیم و یک چاقوی خوشگل و یک چنگال میذاریم کنار تا هر کس خواست خودش سرو کنه به هر مقداری که می‌خواد.

فوق‌العاده چشمگیره سر میز  و یک غذای‌ خاص که تو کمتر سفره ای پیدا میشه جز مراسمهای عروسی‌ .مزش هم که حرف نداره گوشتش تو دهان آب میشه بس که حسابی‌ مغز پخت شده دیگه چی‌ میخواید از این رون بره نازنین؟؟





شاد باشید.



در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

3 comments:

Mania said...

vaaaaay dastet dard nakone azizam, in barbeque chef ro ma tabestoon asra ke az sare kar miaym barnamash taze shorooe mishe vaa koli man khosh migzare behem mishinam mibinam; kheili modele jalebie be ghole to am ke andaze va peymane too karesh nist:) omidvaram man yeroozi betoonam injoori ke to dorost kardi , dorost konam, fogholadast va kheili mamnoon az inke yad daddi be hame az jomle man doostam :)

Sara & Mokhtar said...

سلام جولیت عزیز
سارا هستم
فکر میکنم نه تنها آشپز ماهری هستی بلکه یه مادر مهربان و یک همسر فداکار برای شوهرت هستی
این خیلی زیباست
ممنون از این که تجره های ارزشمندت رو در اختیار دوستداران آشپزی میزاری
مونیکا، آشپز کوچولوت رو از طرف من ببوس
سارا

Sara & Mokhtar said...

سلام جولیت عزیز
سارا هستم
فکر میکنم نه تنها آشپز ماهری هستی بلکه یه مادر مهربان و یک همسر فداکار برای شوهرت هستی
این خیلی زیباست
ممنون از این که تجره های ارزشمندت رو در اختیار دوستداران آشپزی میزاری
مونیکا، آشپز کوچولوت رو از طرف من ببوس
سارا

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...