Monday, January 3, 2011

کیک موچا


بوی وانیل، کره ، کیک واقعا به من نشاط میده و منو به اوج میرسونه .شاد و راضیم وقتی‌ که کیکم تو فر داره پخته میشه و تمام فضای خونه  رو بویه خوش وانیل پر کرده.
تو درسهای روانشناسیم ترم پیش یکی‌ از استادم که یک خانوم امریکأیه و من فوق العاده دوستش دارم چون واقعا دانشش نسبت به این رشته بی‌نظیره میگفت که انسان با عطر و بوهای خوش به نشاط و شادابی کاملی میرسه که روز ها هفتها و سالها می‌تونه روش تاثیر عمیقی بذاره و  داره روز به روز Aromatherapyتو دنیا بیشتر مورد توجه قرار میگیره. 
سعی‌ کنید همیشه تو خونتون به خصوص وقتی که خسته هستید  و میخواید استراحت کنید و یا روز تعطیله و همه  کنار هم هستید فضای خونه رو با بوهای خوش دوست داشتنی کنید .میتونید از عود یا موشک و خیلی‌ چیزهای دیگه استفاده کنید مطمئن باشید خیلی‌ خیلی‌ تاثیر زیادی میذاره رویه روحیتون ،  طی‌ آزمایشاتی که تو نروژ انجام شده متوجه شدن که افرادی که افسرده هستندوقتی‌ بوی خوش به مشامشون میخوره از رو تختشون بلند میشند راه میرند و حس شروع یک کار و نشاط بهشون دست میده و دلشون می‌خواد تو فضای باز راه برند و لذت ببرند با همصحبتی با بقیه .پس یادتون نره اروماتراپی. از هر بوی که حس می‌کنید خوشاینده میتونید استفاده کنید.
 من هم از بویه کیک ، شیرینی واقعا لذت میبرم و یه حس خیلی‌خوبی‌ به من دست میده .
این کیک فوق العادست قول میدم یه بار درست کنید مشتریه همیشگیش میشید به خاطر عطرو طعم بسیار خوبی‌ که داره  .

PARS-PIC
دستورش و همه نکات از این سیت خیلی‌ خیلی‌ خوبه که پیشنهاد می‌کنم حتما یه سر بزنید
PARS-PIC



مواد لازم
:

2 و 1/4   پیمانه آرد
1/2  پیمانه فندق
 ۱غ چ بکینگ پودر
۱ غ چ نمک
۲۵۰ گرم کره  , که به دمای اتاق رسیده باشه
 ۸۰ گرم  شکلات خورد شده
1/4 پیمانه نسکافه ( سرد یا گرم)
۱ غ چ  نسکافه یا قهوه پودر شده
۱    پیمانه  و  ۴ /۳  پیمانه  شکر
۴ عدد تخم مرغ  که به دمای اتاق رسیده باشه
۲ غ چ  وانیل
 ۱پیمانه شیر هم دمای اتاق

 خوب میریم سراغ درست کردن این کیک خوشمزه.

PARS-PIC

فر رو رویه ۳۵۰ درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد میذاریم تا حسابی‌ داغ بشه .
فندق های خوشگلمنو تست می‌کنیم به این صورت که توی ماهیتابه روی شعله ملایم اجاق گاز میگذاریم واسه ۵ تا ۶ دقیقه  و هم می‌زنیم تا برشته بشه نسوزه هااا .
بعد اونارو خرد می‌کنیم با آسیاب  . نمیخوایم زیاد له بشن. طوری که زیر دندون حس کنیم کافیه.
و تو یه ظرف دیگه ای‌ آرد و بکینگ پودر و نمک و  فندقی رو که پودر کردیم رو با هم مخلوط می‌کنیم میذاریم کنار .
توی یک قابلمه ای که توش آب جوش آوردیم یه ظرف روش میذاریم یادمون باشه که ظرفمون استیل باشه یا پیرکس که یهو نترکه وقتی‌ رویه قابلمه  آب داغ میذاریم    .
و  ۲ ق غ از کره و شکلات رو میریزیم تو همون ظرف و بعد از این که یه کوچولو هم زدیم نسکافه که قبلا با آب
مخلوط کردیم  طبق معمولی که درست می‌کنیم با یه لیوان آب داغ یا سرد فرقی‌ نمیکنه .
 اون نسکافه خشک رو هم که گفته بودم رو الان میریزیم  و هم می‌زنیم تا زمانی‌ که یک مایع صاف و یک دستی به دست بیاریم .
خوب حالا توی یه ظرف دیگه بقیه اون کره و شکرو با همزن هم می‌زنیم با سرعت متوسط برای ۳ دقیقه و بعد از اون تخم مرغ رو دونه به دونه بهش اضافه می‌کنیم و قبل از این که تخم مرغ بعدیو اضافه کنیم خوب هم می‌زنیم و در آخر وانیل رو هم اضافه می‌کنیم 
سرعت همزنو کم می‌کنیم و مواد خشکمنو که آرد و فندق و نمک و بکینگ پودر بود رو قاطی‌ می‌کنیم و همزمان شیر رو هم اضافه می‌کنیم البته آروم آروم  
یعنی‌ اول یه مقدار از آرد و بعد شیر و باز آرد و باز شیر و باز آرد
پس یادمون باشه اول با آرد شروع میکنیم و با آرد تموم می‌کنیم.
تو قالبی که از قبل  اطرفشو کره مالیدیم و بعد از اون آرد پا شیدیم  نصف این مخلوطی رو که درست کردیم مریزیم و روش رو اون مایع شکلاتی که قبلان در مرحله اول کارمون درست کردیم میریزیم و با یه کرد یا چنگال یه مقدار مخلوط می‌کنیم اینطوری

PARS-PIC
زیادی مخلوط نمی‌کنیم که کلا با هم مخلوط شند یه کوچولو  , و بعد هم مایع کیک رو میریزیم همون مخلوط دومیو .
برای ۶۵تا ۷۰دقیقه میذاریم بپزه البته از دقیقه ۵۵با یک چوب کبریت که وسط کیک فرو می‌کنیم چک می‌کنیم که پخت شده یا نه اگه چوب کبریت تمیز بیاد بیرون پس پخته شده اگه نه مایع کیک بهش چسبیده بود باز میذاریم یه ۵تا ۱۰دقیقه بپزه و باز چک می‌کنیم.
خوب اینم کیکمون ببینید چقدر خوشگل و دلربا شده جون میده بخدا با یه استکان چای یا نسکافه
PARS-PIC
خوب هنوز که تموم نشده کارمون میریم سراغ کرم خوشمزش که دیگه به اوج میرسونه طعم این کیک رو .

کرم موچا
۱۵۰گرم شکلات
1/2 پیمانه خامه 
1/2 غ چ وانیل
۲ق غ نسکافه کلاسیک پودر شده
۲ ق غ پودر قند یا شکر آسیاب شده
PARS-PIC

شکلات رو به روش بونماری آب می‌کنیم که یا روی کتری که پر از آب جوشه اینکارو می‌کنیم و یا تو مکرفر میگذاریم به مدت 3۰ثانیه تا آب بشه .
میتونید به این قسمت برید تا بدونید کاملا چیکار باید کرد واسه آب کردن شکلات.
 وقتی‌ کاملا شکلات ذوب شد خامه  رو اضافه می‌کنیم
PARS-PIC

پودر قند و وانیل و آروم آروم نسکافه رو هم اضافه می‌کنیم تا زمانی‌ که خوب مخلوط بشه و آثاری از درشتیه نسکافه دیده نشه.
و بعد وقتی‌ که  یه مقدار گرماشو از دست داد روی کیکمون میریزیم و سرو می‌کنیم این کیک از اون دسته کیک هأیه که به صورت داغ سرو میشه اما اگه سرد هم خوردید اشکال نداره اما طعم مزش وقتی‌ که گرمه یه چیز دیگست. اگه تو یخچال هم گذاشتید هر وقت خواستید  بخورید واسه چند ثانیه بذارید تو ماکرفر تا گرم بشه.
باه باه 
PARS-PIC
عجب کیک شده حسابی‌ خوشمزست هم خوب پف میکنه هم حسابی‌ بوش عالیه .

شاد باشید
منبع 

4 comments:

Anonymous said...

salam azizam azinke inghadr daghigh amoozesh midi vaghean mamnoonam kheili bidarigh hasti man hamsaram ghanadi dare doos daram cakaye khoshmaze doros konam ke khoonegi bashe va befroosham cake moocha mareke shod lotfan bazam dastoore cake va deser bezar mamnoon misham azat vaghean hich siti mese site to daghigh naneveshte vaghean omidvaram movafagh tar az ghabl bashi

Anonymous said...

salam azizam azinke inghadr daghigh amoozesh midi vaghean mamnoonam kheili bidarigh hasti man hamsaram ghanadi dare doos daram cakaye khoshmaze doros konam ke khoonegi bashe va befroosham cake moocha mareke shod lotfan bazam dastoore cake va deser bezar mamnoon misham azat vaghean hich siti mese site to daghigh naneveshte vaghean omidvaram movafagh tar az ghabl bashi

Anonymous said...

salam sorry juliet joon man IE moshkel dare o fek mikonam har payami ro 3 bar ferestade bashe chon daem hang mikardo man majboor mishodam dobare send konam hala mibinam chand bar send shode bazam ozr mikham.ye soal cake mocha ro vase bare dovome ke dorost mikonam ama dore cake michasbe kami be ghaleb dalilesh chi mitoone bashe??
mamnoon

لیلا said...

عید شما مبارک!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...