Monday, February 21, 2011

کیک هویج





یکی از کیک هایی که وقتی درست میکنم زیاد احساس عذاب وجدان واسه چاقی نمیگیرم کیک هویجه که بی نهایت خوشمزست و خوش طعم. این رسپی رو از بین ۳ تا رسپی که قبلا درست کردم واستون گذاشتم چون جز خوشمزه ترین رسپیهای کیک هویجی بود که تاحالا من خوردم پس خیالتون راحت باشه که یکی از بهترین رسیپیهای کیک هویج رو درست کردید.
خوب بریم واسه درست کردن کیک هویج.

مواد لازم برای سرو ۱۰ نفر
آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

بکینگ سودا یا جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری

دارچین ۱ قاشق غذا خوری

پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چای خوری دلبخواهی

نمک ۳/۴ قاشق چای خوری

کره یا روغن مایه ۱ پیمانه

شکر قهوهای ۱ پیمانه در صورتی که شکر قهوه ایی نداشتید میتونید شکر سفید رو جایگزین کنید

شکر سفید ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ درشت ۳ عدد

وانیل ۲ قاشق چای خوری

آب ۱/۲ پیمانه

هویج رنده شده حولوحوش ۸ تا ۱۰ عدد یا حولوحوش ۲ و ۳/۴ پیمانه

گردو خورد شده یا فندوق خورد شده ۱ پیمانه

کریم چیز فراستینگ ۱ پیمانه من قبلا طرز تهیشو اینجا گذشته بودم


خوب طبق روال هیشه فرمون رو روشن میکنیم رو درجه ۳۵۰ درجه فارنهايت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد .


قالبمون روگریس کاری میکنیم و آرد میپاشیم میتونید از دو تا قالب کوچیک ۸ اینچی استفاده کنید یا یک قالب بزرگ که من از یک قالب بزرگ کیک شیفون استفاده کردم.





تو یک ظرف آرد و بکینگ پودر, بکینگ سودا , نمک و دارچین ,زنجبیل , گردوو شکر قهوه ای  رو قاطی میکنیم




کره یا روغن را با شکر سفید با همزن برقی خوب هم میزنیم تا یه مقدار پف بکنه و کلا حولوحوش ۳ دقیقه با دور متوسط هم میزنیم و بعد از اون تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و بین هر تخم مرغ حولوحوش ۱ دقیقه هم میزنیم و بعد تخم مرغ بعدی و اضافه میکنیم .

در نهایت وانیل و آب ، هویج رنده شده رو اضافه میکنیم و ۲ دقیقه هم میزنیم .







آرد رو هم کم کم اضافه میکنیم به مایعمون و هم میزنیم در این مرحله زیاد هم نمیزنیم یعنی کلا۱ دقیقه با دور کند چون هم زدن زیاد موجب میشه کیکمون پف نکنه زمانی که بکینگ پودر هم اضافه شده. .





مایع کیک رو تو قالب میریزم و میزاریم تو فر به مدت ۳۰ دقیقه بپزه.

زمانی که با یک خلال دندان وسط کیک فرو کردید و دید که تمیز اومد بیرون یعنی کیکتون پخته شوده و آمادست .


به مدت ۱۵ دقیقه تو قالب میزاریم باشه و بعد از اون از قالب درش میاریم و رو یک توری میزاریم تا کاملا سرد بشه .

بعد از این که کاملا سرد شود کریم چیز فروستینگ رو روش میمالیم یا میتونیم کیک رو از وسط هم نصف کنید و وسط کیکهم بمالید.


یادتون باشه که کیک هویج اصیل همیشه با این کریم چیز فروستینگ سرو میشه پس لطفا اصالت این کیک روحفظ کنید .

البته شما میتونید این کریم رو درست نکنید و فقط کیک رو به صورت ساده سرو کنید.

نوش جان همتون




پینوشت:
حسبنا الله نعم الوکیل

خدا مرا کافیست .


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .


Chef Juliet a woman from Iran


20 comments:

nazanin_hz said...

merc juliet jan .

Mania said...

merci Juliet joon, dastet dard nakone ke hamishe behtarin haro yad midi behemoon:) fekr konam kolan blogger filter shode dar iran (hanooz ham hast ) :(

Anonymous said...

Roya A
mesle hamishe aliye. man asheghe in cake havij hastam chan dastoor ham emtehan kardam vali oon chizi ke mikhastam nashod.vali motmaenam in yeki aliye.hatman emtehan mikonam.yek donya mamnoon.khaste nabashid.

Negar said...

vaghani koli afarin! Va koli ham merci babate in hame recipe khosh maze! :*

Parisa said...

دستت داد نکنه یکی از خوشمزه‌ترین کیک ها، جولیت جان عکسهات هم محشره

مامان فرشته said...

ژولیت عزیزم ممنونم از رسپی هایی که میزاری من هر وقت رسپی شما رو امتحان میکنم خیالم راحته که دستور بی عیب و نقصه
میبوووووووووووسمت ی عالمه
راستی واقعا عکس هات خیلی حرفه ایه مثل بقیه کارهات

Anonymous said...

صدف a@a: سلام خانوم گلم چه رنگی داره این کیک وچه قدر وسوسه انگیزه.مرسی گلم.در ضمن هنوزم وبت فیلتره من هم که با وی-پی ان میبینم ۱ هفته بود که قطع شده بود واز امروز دوباره وصل شده.ولی حیف که تو ایران نمیشه دید.

الی_المیرای اولی said...

کلاً هروقت شما یه رسیپی میدی من مطمئنم که یکی از بهترین رسیپی هاست ;-) دست شما درد نکنه مهربووووووووون خانووووم

tahmineh said...

salaaaaaam jooli jooon
khoubi?ronika khoobe?azizam hanuzam ke weblog filtere o be sakhti mishe oomad nemidunam pas key darmiad az filter
booooos boooooooos

tahmineh said...

ey vay joooli chera nemishe jiliano dl kard man ba koli badbakhti tunestam biam va nemidunam chera linke dl az kar oftade!bebin mituni kari koni dobare beshe dl kard kheili delam mikhad manam ba barnamash kar konam alan miri tu linkesh eror mide
ghorbooonet mersi

A Chef From Persia said...

دوست های گلم

نازنین ه ز ،, مانیا ،,صدف،, پریسا،,رویا ا ،, مامان فرشته ،,نگار ،, المیرا الی اولی

از همتون ممنونم که با من همراه هستید ی دنیا تک تکتون دوست دارم

امون از دست فیلتر خیلی بده که هی من هم تو بلاگفا بخوام سرویس بدم هم اینجا امیدوارم مشکل فیلتر حل بشه و ما برگردیم کلا سر این خونمون


تهمینه @

عزیزی دلم جگر جان والا من که رئیس ون سایت ها نیستم که بخوام مشکل رو رفع کنم اما من چک کردم تونستم دانلود کنم

Shanar said...

Salam ba websitetoon tazeh ashna shodam kheili mahshare.
Juliet aziz ye soal dashtam in creame cheese frosting vase form dadan ba masooreh khob nist dorosteh ya man bad dorost mikonam. vase labelaye cake alie vali vase form va tazeen roye cake khob dar nemiad mamnoonam agar rahnamaei koni.

Shanar hastam a Italy

jinus said...

salam, man yek soal dashtam.man dar farance hastam va be khameye maye va khamei ke too ghaza mikonnd ke kami torsh aast dastrasi daram, mikhham bedanam chetiri mitoonam in khameii ra ke shoma too kriketan mirizid ra dorst konam.merci

Anonymous said...

salam golam emrooz ham cake havij dorost kardam ham cake italiaii shokolati ham crem cheese frosting hamash ali shod va khoshmaze dastet dard nakone azizam ama ye sola cake shokolati ro vaghti too 2 ta ghalebe koochik rikhtamo gozashtam too fer ye dayere vasatesh ijad shod va vaghti ke pokht cakam az dore ghaleb be samte markaz shib dar shode bood bad az boresh hadse khodam inek ke mavad kam boode vase ghaleba hala mikahm nazare to ro ham bedoonam mammnoooooon hezar ta

Rr said...

hi azizam man nemidoonam chetori mitoonam comment bezaram too site hamash barat email mishe

erisa.tizkar said...

juliete azizam, dorost kardam aali shod. vaghean mamnoonam, rastesh har vaght miraftam marks & spencer ba ghahvam in cake ro mikharidam ke kheili ham geroone, yani har slicesh 2 pounde, ama hala dige ba dele sir mikhoram ke dige raftam oonja delam nakhad. cheese frostingesham aali shod. bazam mamnoonam

erisa.tizkar said...

rasti man yadam raft ke esmamo benevisam. bazam dastet dard nakone,
Zhaleh

Arezoo said...

Merc juliete aziz alieeeee
bekhatere amoozeshhaye khoob mamnoon
:x

Sara said...

مرسی ژولیت جان عالی بود
و همچنین عکس هات بی نظیره
یه هنرمند واقعی

Shiva Yahyapour said...

Salam . man emrooz be donbale dastoore cake havij migashtam ke ba webloge shoma ashna shodam . webloge besiar khoob va por bari darid. yek soal az shoma daram , man harvaght cake keshmeshi dorost mikonam ya caki ke gerdoo toosh hast , hame keshmeshah ya gerdooha tahe cake tahneshim mishan . shoma che pishnahadi dar in zamineh darid ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...