Wednesday, February 2, 2011

Red Velvet Cake








نوبتم که باشه نوبت کیک مخملی قرمزه که مخصوص والنتاینه ، البته این کیک واسه کیک های عروسی هم خیلی رواج داره و یا حتی تولد.امروز میخوام یکی از خوشمزه ترین رسیپیهای این کیک رو بگم امیدوارم مثل همیشه استفاده ببرید و والنتاین خوبی داشته باشید.


من این مقدار مواد رونصف کردم واسه این کیکی که میبینید ،واسه همین این کیکه من خیلی ارتفاع نداره . این کیک رو تو قالب ۹ اینچی پختم که از پر مصرفترین و پر کاربردترین اندازه قالبهاست. اگه این مقدار مود لازمی که در پایین دادم رو نصف نکنید بهتره تو ۲ تا قالب ۹ اینچی بپزید که ارتفاع داشته باشه کیک ،اصولا هر چه کیک ارتفاع بیشتری داشته باشه 
خوشگلتر به نظر میاد .

مواد لازم

آرد.......................... ۲۵۰ گرم یا ۲ و ۱/۲ پیمانه 

نمک............................. ۱/۲ قاشق چای خوری 

پودرکاکائو ................................۲ قاشق غذاخوری 

کره یا روغن مایع ...................................۱۱۳ گرم یا ۱/۲ پیمانه

شکر.............................. ۱و ۱/۲ پیمانه 

تخم مرغ ...........................۲ عدد

وانیل....................... ۱ قاشق چای خوری

شیر............................... ۱ پیمانه

رنگ مجاز خوراکی به رنگ قرمز ...... ۲ قاشق چای خوری  ( بستگی به نوع رنگی که دارید باید کمتر کنید این مقدارو یا بیشتر اما اگه از رنگ ولتون استفاده میکنید بهتره از ۱ قاشق چایخوری استفده کنید. 

سرکه........................... ۱ قاشق چای خوری

بکینگ سودا یا جوش شیرین........... ۱ قاشق چای خوری 


مواد لازم برای کرم کیک 


پنیر خامه ای( هم دمای محیط )............ ۱ پیمانه 

کره(هم دمای محیط )........................ ۱ پیمانه 

پودر شکر........................ ۱ پیمانه 

خامه .................... نصف پیمانه

وانیل ................ ۱ قاشق چای خوری 



خوب طبق معمول اول از همه فر مون رو روشن میکنیم میزاریم رو درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد. 


قالب به اندازه ۹ اینچی یا ۲۳ سانتیمتری دو تاشونو چرب میکنیم با کره و آرد میپاشیم میزاریم کنار .






آرد و نمک و پودرکاکائو رو با هم قاطی میکنیم و میزاریم کنار 




حالا تو ی ظرف جداگونه کره یا روغن مایع رو واسه ۱ تا ۲ دقیقه هم میزنیم یا با همزن دستی یا برقی و بهش کم کم شکر رو اضافه میکنیم و واسه ۲ تا ۳ دقیق هم میزنیم تا پف بکنه.

تخم مرغ رو دونه به دونه بهش اضافه میکنیم و در بین فاصله هر تخم مرغ یک دقیقه هم میزنیم وبعدش وانیل رو اضافه میکنیم.


حالا نوبت به رنگ قرمز که باید به این مواد بالا اضافه کنیم به همراه شیر یعنی اول رنگو میریزیم و بعد شیر رو و باز به مدت ۱ دقیقه هم میزنیم. 


حالا کم کم آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

توی یک ظرف کوچکی بکینگ سودا یا جوش شیرین رو با سرکه قاطی میکنیم و اضافه میکنیم با مایع کیکمون ویه مقدار هم میزنیم فقط یادتون باشه زیاد هم نمیزنیم.

در نهایت باید همچین بافتی از مایه کیکمون داشته باشیم.





حالا این مایه کیک رو تو دو تا قالب میریزیم و میزاریم واسه ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزه وقتی دیدیم که چوب خلال دندون یا کاردی که واست کیک میزنید تمیز میاد بیرون یعنی پخته شده و کیک رو به مدت ۱۰ دقیقه میزاریم رو یه سطحی که هوا از زیرش هم جریان داشته باشه مثل رو گاز میزاریم و بعد از ۱۰ دقیقه که گرماشو از دست داد برش میگردونم و کیک رو به مدت ۱ ساعت میزاریم تا سرد بشه تو دمای اتاق و بعد از اون لایه پلاستیک میپیچونیمش و میزاریم تو یخچال تا حداقل واسه ۲ ساعت یا یک شب تا صبح بمونه .




بعد از ون از وسط نصفش میکنیم بهتره با چاقوی آره ای بلند این کارو انجام بدید.







برای درست کردن این کرم خیلی خوشمزه و آسون باید اول کره و پنیر، شکر  رو که هم دمای اتاق هستش رو با هم خوب هم بزنید تا پف بکنه وبعدش وانیل رو اضافه کنید و بعد از ۳ تا ۴ دقیقه هم زدن آروم آروم خامه رو اضافه کنید تا زمانی که اون مقدار غلظتی رو که میخواهید رو به دست بیارید اگه دیدید یه مقدار شل شده میتونیدیه مقدار کره یا پنیر اضافه کنید .




من از این رنگ ویلتون برای این کیک استفاده کردم 




خوب حالا ی مقدار از کرمی که درست کردیم رو لایه کیک میمالیم و لایه بعدی کیک رو میزاریم روش.


از اونجایی که من موادو نصف کردم پس کیک من فقط دو لایست اما شما که همه مواد لازمی رو که دادم رو بخواهید درست کنید کیکتون ۴ لایه میشه.





اطرافشو هم با همین کرم میپوشونیم و خیلی ساده اما تمیز تزیین میکنیم.













اگه خواستید میتونید تو ظرف های کاپ کیک هم بپزید فقط مقدار زمان پخت رو کمتر کنید یعنی بین ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بزارید تو فر با همون دمایی که بالا گفتم بپزه و روشو بعد از سرد شدن کامل کاپ کیک با کرم تزین کنید,


خوب کیک ما آمادست 

نوش


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

22 comments:

بیدار said...

مثل همیشه ژولیت جان تو معرکه ای. مرسی از توضیحات کاملت.

ELMIRA said...

سلام عالی یود دستت درد نکنه سپاس حتما درستش میکنم:-)

Anonymous said...

بهاره(cooky)
ممنون ژولیت گل.واقعا عالی و خوش رنگه
فقط عزیزم من هروقت کیکامو لای پلاستیک میپیچم تو یخچال می ذارم یه حالت مرطوب و نمدار پیدا می کنه.کیک رو لای یه پارچه نخی بپیچی بهتره یا لای پلاستیک؟

Sara said...

Guliet jan,in khameii ke gofti bayad form gerefte bashe ya na? heavy cream?

A Chef From Persia said...

بیدار @

مرسی عزیزیم تو همیشه لطف داری به من

A Chef From Persia said...

المیرا جان @

یادت نره عزیزیم گزارشه کارت
شاد باشی گلم

A Chef From Persia said...

بهاره کوکی @

عزیزم مطمئن هستی که کیکهات کاملا سرد بوده ؟
البته لایه یک پارچه نخی پیچوندن هم خوبه ، من اغلب اینکارو میکنم عزیزم
راستی ببینم واسه والنتاین چه میکنی شاگرد زرنگم

A Chef From Persia said...

سارا عزیز @

عزیزم خامه معمولی منظورم بود

Mania said...

Mecri Juliet joonam , to bi naziriii dokhtar :x:x valentine eshgoolane barat arezou mikonam azizam

شاپرک said...

مثل همیشه حرفه ای بود کرم پنیری باید عالی باشه حتما امتحانش میکنم مرسی

Nasim said...

ژولیت جان ممنون خیلی خیلی قشنگ شده. حتما امتحان میکنم . ژولیت جان نمیدونم ایمیلم رو گرفتی یا نه؟ در مورد کیک ایتالیایی ؟؟؟ آخه درست کردم و خراب از آب در اومد میخواستم بدونم کجا رو اشتباه کردم. عکسش رو هم واست فرستادم. میشه اگه ایمیل رو گرفتی بهم بگی؟؟؟ ایشالا اینو هم درست میکنم و خبرشو میدم. ممنون از لطفت.

Shadi said...

salam joliet azizi!

man ro az emroooz be shagerdi mipazirin khanoom aziz va ba poshtkar!?

eradatmand Shadi

ELMIRA said...

سلام ژولیت جان
اومذم تولدت رو بهت تبریک بگم استاد
ایشالا 120 سال عمر مفید داشته باشی و سایه سر خونوادت
بوس

Spilling it all said...

Mamnoooooooooon juliet jan, tamame tozihatet kamel va bedone naghs mesle hamishe, omidvaram ke betonam ye cake khob betonam dorost konam.

tank you so much azizam

Anonymous said...

ژولبت حان
خیلی خیلی ممنونم از وبلاگ زیبات و خسته نباشید
من همیشه اینجا را میخونم ولی متاسفانه نمیتونم کامنت بزارم
ممنونم بخاطر تمام وقت و انرژی که میذاری

با احترام رویا

فلفلي said...

سلام ژوليت عزيزم متاسفانه من نتونستم دانلود كنم خيليدلم ميخواد اين برنامه رو ولي هيچكدوم از لينكا باز نشد چرا آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Shiva Shahmohammadi said...

واي چه كيك زرشكي خوشرنگي

باران said...

hi

فلفلي said...

سلام ژوليت عزيزم خيييييييييييييلي ممنونم كه اين وب جالب و از مانيا منظورمه معرفي كردي هر روز كه بهش سر ميزنم چيزاي تازه ياد ميگيرم خيلي مممنونم عزيزم اميدوارم موفق باشي ميبوسمت از راه دور

صوفی said...

ژولیت عزیز، می شه بپرسم کریم چیز رو تا چند وقت می تونیم نگه داریم؟ و کجا؟

Anonymous said...

joliyete aziz thanks for your all delicious recipes God bless you

Anonymous said...

salam juliet jan,nazanin man in cake ro ba hamin recpie pokhtam vali motasefneh tire shod yani ghahvi shod ein cake kakoi roshan
mishe begin moshkelem kojast?rasti range cake ham Dr oetker hast va roghani bod
merci

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...