Saturday, January 15, 2011

پای سیب رویایی








کی میتونه بگه من از این پای سیب رویایی صرفنظر میکنم ؟؟؟؟؟

اخه خدایش یه نگاه به دورو برش بندازید به اون شکری که روش کارامله شده یا به اون عطر سیبی که همه خونتونو پر کرده واقع این اسم برازنده این پای خوشمزست . توی سرمای زمستون با یه لیوان چای یا نسکافه بد جور میچسبه فقط یادتون نره وقتی دارید قاشق قاشق این پای سیب رویایی رو میزارید تو دهانتون چشماتونو ببندید و به هیچ چیز فکر نکنید جز طعم ، عطر ، مزه ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،

نوش جان

مواد لازم برای کراست

مارگارین یا کره ۱ و ۱/۲ پیمانه باید خیلی سرد باشه کره یا مارگارینمون 

۳ پیمانه آرد 

۱ عدد تخم مرغ

5 قاشق غذا خوری آب سرد

۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید سرکه اگه نداشتید میتونید بدون اون هم این کراست رو آماده کنید منتها با سرکه خیلی بهتر میشه.

نصف قاشق چایخوری نمک


این کراست یکی از بهترین کراست هاست که شما میتونید واسه انواع پای ها استفاده کنیم ،  اگه خواستید میتونید فریزش کنید تا  تو فریزرتون همیشه کراست آماده داشته باشد. مواد لازم کراست رو دو برابر کنید و فریز کنید بهتره که به چند تا بسته تقسیم کنید و بعد فریز کنید میتونید واسه چند ماه تو فریزر نگاه دارد و دیگه زحمات کراست رو نکشید.

اول از همه آرد و کره رو با دستمون خوب مخلوط میکنیم یا با چنگال برای ۳ تا ۵ دقیقه، یادتون باشه مثل خمیرنمیخوایم مشتومالش بدیم فقط با انگشتامون کره رو با آرد قاطی میکنیم تا حالت پاش پاشی به خودش بگیره ، تخم مرغ رو میشکنیم توی ظرف جداگونه و یک کوچولو هم میزنیم و میریزیم تو ظرفی که کره و آرد رو قاطی کرده بودیم .

نمک ، سرکه و آب سرد رو هم قاطی میکنیم وو میریزیم رو آرد و کره  و با هم مخلوط میکنیم و میزاریم تو یخچال واسه نیم ساعت تا ۱ ساعت و یا اگه خیلی عجله دارید واسه ۱۵ دقیقه تو فریزر بزارید.



بعد از یک ساعت رو سطح کارمون آرد میپاشیم و خمیرمونو با وردنه پهن میکنیم نباید زیاد نازکش کنید که پاره بشه وقتی خمیرمون به ندازه قالبمون پهن کردیم خمیر رو روی قالبمون میزاریم و با دست خوب به دیوارهای قالب میچسبونیم.









خوب کراست ما آمادست

مواد لازم برای مایع کراست

سیب بزرگ ۳ عدد یا ۴ تا ۵ تا سیب کوچیک

شکر قهوه ای یا شکر سفید ۱/۲ پیمانه

پیمانه شکر۱/۲  اگه زیاد دوست ندارد که شیرین باشه میتونید نصف کنید این مقدار شکر رو

آرد ۱ قاشق غذاخوری 

خامه ۱ پیمانه

۱/۲ قاشق چایخوری وانیل

۱/۸  قاشق چای خوری دارچین


مواد لازم برای روی کراست

کره ۷ قاشق غذاخوری

آرد ۳/۴ پیمانه

شکرقهوه ای یا سفید ۲/۴ پیمانه

گردو ۱/۴ پیمانه

نمک یک کوچولو در حد پاشیدن





شکر قهوه ای ( شکر سفید ) آرد ،خامه، وانیل ،دارچین رو با هم مخلوط میکنیم . خیلی بهتره که از شکر قهوه ایی استفاده کنید علاوه بر این که خاصیتش خیلی بیشتر از شکر سفیده کالری کمتری هم داره و خیلی خوشمزه ترهم هست .الان تو بیشتر کشورهای آمریکایی از شکر قهوه ای واسه درست کردن کیکها و دسرها استفاده میکنند پس شما هم سعی کنید کم کم شکر قهوه ای رو جایگزین شکر سفید کنید.






سیب هارو پوست میکنیم و قاچ قاچ میکنیم










سیبهارو داخل مایعی که درست کردیم میریزیم و این مایع رو میریزیم روی کراستمون .

خوب میریم سراغ درست کردن سس روی کراست .




کره ،آرد، شکر قهوه ای ( شکر سفید )، گردو و نمک رو تو غذا ساز میریزیم یا با همزن دستی هم میزنیم




مایعی که درست کردیم رو رویه کراستی که درست کردیم میریزم و روش مخلوطی که با گردو درست کردیم رو میریزیم.

خیلی بهتره که اطراف قالبمونو با فویل بپوشونیم تا نسوزه اما یه ۵ یا ۱۰ دقیقه مونده به پایان پخت فویل رو بردارید که اطراف کراستمون هم طلایی بشه.

فر رو روشن میکنیم روی درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد . میزاریم تو فر واسه ۲۰ دقیقه تا ۲۵ دقیقه.






خیلی بهتره که وقتی گرمه سرو بشه منتها اگه دوست داشتید میتونید سرد هم سرو کنید.


شاد باشید در پناه خدا


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

24 comments:

مامان تینا و سینا said...

خیلی خیلی عالیه ، دست گلت درد نکنه ژولیت جان ....

aaram said...

به به . حتماً که خوشمزه ست . حیف حیف که اهالی خانه ی ما بدسلیقه اند و عمراً از این چیزهای خوشمزه حتی بخوان امتحان کنند . ببین چقدر گناه دارم من ! شاد باشی کدبانو، ولی حتماً برای خودم درستش می کنم . :دی

شادی said...

وای چه چیزی شده. از همین مانیتور آدم می خواد بخوردش!!!! دهنم آب افتاد.

Anonymous said...

آناهيتا
شيرين كام باشي خانوم.راستي چرا بهش ميگن پاي سيب؟چرا نميگن دست سيب؟!!!!!!!!!!!! يا مثلا قلب سيب؟

نیلوفر said...

یکی بیاد آب دهنه منو جمع کنه!!!!!
عزیزم یه سوال داشتم اینو تو مایکرویوو هم میشه درست کرد؟؟

Anonymous said...

صدف:عالییییییییی وشاهکار.من با کیکهای اماده ومواد رویه درست میکنم اینبار سیبها را با مخلوط شما امتحان میکنم میتوان از الان طعمش رو حس کرد.ممنونم

Anonymous said...

سلام ژولیت عزیز دست گلت درد نکنه.امیدوارم همیشه شاد باشی.خیلی دوست دارم عکسایی که واسه کیک رنگین کمان گذاشتی رو ببینم اما عکسا باز نمیشن خانمی
بهاره(cooky)

ghazale said...

Aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh khodaye man....basi deleman az in payha khast:(

مامان فرشته said...

ژولیت عزیزم دستت درد نکنه با این پای سیب رویایی
حتما درست می کنم و خبرشو بهت میدم
ممنونم از آموزش های عالیت
بووووووووووووووووس

arezoo said...

سلام ژولیت عزیز واقعا خسته نباشی خیلی کارت عالیه راستی توی دستور ننوشتی چند قاشق اب سرد؟؟؟؟؟؟

A Chef From Persia said...

مامان تینا و سینا @

عزیزیم مرسی از کامنتت .


آرام جان @

عزیزیم سعی کن درست کنی حتم خوششون میاد کی هست که از یک دسر خوشمزه بدش بیاد ؟رستو وبلوگتو ادامه بده موتمانام شما هم رسیپیهای خشمزیی داری

شادی جان @

قربونتتتتتتتتتت

آناهیتا جان @

تلفظش به انگلیش میشه پای نه اون پا و دست خودمون جگر جان

نیلوفر جان @

اگه ماکروفرت حالت oven یا فر داشته باشه میتونی منتها نمیدونم رو چه درجه حرارتی

صدف جان @

نوش جونت عزیزیم پیشه پیش راستی کدوم صدف هستی من اینجا فکر کنم چند تا دوست دارم کو واسم اکانت میزارند و اسمشون صدفه .


بهاره کوکی @

عزیزیم والا نمیدونم این سایت های ایرانی پدر منو در میارند بازی وقتها این مشکل نادیده عکس ها هست .


غزاله @

عزیزیم فر داری تو خونتون ؟ مالزی ؟
اگه نه حتما بگیر گرون نیستا

مامان فرشته @

عزیزم montazeramaaa


آرزو جان @


۵ قاشق آب سرد بازم مرسی از یاداواریت شاد باشی

Anonymous said...

شهرزاد: دست گلت درد نکنه مطمئمنا عالیه. ژولیت عزیز یه سوال داشتم اگه بشه : من شیرینی وانیلی طبق دستور شما درست کردم ولی کمی سفتشده ، به نظرتون ایراد کارم از کجا بوده؟ باز هم ممنون.

ghazale (mozaheme hamishegi)az malaysia said...

Juliet joon are hamon mozaheme hamishegiama az malezi:) nadge fer nadarm ke age dashtam koli hal mikardam:(

Anonymous said...

مرسی تینا جان دستت درد نکنه من همیشه دنبال یک پای سیب عالی بودم بخصوص اونایی که روشون یک لایه مارمالاد داره و فکر می کنم این جزء همان دسته پای ها باشه بهر حال باز ممنون منتظر کارهای زیبای بعدی تون هستم .

Anonymous said...

سلام ژولیت عزیز.من هر بار کیک می پزم وسط کیک هام قله ای شکل میشه.دوست دارم وسط کیکام صاف و یکدست باشه .میشه راهنماییم کنی؟ممنون
بهاره(cooky)

Mania said...

vaaaaaaaaaay delam ghash raft juliet joona, ghashang az oonast ke tooye dahan ab mishe , mesle hamishe kafam borid az honarmandit, man alan daram noono va zeytoonet ro dorost mikonam :x:x

شکمو said...

مرسی دوستم عالی بود با اجازه لینکیدمتون

Anonymous said...

صدف:خانومی همون که کیک شیرت رو درست کرد /ازت در مورد قالب سلیکونی پرسید /همون که شما رو به خاطر دل مهربونت دوست داره/همون که ۲ تا جوجه داره که عاشقشونه....شناختی گلم؟؟از این به بعد بشم صدف a&a خوبه؟؟؟

A Chef From Persia said...

مانیا جان @

نوش جونت بشه عزیزیم ،

صدف @

قوربون اون جوجه هات برام من .


بهاره کوکی @

عزیزم قسمت پست قالبها نوشتم دوای دردش چیه

شکمو عزیزی@
مرسی گلم من هم شاد شودم

Anonymous said...

صدف a&a: خدا نکنه خانوم گلم زنده باشی الهههههههیییییی

Anonymous said...

صدف a&a: خدا نکنه خانوم گلم زنده باشی الهههههههیییییی

Anonymous said...

سلام ژولیت جان ممنون از رسپی های خوبت من این پای سیبو درست کردم ولی بعد از پخت روش خیلی شل شده بود نمیدونم کجای کارم اشکال داره ولی طعمش بی نظیر بود ممنون

فرشته said...

مرسی از دستور خوبتون..الان میخوام درست کنم ...

Anonymous said...

ژولیت جان سلام، منم مثل شما مالزی زندگی میکنم، میخواستم ببینم جایی هستش که خمیر پای آماده بفروشه چون من دانشجو هستم و غذا ساز ندارم و درست کردن خمیر پای برام خیلی ساخته ، ممنون میشم اگه جوابمو بدین
آناهید

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...