Monday, January 3, 2011

Chicken Baked with spice

چند وقته زدم تو کاره غذاهای عربی‌ بخصوص طرف مصرو لبنان.

واسه امروز هم یه دستور غذای‌ خیلی مشت دارم که مطمئنأ تا آخره ظرف غذاتون رو میخورید و حسابی‌ لذت میبرید.عطرو بویی داره که نگو فوق العاده خوش عطرو بو و صد البته خوش طعم و همینطور کم کالری و یک غذای‌ سالم دیگه چی‌ میخواین؟؟ از این بهتر هم مگه میشه ؟؟
خوب بریم سراغ آماده کردن این غذای‌ خوشمزه و بسیار ساده.



PARS-PIC

 PARS-PIC


مواد لازم


۴ عدد گوجه فرنگی‌
۱ عدد فلفل قرمز یا سبز شیرین 
۶ عددهویج
1 عدد پیاز
5 تیکه سینه مرغ 
مواد واسه طعم دادن به مرغ


4 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کره 

1/2 قاشق چای خوری آویشن

1/2 قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده



1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز یا سیاه ( دل بخواهی این یکی‌)


1  قاشق غذاخوری آبلیمو

1/2 قاشق غذاخوری جعفری خورد شده

1/2 قاشق غذا خوری زنجبیل

1/2قاشق چایخوری سیاه دانه

 نمک به اندازه کافی

۱ قاشق چایخوری زعفران آب کرده ( این هم دله بخواهیه )



همه سبزیجات رو خرد می‌کنیم و توی سینی فر می‌ریزیم

 PARS-PIC

و سینهٔ‌ مرغ رو که تیک تیکه کردیم به ندازه یه لقمه وسط این سبزیجات 
میذاریم .


PARS-PIC
تمام ادویه جات رو که تو لیست طعم دهنده دادم رو با نصف استکان
آب مخلوط می‌کنیم 

PARS-PIC
و با با قاشق میریزم رویه تیک‌های مرغ و سبزیجات  ،

PARS-PIC

جعفری رو خرد می‌کنیم و میپاشیم رویه مر‌غها 

 PARS-PIC
روی سینی فر رو با فویل میپوشنیم
PARS-PIC

و میذاریم تو فر واسه 40 تا 45 دقیقه و با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و یا تا زمانی‌ که پخته بشه این بستگی به فرتون داره ۱۰ دقیقه اخر رو هم فویل رو بر می‌داریم تا روش برشته شه یه مقدار نه خیلی‌ زیاد که آبش خشک بشه.
 خوب غذای ما آمادست و مرغها و سبزیجات رو تو یه ظرف میچینیم و 
اطرافشو با جعفری یا هر چیز دیگه ای‌ که دوست داشتید تزئین می‌کنیم.



PARS-PIC

PARS-PIC

PARS-PIC

PARS-PIC
این غذا خیلی‌ خیلی‌ سادست و سریع آماده میشه اما بی‌ نهیات خوشمزست و یک غذای‌ سالم سالم .
شاد باشید





4 comments:

آه said...

سلام ژولیت جان من این غذا رو درست کردم و عاشقش شدم ممنون که برای ما دستورشو گذاشتی. من 3 جور پنیر هم روش پاشیدم و خیلی خوب شد.

ghorob said...

salam juliete aziz az emroz ba siteton ashna shodam va lezat bordam
en ghaza ham be nazaram khoshmazat faghat ye pishnahad baraton daram be nazaram en jafareha ke axesh ro didam karafse chini hast vali enja jafareye vaghe ham hast ke atre jafari iranio dare va kheyli khoshgele agar dost dashtid begid ta adreseso beheton bedam chon mamolan hame shopinga nadaran

sali said...

salam chefe aziz khoshhala ke ba u va siteto nashna shodam
fagaaht aya en jafari ke axesh hast hamon karafse chinist ke enja be jaye jafari iraniha mikharan

Anonymous said...

با با دمت گرم با این دستورت من تا حالا چندین بار به روش های مختلف درستش کردم یک بار با پنیر پارمسان و چدار، یک بار با قارچ، ...خلاصه راحت و خوشمزس البته بدون زعفرون نمی شه!
من هم دانشگاهیت هستم بعضی روزا می بینمتون، موهای کوتاه بهت میاد.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...