Tuesday, September 17, 2013

کیک اسفنجی Cake Boss




و اما رسیپی کیک اسفنجی آقای Buddy Valastro.
ایشون که معروف به  Cake Boss هستند ازسرشناس ترین کیک پزهای آمریکایند که با برنامه های بینظیرش تو شبکه TLC کلی طرفدار داره واسه خودش و یکی از طرفدارش من هستم که وقتی پای برنامه هاش میشینم میگم ای کاش من هم یکی از اعضای گروهش بودم .

این دستور کیک اسفنجی آقای کیک باس رو وقتی امتحان کردم میتونم به جرات میتونم بگم که تصمیم گرفتم دیگه دنبال هیچ رسپی واسه درست کردن کیک اسفنجی نرم مگر این که گزینه بهتری رو تو آینده پیدا کنم .

این کیک اسفنجی چند خصوصیت خیلی خوب داره از جمله :

١. خیلی خیلی پف میکنه.
٢. فقط احتیاج به ٤ تا تخم مرغ داره .
٣. زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه .
٤. خیلی لطیف و نرمه .
۵. کیک خیلی بافتش سبکه .
۶. پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد، مهمونی، و عروسی هست.

اما یه نکته مهم تو درست کردن این کیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط باشند .اگه دیدیم کیکمون خوب پف نکرده علتش میتونه خوب مخلوط نکردن  باشه یا اگه خیلی هم بزنیم در نهایت با یه کیک سنگین زمخت روبرو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته.

خوب با این اوصاف بریم واسه درست کردن این کیک خوشمزه .





مواد لازم:

تخم مرغ ٤ عدد ( همدمای اتاق )
شکر ٢ پیمانه یا  ۴۰۰ گرم 
وانیل ١ قاشق چای خوری 
١ پیمانه شیر یا ۲۴۰ میلیگرم 
کره ١/٤ پیمانه 
آرد معمولی  ٢ پیمانه یا 240 گرم 
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری 
نمک ١/٤ قاشق چای خوری 





قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم و آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حباب های که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی قبل از شروع کار قالبمونو آماده میکنیم ،مواد اندازه گیری میکنیم و همه چی آماده واسه شروع .

خوب در اول کار فرمون رو روی  درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه .

مواد خوشکمون رو مثل آرد ، بکینگ پودر، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم .



تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم . 

دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه .

اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.

من از غذا ساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم. 



بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر و وانيل  رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز. 

با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم. 

بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت .


شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکرفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه .


مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرم مون مخلوط بشه.




و همچین کرمی به دست بیاریم .


مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حولوحوش کمتر از ۱ دقیقه و درحدی که موادمون یه دست بشه. 



خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم  تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم .

 میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از  ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم( نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله واسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فرکش کنه ) اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته, دوباره  میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.

وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون.

 حسابی پف کرده وطی  مدت زمان  کوتاهی یه  کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه .

١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم. 

 سعی نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی که کاملا خنک نشده.

 کیک اسفنجی رو همیشه با تیزترین چاقوی که داریم برش میزنیم.

 وقتی کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .

در پایان هر پستی دو گزینه پرینت و پی دی اف PDF فعاله و شما به راحتی میتونید هر رسپی که دوست دارید رو داشته باشید.

نوش جان 





پینوشت:

طی تحقیقات جدید روانشناسان شرط اول برای داشتن یک زندگی شاد و پایدار همزیستی عاشقانست .

زندگی عاشقانه ای داشته باشید .

در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...