Thursday, September 12, 2013

نون پنیری داغ




داغه داغه ،عالیه عالیه ..... تازه از فر آوردم بیرون ، انقدر راحت درست میشه که دلم خواست خیلی زود واستون بزارم .

تصویر گویا همه چیز هست اما بازم یه توضیح مختصر میدم .


نون که میتونه نون فانتزی یا نون باگت باشه تو هر نوع سایزی که تو خونه دارید رو برش بزنید با چاقو دندونه دار به صورت افقی و عمودی تا به شکل مکعبی در بیاد. حواستون باشه تا آخر نون نبرید که تیکه هاش از هم جدا بشه .



لاشو هر نوع پنیری که دوست دارید مثل پنیر پیتزا، گودا، ..... رو لای نون میزاریم به همراه پیازچه یا سیر .


میزاریم تو فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و یا همین که دیدیم پنیرش آب شد از فر دارش میاریم و روش کره یا روغن زیتون میریزیم و نوش جاااانننننن .

یه پیش غذا یا یه عصرونه بی نظیره ،،،،،،،

پیشنهاد میکنم حتما حتما امتحان کنید .


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

شف ژولیت

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...