Thursday, September 19, 2013

باترکریم آلمانی German butter cream




این کرم آلمانی چون از کرم های خیلی خوشمزه و مقاوم تو دمای بالاست گزینه خیلی خوبی واسه کیک های تولد و عروسیه .

مزه لطیفی داره و با این که پایه اصلی موادش از کره هست اما شما اصلا بعد از این که درست کردید نمیتونید حدس بزنید که با کره درست شده . خلاصه میتونید باهاش کیکتونو در کمال آرامش تزیین کنید و اصلا نگران این نباشد که کیکتون کرمش آب بشه .


مواد لازم :
کره 200 گرم همدمای اتاق
شکر ۱ لیوان
شیر 2 لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
اسانس وانیل یا لیمو یا نسکافه .... به مقدار کافی




۱ لیوان شیر رو با نشاسته و تخم مرغ قاطی میکنیم .


۱ لیوان شیر دیگه رو با شکر و ۱ قاشق غذا خوری کره میزاریم رو اجاق گاز تا کره آب بشه. 


خوب در اینجا مخلوط شیر و تخم مرغ و نشاسته رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا کم کم سفت بشه .


و با این صورت در بیاد .

خوب زیر اجاق گاز رو خاموش میکنیم و میزاریم ی ۱۰ دقیقه سرد بشه . روی این کرم کسترد رو سفلون میکشیم و میزاریم برای چندین ساعت تا کاملا سرد بشه ، منتها اگه عجله داشتید میتونید از ظرف یخ استفاده کنید تا زود تر سرد بشه .

کره رو که از چندین ساعت گذاشتیم بیرون یخچال تا کاملا دماشو از دست بده رو با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کاملا پفی بشه و کرم رنگ.





تو این مرحله قاشق قاشق کرم کسترد که سرد شده رو به این کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که همه کسترد تموم بشه ، پس تو این مرحله احتیاج به صبر ، و همزدن زیاد داریم.

وقتی همه کرم کاستاردمون تموم شد وانیل اضافه میکنیم یا هر اسانس دیگه ای که دوست دارید.




و یا اگه دوست داشتید میتونید از رنگ یا چند قطره زعفران آب شده استفاده میکنیم .

کرم ما آمادست این کرم عالیه واسه تزیین و خیلی خوب فرم میگیره.





لینک منبع رسپی 


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...