Thursday, September 19, 2013

کرم شکلات موس


این کرم خوشمزه میتونه هم برای فیلینگ بین کیک استفاده بشه و هم برای روکش دادنش از طرفی میتونه یه دسر خیلی خوشمزه هم به حساب بیاد . 

من در اینجا  قبلا  بهتون کیک شکلات موس ۳ لایه رو آموزش دادم که با همین شکلات موس درست میشه.


مواد لازم برای شکلات موس :

خامه معمولی ۱و ۱/۴  پیمانه یا ۲۸۰ گرم 
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری 
آب ۳ قاشق غذا خوری 
شکلات سیاه یا شکلات شیری خرد شده  ۱۷۵ گرم 

شیر ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۵ گرم 




ژلاتین رو میپاشیم رو آب گرم و میزاریم تا ۵ دقیقه بمونه تا بره ته ظرف و نرم بشه.



تو این فاصله شیر رو داغ میکنیم اما نمیذاريم به مرحله جوش برسه . ژلاتین رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم .


شکلات شیری رو خرد میکنیم .



شیرداغ  و ژلاتین رو که با هم مخلوط کرده بودیم  رو اضافه میکنیم به شکلات و میزاریم تا ۲ دقیقه بمونه و شکلات آب بشه با گرمای شیر .

 بعد ۲ دقیقه هم میزنیم تا یه دست بشه .

 خامه رو بدون پودر شکر هم میزنیم تا زمانی که پف کنه . نکته مهم اینه در اینجا که خامه باید کاملا پف کرده باشه .

شکلاتمون وقتی سرد شد  خیلی سرد نه چون توش ژلاتین داره و میبنده، همین که گرماشو از دست داد خوبه ، نصف خامه رو اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم دورانی تا خامه کاملا  با شکلات یه دست بشه و دوباره باقیمانده خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .

خامه نباید تو این مرحله آب بشه و باید حالت پفیشو حفظ کنه پس زیاد هم نزنید .

این مرحله یکی از بهترین مرحله های درست کردن این کیکه .



باید به همچین مخلوط نرم و پفی برسید .

اگه برای روکش دادن و فیلینگ کیک میخواهید استفده کنید بهتره که ۱  ساعت تو یخچال  بمونه تا خودشو بگیره و سفت بشه.


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...