Wednesday, September 2, 2015

زرشک پلو مجلسی





زرشک پلو واسه من یعنی یاقوت قرمز درخشان.

من برای پخت زرشک پلوئی که بخوام وقت بیشتری بزارم مرغ رو بعد پختن سرخ میکنم به این صورت که پیاز داغ درست می کنیم وپیاز که سبک شد مرغ رو اضافه می کنیم و کمی نمک و یه ذره تفت می دهیم. یه کم آب می ریزیم و می ذاریم بپزه. ده دقیقه به پایان پخت زعفرون رو اضافه میکنیم در این مرحله باید آب غلیظ و جا افتادی داشته باشیم حولوحوش نصف استکان. مرغ هارو میزارم تو آبکش و بعد تو روغن و کمی کره سرخ میکنیم. زرشک رو هم با کمی زعفران و شکر تفت میدم، من اصولا زرشک و خلال پسته فراوان تو زرشک پلو استفاده میکنم به همراه زعفرون زیاد. 

نوش جان

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...