Monday, September 14, 2015

ساندویچ روست بیف






اگه عاشق یک ساندویچ خوشمزه پر ملات گوشت و پنیر هستید اینو حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

گوشت گوساله (بدون چربی) 1 کیلو

پیاز متوسط ۲ عدد

پنیر گودا، پنیر سوئیسی یا پنیر پیتزا به مقدار فراوان 

سیر 100 گرم

روغن زیتون به مقدار لازم 

کرفس و هویچ متوسط ۲ عدد

پیاز مکعبی خرد شده : ۲عدد بزرگ برای خواباندن گوشت

پیاز قرمز ۲ عدد 

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 

سیب زمینی سرخ شده به مقدار کافی 


طرز تهیه:

ابتدا گوشت گوساله ای که چربی داشته باشه رو اطرافش رو کمی سوراخ میکنیم و حبه های سیررا داخل روزنه ها پر می کنیم. روش فلفل و نمک میپاشیم و توی روغن زیتون یا کره سرخ میکنیم اطرافش رو.  توی  ظرفی گود ولبه دار مقداری ،آب،روغن زیتون،نمک،فلفل،ادویه،هویج،کرفس، پیاز میریزیم و میذاریم توی فر تو طبقه وسط با ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت 4۰ دقیقه کاملا بپزه و سرخ بشه، اگه دوست دارید  که زیادتر پخته بشه میتونید تا ۱ ساعت و نیم بزارید تو فر. بعداز خنک شدن با کالباس بر یا با کارد تیز به اندازه ژامبون ورقه ورقه کرده و لای نون بزارید و روشم پراز پنیر بکنید و سیب زمینی سرخ شده و پیاز خام قرمز ، کمی توی فر یا ماکروفر بزارید تا پنیر آب بشه. 



نوش جان

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...