اگه عاشق یک ساندویچ خوشمزه پر ملات گوشت و پنیر هستید اینو حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
گوشت گوساله (بدون چربی) 1 کیلو
پیاز متوسط ۲ عدد
پنیر گودا، پنیر سوئیسی یا پنیر پیتزا به مقدار فراوان
سیر 100 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
کرفس و هویچ متوسط ۲ عدد
پیاز مکعبی خرد شده : ۲عدد بزرگ برای خواباندن گوشت
پیاز قرمز ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب زمینی سرخ شده به مقدار کافی
طرز تهیه:
ابتدا گوشت گوساله ای که چربی داشته باشه رو اطرافش رو کمی سوراخ میکنیم و حبه های سیررا داخل روزنه ها پر می کنیم. روش فلفل و نمک میپاشیم و توی روغن زیتون یا کره سرخ میکنیم اطرافش رو. توی ظرفی گود ولبه دار مقداری ،آب،روغن زیتون،نمک،فلفل،ادویه،هویج،کرفس، پیاز میریزیم و میذاریم توی فر تو طبقه وسط با ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت 4۰ دقیقه کاملا بپزه و سرخ بشه، اگه دوست دارید که زیادتر پخته بشه میتونید تا ۱ ساعت و نیم بزارید تو فر. بعداز خنک شدن با کالباس بر یا با کارد تیز به اندازه ژامبون ورقه ورقه کرده و لای نون بزارید و روشم پراز پنیر بکنید و سیب زمینی سرخ شده و پیاز خام قرمز ، کمی توی فر یا ماکروفر بزارید تا پنیر آب بشه.
نوش جان
No comments:
Post a Comment