وقتی با قاشق تو شکم این کیک شکلاتی داغ فرو میکنی و شکلات آب شده مخملی از تو دل این کیک به بیرون تراوش میکنه اونوقته که میفهمی کیک شکلاتی یعنی فقط کیک شکلاتی لاوا.
این دسر خوشمزه رو به نظر من میشه تو همه دسته بندی های خوشمزه و شیرین دنیای دسر جا داده, هم کیکه, هم مثل شکلات موس میمونه, هم مثل برونویی میمونه و هم مثل پودینگ شکلاتی , اینو فقط بهتون بگم "یه دنیا لذت ".
کیک نرم و خیس با بافت مخملی لاوا کیک که بیشتر معروف به کیک عاشقان هست به صورت داغ سرو میشه . روش یه اسکوپ بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته شده میزارند و یا گاهی کمی پودر قند روش الک میکنند. برای من بهترین گزینه بستنی وانیلیه چون با کیک شکلاتی داغ به خوبی میرقصه و طعم دلپذیری رو به وجود میاره. این کیک سرد شدش هم خوشمزست یا میتونید روز بعد برای چند ثانیه تو ماکروفر بزارید تا دوباره داغ بشه. یه نکته خیلی خوب این کیک اینه که شما میتونید مایع این کیک رو درست کنید و بزارید تو یخچال واسه چند روز و هر وقت هوس کردید مقداریش رو برمیدارید و میپزید منتها چون سرده یه کوچولو باید بیشتر تو فر بمونه.
من سعی کردم آسونترین و سریعترین کیک شکلاتی لاوا روبهتون آموزش بدم بطوری که بعد صرف غذا اگه دلتون میل به دسر داشت در کمتر از ۲۰ دقیقه این کیک خوشمزه رو آماده و داغ رو میزتون داشته باشید.
من سعی کردم آسونترین و سریعترین کیک شکلاتی لاوا روبهتون آموزش بدم بطوری که بعد صرف غذا اگه دلتون میل به دسر داشت در کمتر از ۲۰ دقیقه این کیک خوشمزه رو آماده و داغ رو میزتون داشته باشید.
خوب بریم واسه درست کردن این کیک.
مواد لازم برای ۲ نفرعاشق :
شکلات تلخ و یا شکلات شیری کاکائوی ۱۱۳ گرم
۲قاشق غذاخوری کره, همدمای اتاق
۲ قاشق غذاخوری شکر
۲ عدد تخم مرغ درشت
۲قاشق غذاخوری آرد معمولی
۱/۸ قاشق چای خوری نمک
۱. اولین کار روشن کردن فره, فر رو رو دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۱۸ سانتیگراد میزاریم تا خوب داغ بشه.
۲. قالب هامون رو با کره گریس کاری میکنیم و روش کمی شکر معمولی میپاشیم تا تمام سطح قالب پوشیده بشه . شما از هر قالب کوچکی میتونید استفاده کنید, از قالب مافین, یا کاپ کیک یا قالب های کوچیک سرامیکی, شیشه ای یا فلزی.
۳. شکلات رو خورد میکنیم و آب میکنیم به روش بن ماری، تو ماکروفر یا روی کتری آب جوش. اگه از ماکروفر استفاده میکنید شکلات رو برای ۳۰ ثانیه با درج حرارت بالای ماکروفر میزاریم تا گرم بشه, درش میاریم و هم میزنیم و دوباره ۳۰ ثانیه دیگه میزاریم تو ماکروفر. اگه حس کردید که هنوز شکلات آب نشده باز ۲۰ ثانیه دیگه بزارید تو ماکروفر.
۴. تو یه ظرف دیگه ای کره که همدمای محیط هست رو با شکر با همزن برقی یا دستی خوب مخلوط میکنیم, این مخلوط ما باید کمی سبک بشه و رنگش کرم روشن بشه.
۵. به مخلوط کره و شکرمون تخم مرغ ها رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم, برای ۲ تا ۳ دقیقه با همزن برقی هم بزنید. آرد و انمک رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا وقتی که خوب مخلوط باشند با هم.
۶. حدود ۱/۳ از شکلات آب شده رو اضافه میکنیم به این مخلوط و هم میزنیم. تو این مرحله از کاردک و یا همزن دستی برای مخلوط کردن استفاده میکنیم. وقتی شکلات خوب مخلوط شد بقیه شکلات ها رو میریزیم.
۷. این مخلوط رو تو قالب میریزیم و میزاریم تو فر تا بپزه, حدود ۱۰ دقیقه بعد چک کنید باید کیک کمی پف کرده باشه و وقتی وسط کیک تاپ تاپ میزنید تکون بخوره یعنی شکمش وول بخوره. بین ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بیشتر نباید بزارید واگر نه وسط کیک سفت میشه و کیک شکلاتی لاوا تبدیل به یه کیک شکلاتی ساده میشه و دیگه خبری از اون هیجان نیست.
۸. کیک رو از تو فر در بیارید و بزارید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تو قالب بمونه چون همچنان به پختن با حرارت اطراف قالب ادامه میده.
۹. توی ظرف سرو برش گردونید و روش اگه دوست داشتید پودر کاکائو الک کنید و با بستنی یا خامه و یا پودر قند تزیین کنید.
داغ داغ سرو کنید, نوش جان
No comments:
Post a Comment