Saturday, March 16, 2013

کیک سیب و موز زعفرانی



یه کیک خوشمزه که با طعمش یاد ایران میفتید  و درست کردنش هم کار زیادی نداره . میتونید از میوه های دیگه که دوست دارید استفاده کنید اما نه دیگه توش هندونه بریزید :)))))


مواد لازم

آرد 3 لیوان

تخم مرغ 4 عدد

ماست 5 ق غ

بیکینگ پودر 2 ق چ

وانیل 1 ق چ

شکر 1.5 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن مایع  1 لیوان

مربا ۱ قاشق غذا خوری دل بخواهی  

موز  ۲ عدد 

سیب ۲ عدد 

زعفران نصف قاشق چایخوری  

شیر عسلی به دلخواه 




خوب واسه شروع باید همه مواد ما هم دمای اتاق باشه ، یه  وقت از یخچال برندارید تخم مرغ یا شیر رو مستقیم استفاده کنید، باید یه ساعت بیرون از یخچال باشه .

فر را روشن کرده و روی درجه 180 سانتیگراد یا 360 فرانهایت قرار دهید.

تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید  و حسابی هم بزنید تا کف بکنه ، بعد از ۲ دقیقه هم زدن شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا به رنگ کرم روشن در بیاد و همچنین کشدار .

این قسمت مهمترین قسمت کیکمونه پس باید حسابی هم بزنید ،  حالا  نوبت ماسته که اضافه بکنیم  و بازم هم میزنیم و روغن رو اضافه میکنیم ی کوچولو هم که زدیم شیر رو اضافه میکنیم .


بیکینگ پودر رو لابه لای آرد الک کنید و به مایه کیکمون اضافه میکنیم خیلی آروم آروم و از همزن برقی بهتره استفاده نکنیم و با یه ویسک یا قاشق به طور دورانی هم میزنیم .

اینکار را باید خیلی سریع انجام بدید که پف تخم مرغها نخوابه و  گلوله ها ای از آرد تشکیل نشه . زعفرون رو اضافه میکنیم .

حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید.

سیب و موزی رو که خورد کردیم رو اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم 
مواد را آهسته توی قالبی که از قبل با کره یا روغن جامد چرب کردیم و آرد پاشیدیم ( در صورتی که قلبامون نچسب نباشه ) بریزید.

روی کیک اگه دوست داشتید مقداری مربا روش بریزید و با ته قاشق روشو ا مقدار هم بزنید تا مربا یه کوچولو قاطی بشه به مایه کیک .


کیک را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید و به هیچ وجه قبل از 20 دقیقه در فر را باز نکنید. 

بعد از بیرون آوردن کیک از فر باید صبر کنید که سرد بشه  بعد از قالب جدا کنید .

وقتی کیکمون سرد شد دوست داشتید میتونید روش شیر عسلی بریزید و با چای داغ نوش جان کنید .


نوش جان همتون



در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...