Monday, September 1, 2014

کیک زردآلو با روکش عسل






کیک زرد آلو یکی از کیک های مورد علاقه منه تو فصل تابستون. میتونیم خیلی کیکهای خوشمزه درست کنیم با میوه های تابستونی مثل همین زردالو که میشه یه کیک خیلی پرعطر تابستونی باهاش درست کرد.

مواد لازم


روغن مایع۱ پیمانه و نصفی 

وانیل۱  قشق چایخوری 

تخم مرغ ۳ عدد درشت 

آرد ۳ پیمانه 

شکر ۱ پیمانه و نصفی 

بکینگ سودا یا بکینگ پودر ۱ قشق چای خوری

دارچین ۲ قاشق چای خوری  دلبخواه 

زرد الو نیم کیلو 

گردو خورد شده به میزان لازم به دلخواه 

نمک ۱/۴ قاشق چیخوری

کره ۱ قاشق غذاخوری

عسل ۲ قاشق غذاخوری 

فر رو رو دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد میزاریم گرم بشه .

شما میتونید از هلو یا کمپوت اون هم استفاده کنید، قیسی هم میشه استفاده کرد و اگه قیسی هاتون کمی ترش باشه که چه بهتره.

 آشپز کوچولوی من رونیکای نازم  شکر و تخم مرغ و روغن رو هم میزنه تا حسابی قاطی بشند با هم.

یادتون باشه تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم حسابی تا قبل از این که تخم مرغ بعدی رواضافه کنیم .در کل حولوحوش ۳ تا ۴ دقیقه هم میزنیم 

حالا نوبت مواد خشکه که اضافه کنیم یعنی آردو دارچین ، نمک ، بکینگ پودر یا بکینگ سودا.

یادتون باشه این موادو حتما باید الک کنیم و اضافه کنیم تا به آرد حالت پوکی بدیم .
خوب حالا خیلی آروم هم میزنیم ، هم میزنیم ، هم میزنیم ...





وقتی به همچین حالتی تبدیل شد بعد ۱ دقیقه با هم زدن دستی وانیل رواضافه میکنیم.
شما میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید . 

یادتون باشه تو این مرحله زیاد هم نمیزنیم چون اگه زیاد هم بزنیم کیکمون سفت میشه و پف نمیکنه .

زرد آلوهارو رو اضافه میکنیم. همچنین گردو رو .

میزاریم تو فر برای ۴۵ تا ۱ ساعت بستگی داره به نوع فر ، با فرو کردن یک چوب کبریت تو واسط کیک که اگه تمیز بیاد بیرون یعنی پخته شده کیکتون.

وقتی سرد شد از تو قالب بیرونش میریم و مقداری عسل روش میریزیم.

نوش جان





در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...