Friday, October 10, 2014

کاپ کیک موزی





قادر نیستم توضیح بدم براتون که چطور به طرز دل انگیزی این کاپ کیک های موزی میتونند خوشمزه باشند. بافت این کاپ کیک بی عیب و نقصه، دستور تهیش آسونه و سریع و بوی موز و دارچین حسابی سرمستتون میکنه. هر وقت دیدید موزهاتون دیگه انقدر نرم و قهوه ای شدند که غیر قابل خوردن باشند وقتشه که ازشون کاپ کیک های خوشمزه ای درست کنید. این کاپ کیک ها داغ داغش حسابی میچسبه.
من این کاپ کیک هارو تو قالبی پختم که وقتی آماده شد داخل کاپ کیک خالی بود و بستر خوبی بود واسه بستنی وانیلی که توش جا بشه و لم بده. شما میتونید این کاپ کیک رو به تنهایی و بدون هیچ کرمی بخورید و لذتش رو ببرید.


مواد لازم :
موز کاملا رسیده و له شده ۳ عدد و یا ۱ پیمانه

تخم مرغ همدمای اتاق ۲ عدد

شکر ۱ پیمانه

۱ پیمانه آرد

روغن ۱ پیمانه

نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

بکینگ سودا ۳/۴ قاشق چای خوری ( در صورتی که نداشتید میتونید مقدار بکینگ پودر رو دو برابر کنید)

وانیل ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری

دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری



۱. طبق معمول همیشه فرمون رو روشن میکنیم رو درجه حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد.

۲. موز له شده رو با تخم مرغ کاملا به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم.

۳. شکر رو هم اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم به مدت ۲ دقیقه.

۴. روغن رو هم اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم.

۵. مواد خشکمون رو از جمله آرد، دارچین، بکینگ سودا، بکینگ پودر، نمک رو با هم تو یه ظرف دیگه مخلوط میکنیم.

۶. این محود خشک رو به همراه وانیل اضافه میکنیم به مخلوط موزمون و با همزن برقی به مدت چند ثانیه هم میزنیم. تو این مرحله نباید زیاد هم بزنیم فقط در حدی که مواد یه دست باشند کافیه.

۷. قالب های مافین یا کاپ کیک رو نصفه از این مخلوط کیک پر میکنید. این مدل قالبی هست که من توش این کاپ کیک هارو پختم .



۸. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بزارید تو فر تا بپزه.

۹. وقتی آماده شد میزارید سرد بشه و روش اگه دوست داشتید با بستنی یا کرم خامه ای میپوشند و نوش جان میکنید.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...