Friday, August 31, 2012

فلَن Flan





بعد از پست بدنسازی خانوم جیلین میکل و بعد از یه هفته انجام دادن حرکات ورزشی و رژیم ،نوبتی هم که باشه نوبت یه دسر خیلی خوشمزست. 

فلن از خانواده کاسترد هستش اما خیلی خیلی خوشمزه تر و کریمی تر و خیلی شبیه کرم کارامله . درست کردن این دسر خیلی سادست و پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید .
مواد لازم :


پنير خامه اي 150 گرم

شير عسلي Condensed Milk گرم 200

شير تبخير شده یا 200 گرم Evaporated Milk ، در صورتی که شیر تبخیر شده نداشتید میتونید از ۱۰۰ گرم خامه استفاده کنید

تخم مرغ 2 عدد

شكر نصف   ليوان

وانيل 1 ق چ



مثل همیشه میریم اول سراغ فر و فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم.


خوب میریم سراغ کارامل ، به این صورت که شكر رو كه توي ماهیتابه میریزیم . اجازه ميديم كه حاشيه هاش ذوب شه. یادتون باشه که هم نمیزنیم شعله گاز هم متوسط باید باشه نا زیاد که بسوزه . 

هم نميزنيم فقط ظرف رو دوراني ميچرخونيم تا شكر ذوب شده حاشيه ظرف نسوزه. باید شکرمون مذاب بشه و به رنگ طلایی در بیاد. 

کارامل رو میریزم رو تو قالبمون خیلی سریع چون شکر کارامل شده سریع میبنده و سفت میشه . قالبمون بهتره از نوع فلزی باشه البته فرق نمیکنه که نچسب باشه یا آلمینیومی .
قالب رو ميچرخونيم تا كارامل كل سطحش رو بپوشونه.

پنير و تخم مرغ و وانيل رو هم ميزنيم.


نصف قوطي شیر عسل condensed milk رو توي مخلوط ميريزيم و هم میزنیم ،اوپريتد ميلك رو هم اضافه ميكنيم در صورتی که نداشتید از خامه میتونید استفاده کنید . یادتون باشه زیاد نباید هم بزنید ، و نباید کف کنه پس در حد مخلوط شدن کافیه .

مخلوط رو توي قالب ميريزيم. هرچي قالبتون كوچيكتر باشه ارتفاع فلنتون بيشتر ميشه.

قالب رو توي يه ظرف بزرگتر ميذاريم تو فر . و ظرفی که توش قلبمون رو گذشتیم تا نصف قالب رو پر از آب جوش ميكنيم یعنی قالب باید تا نصفه تو آب جوش غوطه ور باشه . ميذاريمش توي فر به مدت ۴۵ دقيقه.

وقتي فلن رو از فر بيرون مياريم وسطش هنوز مثل ژله تكون ميخوره. ميذاريم يك ساعت توي دماي اتاق بمونه تا سرد شه.

(من مقداری بیسکویت دایجستیو رو با کره قاطی کردم ریختم روش تا وقتی برمیگردونم یه لایه بیسکویت دایجستیو هم زیرش باشه اما پیشنهاد نمیدم بهتون بهتره نزدید چون دردسر داره و ممکنه خوب نگیره بیسکویت خودشو و موقع سرو پاش پاش بشه )

خوب حالا فلن رو با قالب ميذاريمش توي يخچال تا يك شب بمونه یا حداقل۷ تا ۸ ساعت . هر چی بیشتر بمونه بهتره .
بعد از این که حسابی موند تو یخچال دور تا دورقالب رو با چاقو ميبريم كه مطمئن باشيم نچسبيده.

ظرف سرو رو ميذاريم روشو برش ميگردونيم.

روش سشوار ميگيريم تا از قالب جدا شه و بيافته توي بشقاب.من که عاشق طعم فلن هستم .

امتحان کنید و نتیجشو به من بگید .

دوستتون دارم



در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .







1 comment:

alale said...

salam julit jan man etefaghi weblog shomaro didam vaghean binaz
ire khodetam binaziri .adamaye khoob o delpaki mesle shoma vaghean kaman .azat manoonam kheili estefade kardam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...