Tuesday, January 31, 2012

کیک سیب کاراملی







این یکی از کیک های مورد علاقه منه که شاید بارها و بارها پختمش و هر بار لذت میبرم. اگه شما هم مثل من عاشق طعم و عطرو بوی سیب و دارچین هستید پس این مال شماست شک نکنید و امتحانش کنید که حسابی لذت خواهید برد از ذره ذره این کیک .

الان فصل سیبه و تو این سرما هیچ چیز بهترازاین کیک سیب کاراملی با طعم دارچین با یه لیوان چای نمیچسبه، میتونید این کیکو بدون کاراملش هم بپزید چون بازم بینظیره .

مواد لازم برای کیک سیب 


روغن مایه ۱ پیمانه و نصفی 


وانیل۱  قشق چایخوری 


تخم مرغ ۳ عدد درشت 


آرد ۳ پیمانه 


شکر ۱ پیمانه و نصفی 


بکینگ سودا یا بکینگ پودر ۱ قشق چای خوری


دارچین ۲ قاشق چای خوری 


سیب ۴ عدد یا ۴ پیمانه 


گردو خورد شده به میزان لازم 


نمک ۱/۴ قاشق چیخوری


کره ۱ قاشق غذاخوری 


مواد لازم برای کارامل 


کره ۳ قاشق غذا خوری 


شکر ۷ قاشق غذاخوری 


خامه ۴ قاشق غذاخوری 



هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که یک فرشته کوچولوی آشپز بخواد باهات باشه قدم به قدم واسه درست کردم این کیک خوشمزه.

فر رو رو دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد میزاریم گرم بشه .

همونطوری که میبینید این آشپز کوچولوی من رونیکای نازم داره شکر و تخم مرغ و روغن رو هم میزنه تا حسابی قاطی بشند با هم.

یادتون باشه تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم حسابی تا قبل از این که تخم مرغ بعدی رواضافه کنیم .

در کل حولوحوش ۳ تا ۴ دقیقه هم میزنیم 



حالا نوبت مواد خشکه که اضافه کنیم یعنی آردو دارچین ، نمک ، بکینگ پودر یا بکینگ سودا.

یادتون باشه این موادو حتما باید الک کنیم و اضافه کنیم تا اینطوری به آرد حالت پوکی بدیم .




خوب حالا خیلی آروم هم میزنیم ، هم میزنیم ، هم میزنیم 





وقتی به همچین حالتی تبدیل شد بعد ۱ دقیقه با هم زدن دستی وانیل رواضافه میکنیم.
شما میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید . 

یادتون باشه تو این مرحله زیاد هم نمیزنیم چون اگه زیاد هم بزنیم کیکمون سفت میشه و پف نمیکنه .

سیبهارو اضافه میکنیم.




 همچنین گردو رو .

ای شیطونک من دیگه طاقت نیاورد و ی کوچولو ناخونک زد. 


مایع کیکمون رو تو قالب میریزیم و روشو سیب میچینیم .
روی سیبها کمی شکر میپاشیم و رو هر کدوم سیب خیلی مقدار کمی کره میریزیم چون موجب میشه سیب حالت کاراملی داشته باشه.
میزاریم تو فر برای ۴۵ تا ۱ ساعت بستگی داره به نوع فر ، با فرو کردن یک چوب کبریت تو واسط کیک که اگه تمیز بیاد بیرون یعنی پخته شده کیکتون.


خوب میریم سراغ کاراملمون 

شکر رو یه  مقدار تفت میدیم تا تغیر رنگ بده فقط حواستون باشه که شکر نسوزه .

 کره و خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم برای ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که حس کردید کاراملتون غلیظ شده. 





وقتی کیکمون پخت از تو فردرش میارید میزاریم۲۰ دقیقه تا خنک بشه و سپس کارامل رو میریزیم روش .

به همین سادگی 


نوش جان همیه ایرانیهای خوش سلیقه 





پینوشت :

شازده کوچولو میگفت گل من گاهی بد اخلاق و کم حوصله و مغرور بود اما ماندنی بود ، این بودنش بود که او رو تبدیل به گل من کرده بود.



در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .


6 comments:

Anonymous said...

سلام ژولیت عزیز
میخوام این کیک رو تو قالب سیلیکونی طرح آفتابگردان درست کنم. سوالم اینکه واسه سیبهایی که روی کیک میذارم مشکلی پیش میاد؟ آخه همونطوری که میدونی این قالبهای طرحدار رو بعد از پخت باید برگردوند. ممنون میشم راهنماییم کنی مثل همیشه
سالم و شاد باشی. هزار ماشالله به اون فرشته کوچولوی نازت
مرسی

سارا

الهام said...

عالی بود واقعا ممنون . تا حالا هر چی از دستوراتتون را ÷ختم عالی بوده ممنون

zoha said...

سلام
چه وبلاگ خوبی دارید. من مشتریش شدم :(
راستی چرا عکسها رو نمیشه دید؟

A Chef From Persia said...

سارا جان

عزیزیم مشکلی پیش نمیاد


الهام جان

خیلی لطف داری عزیزم

زوها عزیز

فکر میکنم الان مشکلش حل شده باشه

Samaneh said...

Chera nemishe axa ro did man mikham karate honaritono bebinam

Anonymous said...

Chera nemishe axa ro did man mikham karate honaritono bebinam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...