Thursday, May 19, 2011

آش رشته




این رسپی مال یک خانوم بسیار با سلیقه بود که واسه شام پیش غذا یک آش خیلی خوشمزه پخته بودند که من رسپی فرد و


ناب رو ازشون گرفتم و واستون میزارم امیدوارم لذت ببرید 


طرز تهیه آش رشته

حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده (بهتره  كمی زردچوبه به آن زده باشیم )

مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :

رشته مخصوص آش 400 گرم


سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز )1 كیلو


نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) 400گرم


نعناع خشك 4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم


پیاز متوسط 4 عدد


كشك ساییده غلیظ 2 لیوان


آرد ۳  قاشق


روغن به میزان لازم


نمك و فلفل به مقدار كافی



طرز تهیه:



حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه

 به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات 

پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در 

كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می 

ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه 

می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از 

روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را 

با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .



نكات :

1) اگر كشك به آش مي زنيد نمك نريزيد و اگر دوغ مي ريزيد به ميزان لازم نمك بزنيد.


2) براي خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پياز داغ به آش بيفزاييد.


3) آشي كه مي خواهيد دوغ بزنيد سفت برداشته و اگر كشك مي زنيد شل تر برداريد.


4) اگر اسفناج در بازار نيست از برگ چغندر استفاده كنيد.


5) نعنا داغ را با روغن مايع تهيه نكنيد چون وا مي رود.


6) براي تهيه كشك زرد، كشك را با زعفران و آب بجوشانيد.


7) تزيين كشك را با كيسه فريزر مثلثي شكل انجام دهيد.


8) آش را مي توانيد با كشك زرد و سفيد، نعنا داغ و لوبيا چيتي تزيين كنيد.


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .


4 comments:

parisa said...

salam duste khoobam,mersi az inke ba hosele minevisi v javab soalha ro midi.khaste nabashi.
mikhastam bedunam ke miduni inja,kl,kelashay khob noonpazi koja dare,ya agar ryue internet site khobi mishnasi.manzoram noonai hast ke taghriban toye hame shopping centere a ye ghesmat jodagone mifrushand v ba tamha v maze hai mokhtalef hast.ya rush paneer rikhtand v ya sosos.nemidunam manzuram ra resundam ya na.
mamnoon misham agar etelati dari behem begi
ghorbanat

Anonymous said...

صدف a@a: اخ جون اش رشته من که دیوونه اشم به همین روش هم درست میکنم ممنون ژولیت قشنگم.چه حس خوبیه که دوباره داری زود اپ میکنی کلی کیف میکنم.

Anonymous said...

دست شما درد نکنه (میم میم)

الی_المیرای اولی said...

واااااااااااای مرسی ژولیت جوووووون، خیلی خوشحالم که دستور یه آش رشته ی خوشمزه رو بهمون دادی.. بووووووس

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...