Wednesday, March 9, 2011

کیک کشمشی







کشمش و کره در این کیک طعم و عطری دل انگیز به آن بخشیده است. این کیک با دستوری راحت و طعمی خوشمزه میتونه یک گزینه خوب برای عصرانه باشه .




مواد لازم

آرد: 1 و 2/1 پیمانه



بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری



کره در دمای محیط: 2/1 پیمانه



شکر: 4/3 پیمانه



تخم مرغ: 2 عدد



شیر: 4/1 پیمانه

کشمش: 2/1 پیمانه



آرد: 3 قاشق غذاخوری



شکر دانه ریز: 4/1 پیمانه



کره: 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

مرحله 1 - دو قاشق کره را آب کنید و بعد اجازه دهید سرد شود، سپس 4/1 پیمانه شکر، 3 قاشق آرد و کشمش را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

مرحله 2 - آرد و بکنیگ پودر را با یکدیگر الک کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

مرحله 3 - 2/1 پیمانه کره و 4/3 پیمانه شکر را با همزن خوب بزنید، سپس تخم مرغ را افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا یکدست و کشدار شوند.

مرحله 4 - آرد و بکینگ پودر را در 2 مرحله به مخلوط تخم مرغ افزوده و با قاشق هم بزنید، شیر را نیز اضافه کرده و به آرامی هم زده تا مایه ای یکدست درست شود.



مرحله 5 - نصف از مایه کیک را در قالبی 18 سانتی که قبلا کاغذ انداخته اید، بریزید و نصف از مخلوط کشمش را روی آن بپاشید، مابقی مایه کیک را ریخته و از آخر باقیمانده مخلوط کشمش را بریزید و قالب را به مدت 50 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا پخته شود. بعد از سرد شدن بهمراه چای یا قهوه سرو کنید.

نوش جان
رسپی از ملک بانو 

3 comments:

Anonymous said...

salam azizam
mesle hamishe aaali va basaligheii

ye soal dashtam dar morede pie sibe royayii

mishe beporsam aya mishe az in crust haye amade estefade kard? ke tuye forushgah ha hast vali mavadi ke to gofty ro dakhelesh gozasht va dar fer gozasht?

age are, aya crustesh tu un 20 min nmisuze?

much maach

پویان و مامان said...

سلام ژولیت جون. عزیزم راستش من یه سوال درباره پست قبلیت دارم روممنمی شه بپرسم. لطفا حمل بر فضولی نکن می خوام بپرسم این غذایی که کنار نون تبریزی گذاشتی چیه انقدر خوش آب و رنگه. ببخشیدا می بوسمت عزیزم.

Anonymous said...

ژولیت جان
من پست اندازه گیری خوندم اما نفهمیدم ۱ پیمانه کره چند گرم میشه میشه بگی برام
مرسی

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...