Friday, March 4, 2011

کیک نسکافه











امسال واسه من یکی از بهترین سالهام بود از موفقیت تحصیلیم ، گرفتن نمرات خوب شرکت در کنفرانس آمریکا و ژاپن  یعنی اون چیزی رو که دقیقا پارسال سر سفره هفت سین از خدا خواستم به من داد ،قوربونت برام خدایا که این قدر لطف داری به من بنده حقیرت .


واسه کنفرانس ژاپنم درخواست دادم که بتونم به صورت کنفرانس ویدویی شرکت کنم امیدوارم قبول کنند چون دقیقا روز کنفرانسم روز سال نوه که باید ژاپن باشم اما دلم نمیخواهد که دور از خونوادم باشم و واسه همین امیدوارم قبول کنند که احتمالا قبول میکنند ، از طرفی مهمون دارم از ایران و خیلی خیلی خوشحالم ، کاش واسه من یه روز ۲۴ ساعت نبود بیشتر از این بود ، گاهی اصلا دلم نمیخواد بخوابم چون فکر میکنم دارم از کارهام عقب میفتم ،،،،اما جدا ازهمه اینها مگه عشق آشپزی و شاد کردن شما منو راحت میزاره ؟ نه والا........................ جدیدا که حس عکاسی هم اضافه شوده و حسابی شادم با عکاسی بخصوص عکاسی از غذا

آخه یه نگاه به این عکس های خوشگلی که از کیک نسکافه که چند روز پیش پختم بندازید خدایی چقدر اشتها بارانگیزه چقدر قشنگه چقدر ......

شما هم دلتون این کیک خوشمزه رو میخواهد ؟؟؟؟

اینو بگم اول این پست که درست کردن این کیک بگیر نگیر داره و اگه یه جا رو اشتباه کنید ، یا دمای فرتون استاندارد نباشه و یا کیفیت مواد خوب نباشه کیکتون خوب نمیشه و سفت میشه پس اگه مبتدی هستید پیشنهاد نمیکنم این کیک رو نپزید .

اما اصلا جای  ناراحتی نداره چون من با تصویر قدم به قدامشو توضیح دادم.

مواد لازم برای ۱۲ نفر  :

۲ پیمانه آرد، ۲۴۰ گرم

۲ پیمانه شکر ۴۰۰ گرم

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱ پیمانه کره , ٢٢٦ گرم

۳ قاشق غذاخوری نسکافه

۱/۲ پیمانه شیر، ۱۲۵ میلیگرم

نصف  پیمانه آب داغ ، ۱۲۵  میلیگرم

۲ عدد تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری بکینگ سودا یا جوش شیرین در صورتی که نداشتید میتونید جایگزینش بکینگ پودر کنید .

۲ قاشق چایخوری وانیل

نصف پیمانه شکلات نوتلا یا هر شکلات مایعی که دوست دارید یا هر کرم دیگه ای که متناسب باشه با این کیک نسکافه

گردو خرد شده به مقدار کافی دلبخواهی




مثل همیشه اول فرمونو روشن میکنیم رو درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا۱۸۰ درجه سانتیگراد .


قالب رو گریس کاری میکنیم با کمی کره یا و آرد میپاشیم  روش ,میزاریم کنار .





آرد و نمک و شکر رو با هم قاطی میکنیم و میزاریم کنار .




سه قاشق غذاخوری نسکافه رو با آب داغ حل میکنیم میزاریم کنار.




کره رو میزاریم رو اجاق گاز تا آب بشه اما نجوشه و وقتی آب شد نسکافه ای که قبلا با آب داغ مخلوط کرده بودیم رو میریزم توش و مخلوط میکنیم به مدت ۲دقیقه تا خوب با هم مخلوط بشوند .




شیر و وانیل و تخم مرغ و بکینگ سودا (در صورتی که نداشتید میتونید جایگزینش بکینگ پودر کنید) و رو با هم خوب به مدت ٣ دقیقه با همزن برقی مخلوط میکنیم .

مایع نسکافه که در بالا درست کردیم و یه مقدار سرد شده رو اضافه میکنیم به آرد و مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم به مدت یک دقیقه.

وقتی مخلوط شدند مخلوط شیر و وانیل و تخم مرغ، بکگ سودا رو که درست کردیم  رو اضافه میکنیم. میریزم تو قالب و میزاریم واسه ۳۰  تا۳۵  دقیقه بپزه .





وقتی امتحان کردیم با یک چوب کبریت و دیدیم تمیز اومد از وسط کیک بیرون کیکمون پختست و میزاریم تا تو قالب سرد بشه به مدت ۲۰ دقیقه و بعد از قالب بیرون میاریم.

 وقتی کاملا سرد شود شکلات نوتلا ( من عشق این شوکولاتم) رو روش میریزم و روش گردو اگه دوست داشتید میپاشید.

با یه استکان چای داغ یا شیر حسابی میچسبه .

نوش جان
















در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

23 comments:

Anonymous said...

تو بی نظیری:*

Anonymous said...

تو بی نظیری:*

فریبا

fatima said...

dastet dard nakone azizam,kheyli cake rahati amoozesh dadi,faghat vasam soal bood ke shekrao key ezafe konim,?mamnoon.

طاطا said...

ژولیت عزیزم یه آنتی فیلتر خوب پیدا کردم تو ایران که می تونم این وبلاگتو ببینم . این کیکت باید بی نظیر باشه چون من عاشق طعم نسکافه هستم . برایت شادی و انرژی مضاعف آرزو می کنم و امیدوارم توی آزمون پذیرش دکترا قبول بشی . رونیکای عزیز رو ببوس

نسیم said...

عجب کیکی شده جولیت جان خیلی خیلی هوس انگیزه! من که تاحالا ۳ تا از کیک هات رو درست کردم و عالی شده. این رو هم حتما امتحان میکنم. واقعا خدا بهت انرژی و توانایی بیشتر بده! ماشالا خیلی فعال هستی! یه اسپند واسه خودت دود کن که چشم نخوری ! حتی فکر این همه کاری که تو میکنی واسه من خسته کنندست والا! جدی چجوری میرسی! ایشالا همیشه شاد و سلامت و پر توان باشی و به هرچی که میخای برسی. معلومه که قلب مهربونی داری و خدا بهت کمک میکنه. ممنون از آموزش های خوب و مفیدت .
راستی یه سوال داشتم این رو قبلا هم پرسیدم اما احتمالا ندیدی که جواب ندادی. میخواستم بدونم در مورد اون قالب که دورش پارچه بپیچیم بزاریم تو فر تا کیکمون یکدست بشه بعد اون پارچه تو فر نمیسوزه؟

Anonymous said...

salam
bazam mer30 az hameye amozesh hat
ye soal
gofte bodi ke tokhme morgh ra ba shir va vanil makhlot mikonim, mikhastam bebinam toye in marhale cheghadr bayad ham bezanim

mamnoon

پویان و مامان said...

سلام ژولیت جون. هیچ می دونی من عاشق این مقدمه های صمیمی و گرم و دوستانه ات هستم. در واقع این مقدمه ها فقط از یه روانشناس برمیاد که در عین کوتاهی آدمو بی تاب می کنه تا زودتر دستور غذاتو بخونه و بعد بی تاب تر می شه که زودتر درستش کنه. تو معرکه ای دختر. من تعریفتو پیش همه دوستان و آشنایانم می کنم همیشه.

Anonymous said...

vaghean ke aksha harf nadare, ghabl az inke commenta ro bekhonam , goftam ke kar akasit harf nadare , bad didam khodet ham yadavar shodi,
mashalla.......... Energy va eradeh,

goodluck
-Parvaneh

parisa said...

afarin azizam,aval az hameh yek espand vaseh khodet dood kon
dovoman yek moshavereh ravani vaseh man tarhrizi kon nashod ke baad az khoondan post to ehsas mikonam kheili bi dast va pa hastam

eligooloo said...

ژولیت عزیز تو یک استاد ارزشمند هستی واقعا ازت ممنونم
الی گولو

A Chef From Persia said...

فریبا جونم @ طا طا عزیزیم @الی گلو @

مرسی دختر خانومهای مهربون خیلی مهربونید که با این کامنت هاتون به من اینقدر انرژی میدید


فاطیما جان @

عزیزه دلم ی دنیا عذر میخوام یادم رفته بود بگم که شکر و ارد رو همون مرحله اول اضافه باید کرد دوباره ویرایش کردم


نسیم جان @

عزیزم بابا چسبیدم به سقف ها بکش بیار منو پایین ها ها ها خیلی لطف دری عزیزم امیدوارم قدر این همه حس خوبتونو بدونم ،, واسه سوالت هم باید بگم خیالت راحت عزیزم چون پارچه هم کلفته هم کتونه مثل حوله یا جین و خیس هم هست پس نمیسوزه

ناشناس @

عزیزیم باید به مدت ۲ daghigheh هم زد


پویان و مامان عزیز @

عزیزم خیلی خیلی لطف دری امیدوارم بتونم همیشه با هم دوست باشیم و این حس و پیوند خوب از بین نره

پروانه جان @


قوربونت خواهر که این همه مهربونی



پریسا جان @


ای بابا بیخیال من از شماها یاد میگیرم و انرژی تو که بابا ی پا هنرمندی و من همیشه از کارهات لذت میبرم

nazanin_hz said...

bah bah ,che khoshgelo khoshmaze! daste golet tala!

elmira said...

سلام بعد از صذ سال بالاخره یه فیلتر شکن گیرم اومد دمت گرم عزیز دلم من عاشق کیک نسکافه ای هستم

ELMIRA said...

سلام بعد از صذ سال بالاخره یه فیلتر شکن گیرم اومد دمت گرم عزیز دلم من عاشق کیک نسکافه ای هستم

elmira said...

سلام بعد از صذ سال بالاخره یه فیلتر شکن گیرم اومد دمت گرم عزیز دلم من عاشق کیک نسکافه ای هستم

Mania said...

salam azizam , khoobi
juliet joon ,kheili barat khoshhalam ke sale khoobi dashty omidvaram ke har sal bahtar az sale ghabl baraye to va khanevadat bash e:) merci ke too in hame sholooghi va kar bazam miay va baramoon recipe mizari, yadet nare ke esfand baraye khodet dood koni , hamishe hame ja adamaii hastan ke khoshio be kasi nemitoonan bebinan motaasefan e:( movazebe khodet bash too in mavaghea doostam xoxo

هانيه said...

به به، اينممثل بقيه محشره.......حتما درستش مي كنم....خوش به حالتون ‍وليت عزيز

Anonymous said...

salam golam khaste nabashi....man in cako doros kardam khoshmaze shod ama rangesh tire shod mese cake shokolati nemidoonam chera..
miboosamet

Anonymous said...

vaghean azinke baziha ibghadr bishoooran ke too ye site salem bazi commenthaye bishrmane mizaran moteasefam . ye edde hasood ke hata nemitoonan tahamol konan ke ye edde az kasi tashakor mikonann.jliet joon bebakhsh taghat nayavordam dige 2 ta commento khoondma ghati kardam.
saratan va tasadof layeghe adamaye pasti mese khodeshe ke intor ba asabe digaran bazi mikone.
rasti azizam man mikham ozv besham amma nemishe chera?

Fatemeh said...

Sallllam
merci az in recipe kheyli khoob man ino vase doostam dorost kardam kheyli kheyli khoob bood.
omidvaram ke hameye salhaye zendegitoon sarshar az movafaghiat va shadi bashe:)

Anonymous said...

سارا: سلام ژولیت جون. این کیک رو درست کردم،خیلی هم خوشمزه شد.مخصوصا بافت کیک خیلی للطیف درومد.مرسیییییییییی

arezoo said...

merccccc juliete aziz :x

arezoo

neda said...

سلام ژولیت جان
من کیکت رو با رعایت کامل رسپی درست کردم،ولی متاسفانه کیکم کاملاً خراب شد
یعنی اصلاً بافتش پوک نشد و وسطش یه جورایی خمیری موند، یه خورده بیشترم توی فر گذاشتم موند ولی بهتر نشد
البته خمیرش کلاً از بقیه انواع کیک شل تر شد که من فکر کردم این مدلشه
لطفاً منو راهنمایی کن که دفعه بعد این مشکل برام بوجود نیاد
مرسی

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...