Sunday, May 18, 2014

زیره پلو با پیاز یاقوتی








وقتی دوستم با اون چشمهای درشت جذابش داشت واسه من از پیازهای خوشمزه ای که لای برنج و زیره سیاه کرمان پخته شده حرف میزد  و من درحالیکه با اشتیاق زل زده بودم تو چشماش داشتم تصور میکردم که چطور میتونه این پیاز های کوچولویی که با آب برنج پخته شدند اینقدر که میگه خوشمزه باشند اصلا مگه میشه پیاز اونم آبپز شده با آب برنج ؟؟؟. به طرز دیوانه واری دلم میخواست که هر چه زودتر امتحان کنم و از اون روزی که برای اولین بار پیاز های کوچولوی یاقوتی رو لا به لای برنج میزاشتم یک ماه نگذشته اما میتونم با جرات بگم که تاحالا از اون روز هر چی برنج پختم لاش پیاز هم گذاشتم چون بقدری از خوردنش لذت میبرم که همش با خودم میگم اخه چرا چرا تاحالا امتحان نکرده بودم. پیاز ها با آب برنج پخته میشند و مزه شیرینی به خودشون میگیرند. شاید تو هم تصور کنی اصلا راه نداره پیاز اونم آبپز شده با آب برنج!!!! اما دوست من فقط یه بار امتحان  کن. جدا از این که برنج خواص بیشتری به خودش بخاطر پیاز به خودش میگیره یکی از دلایلش هم میتونم بگم خوشمزه تر شدن هر قاشق برنجی که لاش پیازه میخوری باشه. برای من این غذا یک گزینه عالیه واسه یک غذای رژیمی سالم چون وجود زیره سیاه میتونه کمک کنه به فرایند آب شدن چربیها.


چند نکته :

۱. میتونید فقط با برنج سفید بپزید و بدون زیره، اما اگه با زیره سیاه پخته بشه محشر میشه.

۲. پیاز خیلی خیلی بهتره که از نوع قرمز باشه و کوچیک، اما من گاها با پیاز سفید هم درست کردم و خوشمزه بوده اما با پیاز قرمز یه چیز دیگست چون شیرینتره .

۳. میتونید حتی با این روش خیلی سبزیجات های دیگه رو هم لای برنج بزارید تا پخته و نرم بشه مثل هویج، شلغم، فلفل دلمه ای ....

۴. برنج باید به صورت کته پخته بشه و نه آبکش.

۵. پیاز رو پوست بگیرید اما خورد نکنید و همینطور سالم بزارید لای برنج چون موقع پخت پر پر میشه.





خوب خیلی راحت، میبینید که من پیاز های یاقوتیم رو چطور تو قابلمه پلوپز پارس خزر عزیزم جا دادم.
بعد از پخت با مرغ سرو کردم  عالی بود. 

امروز هم وقتی قرمه سبزی درست کردم چند تا پیاز نازنین رو لا به لای برنج گذاشتم و نمیدونید چه لذتی داشت.

نوش جان 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...