Friday, December 20, 2013

کیک هویج رژیمی




 توخونه گرمم نشستم و این پست رو دارم برای شما مینویسم همزمان این کیک هویج هم کنارمه و دارم با چای داغ میل میکنم.  این کیک رو معمولا اواخر هفته میپزم و از روز کاری یه تیکشو میبرم افیسام و با چای داغ  میخورم و این کیک واقعا به من تا پایان کارم کلی انرژی میده.

از اونجایی که من کیک هایی که با میوه درست بشه رو بیشتر ترجیح میدم چون به نظرم سالم ترهستند واسه همین بعد کیک سیب کیک هویج از کیک های مورد علاقه منه.  یه مدتی بودم دنبال یه رسپی بودم واسه کیک هویج که هم رژیمی باشه و هم از خوشمزگی و نرم و حالت مرطوب بودنش کم نشده باشه. یکی از اصول مهم کیک هویج اینه که نرم باشه و مرطوب .
 در نهایت بعدامتحان چند تا رسپی این شد همون کیک هویجی که میخوام خوشمزه, لطیف, رژیمی ......

واسه درست کردن این کیک ما مقدار روغن رو نصف میکنیم و بجاش از باتر میلک استفاده میکنیم که هم طعم خیلی خوبی به کیک میده هم این که موجب ترد شدن کیک هویج میشه. من طرز درست کردن باتر میلک رو هم تو این پست توضیح میدم که خیلی هم آسونه .

شما میتونید  مقدار شکر رو کم کنید اما بجاش یا از آناناس استفاده کنید یا هم از پودر شکر های رژیمی اما یادتون باشه نصف نصف یعنی نمیتونید شکر رو کلا حذف کنید چون شکر یکی از دلیل مهم پف دادن به کیک هستش.

مواد لازم :

تخم مرغ ٣ عدد 
١/٢ پیمانه باتر میلک Butter Milk( رسپی خونگیش تو ادامه متن هست )
١/٢ پیمانه روغن مایع 
١ پیمانه شکر( یا نصف پیمانه شکر باضافه ٣ قاشق غذاخوری شکر رژیمی,  یا هم نصف پیمانه شکر باضافه ١ پیمانه آناناس خورد شده )
وانیل ١ قاشق چای خوری 
نمک ١/٤ قاشق چای خوری 
دارچین ٢ قاشق چای خوری 
آرد معمولی ٢ پیمانه 
بکینگ سودا  یا جوش شیرین ٢ قاشق چای خوری 
٢ پیمانه هویج رنده شده 
پودر نارگیل نصف پیمانه دلبخواهی 
نصف پیمانه گردو 
نصف پیمانه کشمش دلبخواهی 


من بیکربنات سودا یا همون جوش شیرین ایرانی  رو تو آلمان به نام ناترون Natron پیدا کردم و دو تا از این بسته رو ( که تو هر بسته به مقدار١ قاشق چای خوری بیکربنات سودا هست) استفاده کردم تو این رسپی.











من تو این رسپی از این شکر رژیمی استفاده کردم که مقدارشو دادم تو مواد لازم. من این شکر رژیمی رو از کافلند خریدم و تو خیلی از فرشگاههای دیگه هم  پیدا میشه و اگه اشتباه نکنم قیمتش زیر ٣ یورو بود.



دستور تهیه باتر میلک خانگی :

اصلا غصه نخورید اگه تو یه رسپی زده بود باتر میلک!!! چون خودتون بهراحتی میتونید درستش کنید . خوب چرا آخه باتر میلک ؟؟اصلا به چه کار میاد؟؟؟؟

باتر میلک برای این که کیک رطوبتش رو حفظ کنه و کیک مزه خوبی بده استفاده میشه چون یه حالت اسیدی طبیعی داره توش که حتی واسه هضم غذا هم مفیده و نتیجه عالی تو بافت و طعم کیک میزاره .


در صورتی که باتر میلک ندارید میتونید به یک پیمانه شیر١ قاشق چای خوری آبلیمو یا ١ قاشق غذا خوری لیمو تازه و یا ١ قاشق غذا خوری سرکه سفید اضافه کنید و بزارید واسه ٥ دقیقه تا بمونه. بعد از ٥ دقیقه شرمن بره بره میشه و این میشه باترمیلک خانگی.

خوب بریم واسه درست کردن کیک هویج .


























مثل همیشه فرعزیزمون رو میزاریم رو ٣٥٠ درجه فارنهایت یا ١٧٥ درجه سانتیگراد . معمولا بیشتر کیکها تو این دما پخته میشه. من از قالب مستطیلی بزرگ استفاده کردم اما شما میتونید تو قالب ٨ در ١٢ اینچ بپزید.

توی یه ظرف آرد , بکینگ سودا, نمک , و دارچین رو با هم قاطی میکنیم و یه بارالک میکنیم تا کاملا همه این مواد با هم یه دست بشند.



خوب تو یه ظرف دیگه یا ظرف غذا ساز تخم مرغ , باتر میلک , وانیل , روغن, شکر ( اگه از شکر رژیمی استفاده میکنید اون رو هم باید اضافه کنید تو این مرحله اما اگه از آناناس استفاده میکنید الان نریزید تو این مرحله آناناس رو ) با هم به مدت ٣ دقیقه خوب هم میزنیم.

بعد این مدت آرد رو کم کم اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم . یادتون باشه تو این مرحله نباید زیاد هم بزنید چون بیکربنات سودا وارد این مرحله شده و خیلی باید با احترام و ناز باهاشون رفتار بشه.




























خوب وقتی آرد رو مخلوط کردیم الان نوبت هویج های خوشرنگ رنده شده ست باضافه نارگیل که اضافه کنیم و یه هم کوچولو بزنیم. بهتره از این مرحله به بعد از قاشق استفاده کنید یا ویسک دستی.



























کشمش, گردو, و اگه از آناناس استفاده کردید برای جاگزینی شکر باید الان اضافه کنیم به مخلوط مایع بالامون. من چون از شکر رژیمی استفاده کردم واسه همین دیگه از آناناس استفاده نکردم.

من تو این مرحله یه مقدار دیگه هم پودر نارگیل اضافه کردم اما شما نیازی نیست که بیشتر اضافه کنید.



























من معمولا واسه این که خیال خودمو راحت کنم از کاغذ روغنی استفاده میکنم و دیگه نیاز نیست که قالبم رو کره بمالم و آرد پاشی کنم . 

خوب همونطوری که میبینید من از قالب پهن مستطیلی استفاده کردم که این موجب میشه کیکم تو زمان زودتری بپزه. شما میتونید تو قالب گرد متوسط بپزید یا هر نوع قالب دیگه ای که دارید.

کیک من تو مدت ٤٠ دقیقه پخت , شما اگه از قالب با عمق بیشتری استفاده میکنید کیکتون ممکنه تومدت زمان ١ ساعت بپزه. واسه همین از دقیقه ٤٠ به بعد چک کنید ببینید کیکتون پخته یا نه.



خوب کیک هویج ما  آمادست.میزاریم ٢٠ دقیقه تا خنک بشه و بعد از قالب دارش میاریم.

یه کیک مقوی , رژیمی و سالم .

نوش جانتون.





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...