Thursday, June 21, 2012

کیک خامه ای زعفرونی
















درست کردن این کیک خیلی بهتون اعتماد به نفس میده چرا ؟ ( اینو یه روانشناس آشپز داره بهتون 
میگه پس شک نکنید به حرفام :D) چون خیلی سادست و خیلی خوشمزه و به راحتی هر کسی با 

کمترین استعداد تو کیک پزی میتونه همچین کیک خوشمزه ای رو درست کنه به شرطی که همه 

نکات رو که گفتم رعایت کنه ، پس میتونه واسه آخر هفته یک گزینه خوب باش.


مواد لازم

آرد 3 لیوان 

تخم مرغ 4 عدد

ماست 5 ق غ

بیکینگ پودر 2 ق چ

وانیل 1 ق چ

شکر 1.5 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن 1 لیوان

خامه فرم گرفته شده ۳ پیمانه 

شهد یا مربا در اندازه ۲ قاشق غذا خوری 

موز ۲ عدد 

توت فرنگی ۲ پیمانه 

زعفران نصف قاشق چایخوری 


خوب واسه شروع باید همه مواد ما هم دمای اتاق باشه ، یه وقت از یخچال برندارید تخم مرغ یا شیر رو مستقیم استفاده کنید، باید یه ساعت بیرون از یخچال باشه .


فر را روشن کرده و روی درجه 180 سانتیگراد یا 360 فرانهایت قرار دهید.

تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید و حسابی هم بزنید تا کف بکنه ، بعد از ۲ دقیقه هم زدن شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا به رنگ کرم روشن در بیاد و همچنین کشدار .


این قسمت مهمترین قسمت کیکمونه پس باید حسابی هم بزنید ، حالا نوبت ماسته که اضافه بکنیم و بازم هم میزنیم و روغن رو اضافه میکنیم ی کوچولو هم که زدیم شیر رو اضافه میکنیم .


بیکینگ پودر رو لابه لای آرد الک کنید و به مایه کیکمون اضافه میکنیم خیلی آروم آروم و از همزن برقی بهتره استفاده نکنیم و با یه ویسک یا قاشق به طور دورانی هم میزنیم .


اینکار را باید خیلی سریع انجام بدید که پف تخم مرغها نخوابه و گلوله ها ای از آرد تشکیل نشه . 

حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید.

مواد را آهسته توی قالبی که از قبل با کره یا روغن جامد چرب کردیم و آرد پاشیدیم ( در صورتی که قلبامون نچسب نباشه ) بریزید

کیک را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید و به هیچ وجه قبل از 20 دقیقه در فر را باز نکنید. 


بعد از بیرون آوردن کیک از فر باید صبر کنید که سرد بشه بعد از قالب جدا کنید .


وقتی کیکمون سرد شد از واسط نصفش کنید و کمی شهد یا مربا واسط کیک که میخواهد خامه اضافه کنید ، بریزید . خامه رو که از قبل فرم دادیم رو واسط کیک میریزم و اگه دوست داشتید از میوهای تابستانی مثل توت فرنگی ، تمشک ، یا حتی موز روی خامه بزارید و لایه بعدی کیک رو روش قرار بدید .



من همونطوری که میبینید توی خامه کمی زعفرون ریختم که هم رنگ جذابی داشته باشه کیکم و هم طعم خوبی.

روی کیک رو با خامه زعفرون روکش دادم و برای تزیین از توت فرنگی استفاده کردم . 


این کیک خیلی پف میکنه در صورتی که خوب مراحل رو انجام بدید و واسه ۱۲ نفر کافیه .


نوش جان همتون 


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

2 comments:

بیتا said...

سلام ژولیت جان من می خوام برای اولین بار کیک بپزم یک سوال داشتم من از جاسکو از این کرم اسپری ها گرفتم باید کاریش بکنم یا خودش خوبه؟؟ ممنون می شم جواب بدی.

A Chef From Persia said...

بیتا عزیز

نا لازم نیست کاریش کنی آمادست اما زیاد واسه کیک جلز نمیشه چون خامه خوشمزه ئی نیست

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...