Tuesday, June 7, 2011

تارت شکلاتی













تارت شکلاتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


دوست دارید ؟


مثل من عاشق طعم شکلات هستید ؟


مثل من حاضرید حتی یه وعده غذایی رو از دست بدید اما شکلات بجاش باشه ؟


اره ؟


پس خودشه................این تارت شکلاتی خوشمزه مخصوص شماست و چقدر هم میچسبه با یک لیوان چای داغ واسه یه عصرونه دلپذیر .

مواد لازم برای کراست شکلاتی یا همون خمیر :

۱ و ۱/۴ پیمانه آرد


۶۰ گرم کاکائو


۱۵۰ گرم شکر


یه کوچولو اندازه نوک قاشق چایخوری نمک


۱۶۰ گرم کره


۲ تا زرده تخم مرغ


مواد لازم برای کرم شکلاتی

۲۱۰ گرم شکلات مرغوب


۶۰ گرم کره


۳۰۰ گرم شیر


۳ عدد تخم مرغ


۱ قاشق چایخوری وانیل


شکر ۱ پیمانه





خوب در مرحله اول واسه درست کردن کراستش اول از همه آرد و کاکاوی و نمک و کره و شکر رو با هم قاطی میکنیم یا توغذا ساز یا با همزن .





میبینید به این حالت درمیاد





حالا ۲ تا زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم تا همچون مخلوط یک دستی به دست بیاریم




این خمیر رو تو قالب پهن میکنیم و میزاریم تو فر تا به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزه ( یادتون باشه فر از قبل داغ شده باشه ) وقتی پخت میزاریم تا سرد بشه .





واسه درست کردن کرم شکلاتی شیر رو گرم میکنیم



در زمانی که شیر داره گرم میشه تخم مرغ رو با شکر هم میزنیم همونطوری که میبینید من از پودرقند هم استفاده کردم چون شکر به اندازه کافی نداشتم اما شما یادتون نره که همون شکر رو اضافه کنید.







به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم با همزن دستی



و بعد آروم آروم به مخلوط شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم









تا زمانی که به همچین بافت کرمی برسیم







شکلات رو ذوب میکنیم یا به روش بنماری یا هم تو ماکروفر




و اضافه میکنیم به مخلوط شیر وتخم مرغ .







یه مقدار کره و وانیل هم اضافه میکنیم .



حالا تو ی ظرف آب خنک یا یخ میزاریم و این مخلوط رو میزاریم روش و هم میزنیم تا سفت بشه .





کرم شوکلاتمون رو میزاریم رو کراستمون و سطحشو صاف میکنیم و میزاریم تو یخچال واسه حداقل ۲ تا ۳ ساعت ، هر چی بیشتر بمونه خوشمزه ترمیشه .







روشو هم اگه دلتون خواست با خامه فرم میدید و همونطوری که تو عکس میبینید خامه بیچاره تو گرمای مالزی در حین عکاسی ذوب شده اینم از معایب عکسای در هوای آزاد و البته گرم .......



شاد باشید.


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

20 comments:

shadi said...

axaro nemibinam

هانیه said...

وای این محشره ژولیت عزیز...گرچه آدم به وجدان درد میرسه بعد از خوردنش ولی این باعث نمیشه که درستش نکنم!

مامان فرشته said...

وااااااااای دستت طلا ژولیت عزیزم
حتما امتحانش میکنم
خیلی ماااااااااااهی
بووووووووووس

الی_المیرای اولی said...

بـــــــــــــله منم مثل شما عااااااااااااشق شکلاتمممممممممممم :-) دستت درد نکنه.. بووووووووووس

ریحانه said...

خیلی از طرز تهیه اتون خوشم اومد،عکس ها هم برای تهیه تارت خیلی کمک میکنه چون متوجه میشیم که باید چه کاری انجام بدیم،حتما درست می کنم.باتشکر

Anonymous said...

kheili mamnoon az zahmati ke bara be eshterak gozashtane tajrobehatoon mikonin.
2 ta soal dashtam:
ghalebetoon che sizi bood?
manzoor az kakao, podre kakao hastesh dige?
merc

simin souri said...

سلام ژولیت عزیز
خانومی من چند روزه با وبلاگ قشنگت آشنا شدم باید بگم کاراتون فوق العاده هستن و بسیار مطالب جالبی عنوان کرده بودید که برای آماتورهایی مثل من خیلی ارزشمند هستند.خسته نباشید و ممنون

simin souri said...

سلام ژولیت عزیز
خانومی من چند روزه که با وبلاگ زیبات آشنا شدم و ممنون که تجربیات خوبت رو در اختیار بقیه و آماتورهایی مثل من گذاشتی.مطالب جالب و جدیدی تو این وبلاگ خوندم و واقعا" به این سخت کوشی و پشتکارت آفرین میگم

simin souri said...

سلام ژولیت عزیز
خانومی من چند روزه که با این وبلاگ زیبا و پربارت آشنا شدم و به این همه پشتکار و سخت کوشیت آفرین میگم و امیدوارم همیشه موفق باشی .

simin souri said...

سلام ژولیت عزیز
خانومی من چند روزه که با این وبلاگ زیبا و پربارت آشنا شدم و به این همه پشتکار و سخت کوشیت آفرین میگم و امیدوارم همیشه موفق باشی .

simin souri said...

سلام ژولیت عزیز
خانومی من چند روزه که با این وبلاگ زیبا و پربارت آشنا شدم و به این همه پشتکار و سخت کوشیت آفرین میگم و امیدوارم همیشه موفق باشی .

simin souri said...

سلام ژولیت عزیز
خانومی وبلاگ فوق العاده ای دارید پر از نکات آموزنده و بسیار مفید برای آماتورهایی مثل من.
عزیزم در دستور کرم تارت شکلاتی مقدار شکر رو ذکر نکردید میشه بگید شکر کرمش چقدر باید باشه؟ ممنون عزیزم و در ضمن به این پشتکار و سختکوشیت آفرین میگم .امیدوارم همیشه موفق باشی

مامان مژگان said...

شف ژولیت عزیز به تازگی وبلاگ شمارو پیدا کردم ولی خیلی استفاده بردم ممنون که بیدریغ داشته هاتون رو با ماتقسیم می کنید. عالی بود دستورای خیلی خوبی توش بود و استفاده کردم

این دستور تارت شکلاتی هم که عالیه حتما امتحان می کنم فقط اینکه عکسهاش دیده نمی شه.

Anonymous said...

سلام خوبين؟ دستتون درد نكنه واقعا كيف مي كنم ميام وبلاگ شما خيلي فوق العاده هستش...يعني ميشه منم مثل شما اينجوري كيكهاي خوشگل درست كنم!!!! راستي من براي ديدن وبلاگتون از فيلتر شكن استفاده مي كنم آخه چرا !!!من دسر اطايف شما رو درست كردم خيلي خوشمزه شده بود چند ماهي هست ميام بهتون سر ميزنم و امروز تصميم گرفتم نظرمو بگم .. راستي منم روانشناسي خوندم...موفق و شاد باشين دوست عزيزم.بوس بوس

A Chef From Persia said...

هانیه جان @

پس بزن قدش

مامان فرشته @

قوربونت عزیزیم

الی المیرا اولی @

پس مثل منی بزن تو هم قدش


ناشناس @

سایز قالب ۲۰ سانتیمتری بود و بله منظورم همون پودر کا کاوو بود

سیمین جان @

عزیزم لطف داری به من شاد باشی همیشه

simin souri said...

سلام شف عزیز
وای چه آبروریزی کردم من !!! شونصد تا کامنت گذاشتم :p
آخه اینترنتم مشکل پیدا کرده بود منم فکر میکردم کامنتام ثبت نمیشه.
یه سوال عزیزم:
مقدار شکر در مایه شکلاتی تارت چقدر باید باشه؟

ندا said...

سلام ژولیت عزیز
خیلی خوشحالم که کاملا اتفاقی با وبلاگ شما آشنا شدم .
کارهاتون معرکست
توی دستوراتون چیز کیک هم دارید من پیدا نکردم .میشه ماسکارپونه توی چیز کیک هم استفاده کرد؟
مرسی از شما

Sara & Mokhtar said...

سلام ژولیت جان
یه سوال برام پیش اومده
برای درست کردت تارت شکلاتی نوشتی یک و یک چهارم پیمانه آرد معدل 320 گرم
اگه طبق نوشته خودت هر پیمانه آرد معادل 120 گرم باشه چطوری این مقدار میشه 320 گرم؟
سارا

A Chef From Persia said...

sara jan


aziizam eshtebah neveshtam sorry shoma hamoon 1 va i/4 pimanhe roo ghabool kon bazam merciiiiiiiiiii golam

Anonymous said...

سلام عزیزم
من امروز ایتن دسر رو درست کردم خیلی خوشمزه شده ولی بلد نبودم مثل شما روی خامه ها رو قرمز کنم شما چه جوری قرمز کردین؟
عکس تارت رو تو فیس بوکتون میزارم
ممنون بابت همه اموزشاتون

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...