سلام
سال نو میلادیتون مبارک و امیدوارم همتون شب یلدا رو به خوبی و خوشی گذرونده باشید.
ما هم یک شب به یاد ماندنی بود ، از آنجا که خیلی این روزا درگیره خوندن تافل هستم وقت نکردم واسه یلدا خیلی تدارک ببینم و واسه همین همسر عزیزم دعوتم کرد به صرف شام به رستورانی که دوست دارم و وقتی از اونجا برگشتیم دوستهای خوبمون اومدن پیشمون و تا دیر وقت عکس و فیلمهای گذشته رو دیدیم و خیلی خوش گذشت.
این پیش غذای خوشمزهای رو که میبینید چند روز پیش زمانی که یک مهمونی برگزار کردم که همش غذاهای ایتالیایی سرو میشد درست کردم و وقتی خوردم دیدیم خیلی خوشمزست گفتم پارتی بازی کنم و زودتر از دستورهای غذایی که قرار بود بذارم بنوییسم اما متاسفانه دوربین همراه نبود و واسه همین عکسهای سایت منبع رو گذشتم واستون تا ببینید مراحل کار رو، یک غذای خوشمزه و مقوی البته من یه مقدار رسیپی اصلیو تغییر دادم .
پس بزن بریم
مواد لازم :
۱۰۰ گرم کره ( شما میتونید یه مقدار کمتر کنید مقدار کره رو )
۸ قاشق غذاخوری آرد
۱ دونه پیاز متوسط
سیر ۳ حبه ریز شده
۲ پیمانه شیر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
گردو ۴ قاشق غذاخوری ( خورد شده )
۲ قاشق غذاخوری کره
۷۰۰ گرم اسفناج
پیاز رو ریز خرد میکنیم
سیر رو هم همینطور
کره رو میزاریم رو ی اجاق گاز تا آب بشه
آرد رو بهش اضافه میکنیم
و وقتی آردمون یه مقدار رنگ طلایی گرفت پیاز و سیر رو اضافه میکنیم و میریم سراغ اسفناجمون .
تویه یک قابلمه دیگه همه ا ون مقدار کمی کره ۲ قاشق غذا خوری رو میریزید و اسفناج رو میریزیم روش نگران این نباشید که جا نداره چون به زودی اسفناج حجمشو از دست میده ،
خوب حالا که یه مقدار پیاز و سیرمون با آرد برشته شود اون مقدار شیر رو میریزیم و هم میزنیم تا زمانی که غلیظ بشه
وقتی اسفناجمون به این صورت شد بعد چند دقیقه اونو روی سسی که در ابتدا درست کردیم میریزیم
و کاملا هم میزنیم تا خوب سس و اسفناج با هم قاطی باشند
گردو رو هم اضافه میکنیم
خوب آمادست اسفناج کرمی ما به همین آسونی و راحتی .
من خودم بعضی وقت ها وقتی دارم کره رو آب میکنم یه مقدار پنیر خامه ای هم میریزم در حد ۳ قاشق غذا خوری و حسابی دیگه خوشمزه میشه طوری که انگشت هاتون رو هم میخورید.
سایت منبع
3 comments:
سلام ژوليت عزيز
ديشب تولد همسرم بود.اسفناج كرمي واسه اولين بار درست كردم.خيلي عالي شدخ بود.همه مهمانها خوششون اومد.مرسي از غذاهاي خوشمزهاي كه واسمون ميزاري.دوست دارم.
سلام ژوليت عزيز
ديشب تولد همسرم بود.اسفناج كرمي واسه اولين بار درست كردم.خيلي عالي شدخ بود.همه مهمانها خوششون اومد.مرسي از غذاهاي خوشمزهاي كه واسمون ميزاري.دوست دارم.
ژولیت عزیز
من امشب این دستور شما رو امتحان کردم، مزش خیلی عالی و رویایی شد
خیلی سریع حاضر شد، اگه کمی آبکی تر درستش کنیم میشه با اضافه کردن پاستا یه غذای رژیمی درست کرد.
Post a Comment