Monday, January 3, 2011

ترا یفلTrifle







این دسر هوس انگیزی که میبیند ترایفله یه دسر انگلیسیه‌ که می‌تونم بگم از سالمترین و خوشمزترین دسرهای دنیاست، اگه رو میز مهمانیهاتون این دسر رو داشته باشین مطمئن باشین که به طرز  وحشتناکی مورد ستایش مهمانها قرار می‌گیرید و همه چشمها با وجود غذاهای رنگارنگ دنبال این دسر هست که کی‌ سروبشه.
من وقتی مالزی بودم یه مهمونی‌ داشتم از ملیتهای مختلف عرب، روسی ، قزاقستانی، هندی، مالزیأی، چینی‌، اندونزیأی،... واسه همین در کنار‌ه غذای‌ ایرانی‌ ،غذاهای International هم سرو کردم ،واقعا همه چی‌ عالی شده بود.
حالا امروز می‌خوام واستون طرز تهیه این دسر خوشمزه رو بگم



نکته‌ها :

 ١.خیلی‌ خوبه که این ظرف تو یه ظرف بلوری سرو بشه چون همه خوشگلیش به چیدمان اون میوهاست که معلوم بشه ، البته اگه ظرف ترایفل داشته باشین که چه بهتر ظرفهای ترفل این شکلیه منتها من نداشتم.





٢.سعی‌ کنید حداقل یه ۵ تا ۶ ساعت قبل مهمونی‌ این دسرو درست کنید یعنی‌ اگه شب مهمونی‌ دارید صبح اول از هر کاری این دسرو آماده کنید بذارید تو یخچال تا حسابی‌ خودشو بگیره و عطر میوه‌ها با هم مخلوط بشه و توصیه نمیشه که از یه روز قبل یا یه شب قبل درست کنید چون میوه‌ها آب میندازن.


٣.تو این ترفل میتونید از هر کیکی استفاده کنید کیک ساده اسفنجی ، کیک ،شکلاتی، کیک قهوه، کیک کره ای، حتی  کیک هویج یعنی‌ دستتون بازه واسه کیک اما کیک باطعم قهوه یه مزه خیلی‌ خاص و خوشمزهای میده به کیک ، میتونید واسه زیبائی بیشتر از رولت استفاده کنید

٤.میوه توت فرنگی‌ و کیوی که پایه این دسره  که بهتره حتما باشه ،میتونین شاه توت هم بذارید و همینطور زردالو ،انبه, آناناس موز،،،،،،،،،،،،،،،،یعنی‌ واسه میوه هم هر چی‌ که دوست داشتی می‌ریزید اما نه دیگه هندوانه!


۵. میتونید به جای خامه از کاسترد وانیلی یا لیموی یا پودینگ موز و یا ژله ، و حتا مربای توت فرنگی‌ استفاده کنید اما معمولا با خامه استفاده میشه.



مواد لازم برای ۱۵ نفر 

۴۰۰ گرم توت فرنگی

۵۰۰گرم کیوی

۲۵۰ گرم شاه توت

۴۰۰ گرم کمپوت آناناس

۲۵۰ گرم زردلو

کیک از هر نوعی که دوست دارید   ۵۰۰ گرم

خامه زده شده با پودر قند و وانیل  و یا پودینگ ۳ پیمانه


خوب اول از همه تو ظرفی‌ که میخواید سرو کنید یادتون بمونه که اول کیک رو برش می‌زنیم و کفه ظرف میچینیم و بعد میو ه ا ی که دوست داریم میچینیم .هر لایه رو که با میوه میپوشنید بعد اطراف ظرف رو هم با اون میوه میپوشنید تا حسابی‌ هوس انگیز و دلربأی کنه این دسر .

روی میوه خامه میمالیم و باز کیک و لایه بعدی میوه و،،،،، به همین صورت ادامه میدیم تا بالا که پر بشه و لایه اخر یادمون باشه که خامه باشه و روی خامه رو با همه اون میوهأی که داشتیم تزئین می‌کنیم ، خوب تموم شد به همین سادگی‌.


فوق‌العاده خوشمزست و شیک من که اصلا دلم نمی‌اومد غذا بخورم فقط منتظر بودم که سریع این دسرو سرو کنم راستی‌ واسه سروشم از یه قاشق بلند یا کفگیر برنج استفاده می‌کنیم از بالا میریم به کفه ظرف و بعد میکشیم بالا یعنی‌ اینطوری از همه ردیف میوه‌ها می‌تونیم واسه همه سرو کنید.


اون شب من یه کیک هم پختم اما کسی‌ نتونست حتی لب بزنه بعد از خوردن همچین دسر مقوی و خوشمزه ای پس تجربه بهم ثبت کرد که وقتی‌ این دسرو تو مهمونیهام آماده می‌کنم اصلا دیگه نباید کیک درست کنم .


شاد باشید 






2 comments:

Anonymous said...

Juliet joon, cake ino chetori dorost mikonim? manzooram ine ke to har ghalebe harjoori bashe fargh nemikone? bad yani cut mikonim o laye laye mizarim? kheili khoshgele man hatman emtehan mikonam o aksesho mizaram,merci

A Chef From Persia said...

دودست خوبم

هیچ فرقی نمیکنه چه کیکی باشه اره عزیزم فقط کت میکنی و میچینی تو ظرف و بقیه لایه هر روش میچینی

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...