Monday, January 3, 2011

تقدیم با عشق از مالزی به همه کسانی که از سرا سر دنیا همراه من هستند سوربت زردالو با


PARS-PIC



PARS-PIC




طرز تهیه :
نصف کمپوت زردالو رو خالی میکنیم تو مخلوط کن به همراه آب زردالو و دو برابره اون مقدار کنسرو زردالویی که ریختیم یخ اضافه میکنیم و روشن میکنیم همزنو ۱،۲،۳، آمادست،،،،،،،،،،،،،،،،،،،


 روشو با مقداری خامه فرم گرفته شده و شکلات آب شده تزئین میکنیم ، خیلی خوشمزه ساده و شیک
نوش جونتون

PARS-PIC

PARS-PIC
PARS-PIC
PARS-PIC



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...