نکات مهم واسه مارشمالو فوندانت
۱. مهمترین نکته اینه که کیک رو زمانی با مرشملو فوندانت روکش میدید که قبلش کیک رو با گاناچ و یا با چاکلت موس یا ایسینگ و یا هر کرم دیگه ای جز خامه روکش داده باشید و گذاشته باشید تو یخچال تا کاملا کیک خنک شده باشه و قبل از این که کیک رو از یخچال بیارید بیرون فوندانتو با وردنه باز میکنید و آماده میذارید ، وقتی کیکو اوردید بیرون سریع فوندانتو روش میکشید و تزئین میکنید رو کیک و و دیگه کیک و بر نمیگردونید تو یخچال . کیک رو میبرید واسه سرو چون اگه تو یخچال بره عرق میکنه و فوندانتمون خراب میشه اما نگران نباشید فوندانتو وقتی رو کیک روکش دادید میتونید واسه چند ساعت تو هوای آزاد نگه دارید البته محیط سرد باشه چون ممکنه کرم زیر فوندانت آب بشه .
۲. وقتی فوندانتو آماده کردید میتونید واسه هفتهها بیرون از یخچال و یا داخل یخچال نگهش دارید به شرط این که حسابی با فویل بپیچونید و بعدش تو یه ظرف در دار بذارید و درشو ببندیید تا هوا اصلا نتونه نفوذ کنه.
۳. فوندنتو میتونید زیاد درست کنید مثل من و همیشه آماده داشته باشید تا هر وقت نیاز داشتید دیگه مجبور نشیید دوباره فوندانت درست کنید .سریغ با وردنه پهنش میکنید و روکش میدیید رو کیکتون یا رو شیرینیهاتون.
۴. اگه تو یخچال میذارید فوندانت رو یکی ۲ ساعت قبل از شروع کار میاریم بیرون تا سرماشو از دست بده و نرم بشه اما اگه خیلی عجله دارید میتونید بذارید تو ماکروفر واسه ۵ تا ۱۰ ثانیه.
۵. اگه دیدید فوندانتتون خشکه و به سختی فرم میگیره وسط خمیر فوندانتو باز کنید و چند قطره آب بریزید و خوب ماساژ بدید تا آب جذب فوندانت بشه و نرمتر بشه.
۶. همیشه فوندانتو یه شب قبل از این که بخواهیم استفادش کنیم درست میکنیم چون فوندانت نیاز به استراحت داره واسه حداقل ۷ ساعت تا به قول معروف جأ بیفته و خمیر فوندانت خوش فرم و خوش طعمی داشته باشیم.
7.اگه یه فقط اصلا گیر نیاوردین مارشمالو که اصلا امکان نداره که گیر نیارید چون همه جای ایران میتونید پیدا کنید ، خلاصه این آخرین راهه که خودتون مارشمالو رو درست کنید من لینک طرز تهیه مارشماتو رو میزارم واستون وقتی مرشملو رو درست کردید برگردیید به این پست من تا با ماشمالهتون فوندانت درست کنید واسه روکش دادن کیک و شیرینیهاتون.
http://ninisite-ashpaz.persianblog.ir/post/245/
درست کردن مارشمالو فوندانت.
مواد لازم
این مقدار واسه روکش دادن ۲ تا کیک ۲۰ سانتیمتری و تزیین ۳۰ تا شیرینی کافیه
مارشمالو ۴۵۰ گرم اگه مارشملوهاتون رنگیه که معمولا سفید یا صورتیه از هم جدا کنید و جداگونه آبشون کنید
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری آب
پودر قند 1 کیلو اگه از شکر استفاده میکنید باید واسه ۳ تا ۴ بار آسیابش کنید تا کاملا پودر بشه
کره یا مارگارین یه مقدار کم واسه گریس کاری
من از عصاره کره ولتون به اندازه ۱ قاشق چای خوری استفاده کردم شما اگه نداشتید میتونید اینو حذف کنید.
کیفیت عکسها پایینه چون با موبایلم گرفتم و دوربین اون روز نداشتم،دیگه این دفعه رو تحمل کنید دوستای خوبم.
1. خوب اول از همه ظرفی رو که میخوایم مارشمالو رو بریزیم توش گریس کاریش میکنیم و همه مارشمالو هارو میریزیم توش
و آب و با وانیل مخلوط میکنیم و میریزیم روی مارشمالو و اگه دوست داشتید عصاره کره رو هم میریزید .
2. برای ۶۰ ثانیه میذارید تو ماکروفر و بعد هم میزنیم تا مارشمالوها که آب شدن کاملا با هم مخلوط بشند و اگه دید که هنوز مارشمالوها آب نشدند باز واسه ۳۰ ثانیه میذارید تو ماکروفر.اگه ماکرو فر ندارید میتونید از روش بخار که واسه آب کردن شکلات استفاده میکنیم که من قبلا تو قسمت آب کردن شکلات توضیح داده بودم.
۳. وقتی مارشمالوهای ما کاملا مخلوط شدن به طور تدریجی پودر قند و اضافه میکنیم و با همزن دستی یا برقی هم میزنیم ،از سرعت کم شروع میکنیم و بعد از ۱ دقیقه سرعت رو روی متوسط میذاریم و واسه ۳۰ تا ۶۰ ثانیه دیگه هم هم میزنیم( یه مقدار کمی از پودر قندو بذارید کنار که بعدا لازمش داریم)
4. سطح کارمونو یا کابینت آشپزخونه رو حسابی گریس کاری میکنیم باضافه دستامون که مارشمالو نچسبه بهش و مرشملو هارو که با پودر قند هم زدیم میریزیم رو میز کارمون و شروع میکنیم به ماساژ دادن مثل خمیر نون و از پودر قند هم استفاده میکنیم همزمان تا زمانی که خمیرمون سفت نرم و غیر چسبناک بشه.
کلا هولوحوش ۵ دقیقه فوندانتمونو ماساژ میدیم ، زمانی که دیدم اثر انگشتمون که تو خمیر فرو میکنیم باقی میمونه دیگه اون زمان فوندانتمون آمدست ، حالا لایه پلاستیک میپیچونیمش اونم چند لایه و تو یه ظرف میذاریم (یا تو یخچال یا بیرون یخچال میذاریم) تا استراحت کنه .
خوب اینم از مرشملو فوندانت فعلا این مرشملو فندنتو آماده کنید تا حسابی جابیفته تا پست بعدی که واستون دستور پخت شیرینیهای مخصوص این کارو آموزش میدم .
\\شاد باشید
No comments:
Post a Comment