Monday, January 3, 2011

فراپوچینو


PARS-PIC

خیلیهاتون که در خارج از کشور زندگی‌ می‌کنید با استارباکس آشنایی دارید میدونید که از بهترین کافی شاپهای نوشیدنیه بخصوص نوشیدنیهای خنک و داغ قهوه‌ و نسکافه ای  و خیلی هاتون حتما عاشق نوشیدنیهای استارباکس هستید مثل خودم ،اما واقعا هیچ چیزش این فراپوچینوش نمیشه یک کافی‌ غلیظ و حسابی‌ خنک و خوشمزه .
ببینید چه فراپوچینویی درست کردم زدم رو دست خود استار باکس
PARS-PIC
 استارباکس بیشترین آیتمی که خیلی‌ متقاضی و یا طرفدار داره همین فراپوچینوشه که واقعا حرف نداره واسه همین در به در دنبال رسیپش گشتم و بعد از کلی‌ کندو کو و چندین بار امتحان کردن به این نتیجه رسیدم که این رسیپی از بهترین رسیپیهاست که یک فراپوچینویه واقعا غلیظ و ،خنک و تگری میده به من .
یه لیوان فرپوچینو چه حالی‌ میده وقتی‌ پشت کامپیوترت نشستی داری واسه خودت میچرخی اینور انور،و هر از گاهی یه قولپ ازاین کافی خنکم سر بکشی بالا.
PARS-PIC

خوب بریم واسه این فراپورچینو که واقعا هوش از سر همتون میبره.


مواد لازم برای دو نفر فراپوچینو خور


۲ پیمانه شیر

قهوه یانسکافه ۲ قاشق غذاخوری

کافی‌ میت ۴ قاشق غذاخوری

شکر نصف پیمانه

شربت شکلات هرشری یا هر شکلات مایعه ای که دارید و یا شربت کارامل  ۳ قاشق غذاخوری.

یخ یک پیمانه
خامه فرم داده شده نصف پیمانه



اینا ۳ تا مواد اصلی‌ فرپوچینوی ما هستند ، توصیه می‌کنم حتما حتما همتون از اون  شربت شکلات هرشری که نشون دادم بگیرید چون واقعا محشره تو همه چیز می‌شه ازش استفاده کرد ، روی انواع دسرها روی بستنیها و روی کیکها خلاصه هم خوشمزست و هم پر کاربرد و همه جا هم پیدا میشه توی ایران هم خیلی‌ از فروشهاً دارند این شربت شکلات هرشریو.

PARS-PIC 

 PARS-PIC
PARS-PIC

خوب باید بگم بهتون که اگه یه فرپچینو حسابی‌ تگری میخواید باید از یکی‌ دو ساعت قبل شیرو بزارید تو فیزر تا یخ بزنه.
قهوه رو با نصف استکان آب جوش حل می‌کنیم  و وقتی‌ خوب مخلوط شد اینم میذاریم تو فریزر تا یخ بزنه  یا تگری بشه.
خوب حالا مخلوط کن رو آماده می‌کنیم شیر و یخ و، قهوه یا همون نسکافه رو هم می‌ریزیم به ضافه شکر و کافی‌ میت و شکلات هرشری و مخلوط کن رو روشن می‌کنیم و واسه ۱ دقیقه خوب هم می‌زنیم با صورت بالا تا حسابی‌ خورد بشه یخ و همه مواد با هم قاطی بشن.
حالا تو لیوان‌ می‌ریزیم و روشو با خامهه ای( که قبلا با پودر قند و وانیل زدیم و پف کرده ) پر می‌کنیم.




آمدس فراپوپچینوی خوشمزه ما ، بخوریدو حالشو ببرید که تو خونتون فراپوچینوی استارباکس رو می‌خورید

ببینید واقعا این عدالته فراپوچینوی من در مقابل فراپوچینوی گابریلم؟


PARS-PIC

PARS-PIC

شاد باشید

3 comments:

Anonymous said...

salam
man ye soal dashtam mikhastam bedoonam shoma tarze tahie torshi ham darid ya faghat shirine??
mamnoon misham rahnamaeei konid.
mahboobeh

هانیه said...

به به، محشره...حتما درست می کنم

vafa said...

merc azizam kheily alie mano az dadane pole rozane be starbox rahat kardi baske man dost daram,rasti azizam age to uk zendegi mikoni midoni zamire hezarlaee ke to azda va tesco hast esmesh chie ya che sheklie?mamnoon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...