۱. من شخصا گوشت گوسفند رو برای قیمه خیلی بیشتر ترجیح میدم تا گوساله اما اگه خواستید از گوشت گاو و یا گوساله استفاده کنید سعی کنید از رون واسه پخت این خورشت استفاده کنید.
۲. لیموعمانی یکی از مهمترین موادی هست که برای خورشت قیمه استفاده میشه و هیچ وقت اونو جایگزین آبلیمو نکنید چون اون عطر و بوی پوست لیموه که خورشت قیمه رو خوشمزه میکنه. لیمو عمانی رو یه نیم ساعت مونده به پایان پخت به خورشتتون اضافه کنید تا له نشه و خورشتتون تلخ نشه.
۳. لپه رو هیچ وقت مستقیما و خشک نریزید تو خورشت چون کف میکنه و مزه بدی به خورشت میده، بهتره که تو آب گرم خیسش کنید و چند بار آبش رو بکشید و یا هم اگه فکر میکنید لپتون از نوع سفته میتونید بجوشونیدش .
۴. دارچین و زعفران از خوش طعم ترین موادی هستند که تو این خورشت باید استفاده باشند، میتونید زعفرون رو از اواسط پخت اضافه کنید اما دارچین رو وقتی یه ۱۰ دقیقه مونده به پایان پخت خورشت اضافه کنید چون اگه زودتر بریزید خورشتتون تیره میشه.
۵. یکی از قسمت های خوشمزه قیمه برنجش هست که نقش به سزایی تو بی نظیر بودن خورشت قیمه داره پیشنهاد میکنم واسه پخت یک برنج خوب به این لینک وبلاگم مراجعه کنید.http://chefjuliet.blogspot.de/2013/10/blog-post.html
۶. تنها سبزی خوردنه که حسابی با خورشت قیمه میچسبه پس ریحون و تره پیازچه .... یادتون نره.
نوش جان
No comments:
Post a Comment