Thursday, August 7, 2014

کیک زردآلو




میتونیم خیلی چیزهای خوشمزه درست کنیم با میوه های تابستونی مثل همین زردالو که میشه یه کیک خیلی پرعطر تابستونی باهاش درست کرد.
شما میتونید از هلو یا کمپوت هم استفاده کنید، قیسی هم میشه استفاده کرد و اگه قیسی هاتون کمی ترش باشه که چه بهتره.

مواد لازم :

آرد 2 لیوان

کره 200 گرم 

ماست 1 لیوان

شکر 2 لیوان 

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ ۴ عدد درشت 

نمک 1/8 قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری 

زرد آلو 500 گرم 

پودر شکر به دلخواه 

مثل همیشه باید همه موادمون هم دمای اتاق باشه مثل کره ماست ، تخم مرغ و زرد الو . فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید میکنیم .

کره و شکر را با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشه ، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه ، ماست ، نمک و وانیل را هم اضافه کنید.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و چند بار الک کنید تا کاملا بکینگ پودر با آرد مخلوط بشه سپس به مخلوط کرمی بالا اضافه کنید. 

قلبمون رو را چرب میکنیم یا کفش کاغذ روغنی میندازیم ، مواد را درون قالب بریزید سپس زردآلوها را روی ان قرار بدید، بزارید تو فری که کاملا داغ شده به مدت ۴۵ تا ۱ ساعت .

بعد از ۳۵ دقیقه کیک را چک کنید ،چاقویی داخل کیک کنید و اگر کیک به اون نچسبیده بود یعنی پخته است، کیک رو از تو فر در بیارید و بزارید تا کاملا خنک بشه اگه دوست داشتید میتونید کمی خاک قند بریزید روش و بعد نوش جان کنید.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...