Monday, August 25, 2014

همبرگر زغالی







همبرگری که خودت درستش کنی و بغل آتیش بپیچونی لای نون و در حالیکه پنیر آب شده ازش سرازیره رو بخوری لذتی داره بیشمار ......

اگه خسته شدی از جوجه کباب، سالاد الویه و کالباس خوردن تو پیک نیک دیگه وقتشه که یه همبرگر زغالی بشه غذای پیک نیک بعدیت .

مهمترین نکات واسه یک همبرگر آمریکایی

ازمهمترین نکات واسه یک همبرگربا کیفیت گوشتشه که باید گوشت تازه گاوباشه و خوب چرخ شده باشه. خیلی بهتره که خودتون گوشت بگیرید و چرخ کنید اما اگه مثل من چرخ گوشت ندارد میتونید آماده بگیرید. گوشت باید ۸۰ درصدش گوشت خالص باشه و ۲۰ درصدش چربی این بهترین حالتشه . یادتون نره با کیفیت ترین گوشت رو انتخاب کنید واسه همبرگر.

این نکته رو هرگز فراموش نکنید که نمک رو به هیچ عنوان به مخلوط گوشتمون نمیریزیم چون موجب میشه که پروتئینهای ماهیچه از دست بره و به جای این که یک همبرگر ترد و آبداری داشته باشد همبرگرتون مثل سوسیس فنری میشه.

دلیل و شواهد میخواهید؟؟؟؟؟ باشه نگاه به این دو تا تصویر بندازید 


جفت این همبرگرها از یک نوع گوشت و مخلوط آماده شده جفتشون با یک درجه حرارت پخته شده .

تو عکس بالایی موقع ورز دادن نمک زده نشده به همبرگر و فقط زمانی که همبرگرو شکل دادیم روش نمک و فلفل پاشیدیم اما عکس پائینی نمک زمانی که گوشتو مخلوط میکردیم با بقیه مواد اضافه شده و یک ساعت هم تو یخچال بوده و کلا نمک به خورد گوشت رفته و میبینید که همبرگری مثل سنگ داریم که همه بافت گوشت تردیشوازدست داده .
پس دوباره تاکید میکنم به هیچ عنوان موقعه ورز دادن گوشت نمک اضافه نمیکنید و تنها زمانی که گوشتو فرم دادیم روش نمک میپاشیم .
هیچ وقت موقع پخت با قاشق رو همبرگرتون فشار نیارید این کارموجب میشه که رطوبت گوشت از دست بره و همبرگرتون خشک بشه.
گوشت رو نباید خیلی ورز داد ، ورز دادن زیاد موجب میشه که گوشت سفت بشه به جای این که آبدار بشه ، این نکته خیلی مهمه، اگه هر موادی رو که میخواهید به گوشت اضافه کنید توی ظرف دیگه اون هارو مخلوط کنید و بعد به گوشت اضافه کنید و خیلی کم همه رو با هم مخلوط میکنیم پس یادتون نره گوشت همبرگر رو نباید زیاد ورز داد.

به نیم کیلو گوشتتون به اندازه ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید یادتون نره آب سرد.

همه چیز باید سرد باشه گوشت و هر چی که بهش اضافه میکنیم. وقتی همه مواد رو با هم قاطی کردیم باید قبل از پخت به مدت یک ساعت تو یخچال بزارید تا حسابی خنک بشه و همه مخلوط عطرو طعمشون به خورد هم بره.

وقتی همبرگرمون رو تو دستمون داریم شکل میدیم سعی کنید وسطش یه مقدار گود بدید چون بعد از پخت هم سطح بشه و اگه این کاررو انجام ندید در آخر پخت همبرگری دارید که وسطش بالا اومده .از طرفی این کار موجب میشه که آب همبرگر ازدست نره و همبرگر آبداری داشته باشد.

یک دقیقه مانده به پایان پخت پنیر رو میزاریم روی همبرگر تا آب بشه.

آتیش باید حسابی داغ باشه و سرخ.

یادتون نره که همبرگرتون رو اگه حس میکنید که تا یکی دو دقیقه دیگه آمادست از رو آتیش بردارید چون همبرگر تا ۱ دقیقه هنوز اون حرارت توش هاست و پخته میشه .

خوب حالا که همه این نکاتو خوب یاد گرفتید.

میریم واسه درست کردن بهترن همبرگر عمرتون

مواد لازم 

گوشت چرخ کرده گاو ۱ کیلو 

جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری 

پیاز خرد شده نگینی ریز ۱ عدد 

پیاز حلقه حلقه شده ۱ عدد 

سیر۴ حبه 

نمک و فلفل به مقدار کافی

پنیر چدار یا پنیر سویسی ۶ تیکه 

کاهو به مقدار کافی

گوجه فرنگی به مقدار کافی

خیار شور به مقدار کافی 

سس مایونز وگوجه فرنگی به مقدار کافی 

آب سرد ۴ قاشق غذاخوری

کره ۳ قاشق غذاخوری اگه میخواهید سرخ کنید لازمه 

فویل یا ورق آلمینیوم 

گوشت رو با آب سرد مخلوط میکنیم و جعفری خرد شده، فلفل سیاه و پیاز و سیرخرد شده رو بهش اضافه میکنیم و به ۶ قسمت مساوی تقسیم میکنیم یادتون نره که نباید زیاد ورزش بدیم خیلی کم در حد مخلوط شدن آب و گوشت و جعفری ، بعد به شکل همبرگر فرمش میدیم و میزاریم تو یخچال واسه یک ساعت تا خوب سرد بشه .

بعد از یک ساعت از تو یخچال میاریم بیرون وموقعه ای که میخواهیم بزاریمش روی آتیش زغال و یا تو فر روش نمک و فلفل میپاشیم .

من شب قبل از پیک نیک همبرگر رو آماده کردم و فرداش تو پیک نیک فرمش دادم و گذاشتمش رو زغال. بهتره که دستکش یه بر مصرف یادتون نره.


شما برای درست کردن همبرگر روی زغال به یه فویل نیاز دارد همبرگر هارو بچینید روش و بزارید رو آتیش .



اگه میخواهید همبرگر روسرخ کنید به روغن مایعتون اون مقدارکره ای که گفتم رو اضافه کنید.

روی نون همبرگر اول سس کچاپ یا همون سس گوجه فرنگی میریزیم ویه لایه مایونز و گوجه فرنگی و کاهو و روش همبرگرو میزاریم و روش بازپیاز رو میریزیم و خیار شور و اگه دوست داشتید باز میتونید روش گوجه فرنگی یا کاهو بزارید.



به همین سادگی .......


اگه دوست داشتید میتونید قارچ رو با کره و کمی نمک و فلفل سیاه تفت بدید و موقعه که داریم همبرگررو لای نون میپیچونیم یکی ازلایه ها قارچ بریزیم که دیگه حسابی خوشمزه میشه .

میتونید همبرگرهاتونو که با پیاز و سیر مخلوط کردید فرمش بدید وبسته بندی کنید و تا ۳ ماه میتونید فریز کنید

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...