نگاه کنید شدند مثل دو تا گل آفتابگردون میون یه بوته زار سرسبز.
من اغلب اسفناج فریزری رو از فروشگاه ALDI یا LIDEL و یا NETTO میگیرم که به صورت مکعب یا دایره تو بسته های نیم یا ۱ کیلویی فروخته میشه. البته اینجا تو آلمانی بسته های پاکتی اسفناج ریز شده هم هست که با خامه هست و خیلی هم ارزونه ، اونم خیلی خوشمزست بخصوص اگه باهاش کوکو درست کنید. این هم یه املت ساده و خوشمزه ست ویژه کسانی که عاشق اسفناج هستند و از همه مهمتر واسه سلامتیشون ارزش زیادی قائل هستند.
مواد لازم :
اسفناج تازه یا فریزری به مقدار کافی
روغن زیتون یا روغن مایع به مقدار کافی
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه یا پیاز به مقدار کافی
سیر به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه
من اسفناج رو که فریزری بود رو تو ماهیتابه ریختم با یکی دو قاشق آب تا نرم بشه، بهش کمی روغن زیتون اضافه کردم و کامی پیازچه و سیر خورد شده. تفت دادم در حدی که زیاد سرخ بشه و ۲ تا تخم مرغ خوشگل هم شکوندم توش . روش هم کمی فلفل سیاه وفلفل قرمز، نمک ریختم که خوشمزه تر بشه. من با خوردن این صبحانه ساده و مقوی کل روز احساس سیری میکردم.
به همین سادگی نوش جانتون
No comments:
Post a Comment