Tuesday, March 4, 2014

کیک پرتقال






این کیک پرتقال یکی از کیک های خیلی ساده و راحته که بوی و عطر پرتقال حسابی سر مستتون میکنه.  بافت این کیک خیلی نرمه و این کیک خیلی خوشرنگ میشه بخاطر پرتقال.  من این کیک رو تو دسته بندی کیک های سالم و راحت جا میدم چون به خاطر میوه پرتقال که سرشار از ویتامین C هست میتونه یه کیکی باشه که ارزش غذایی بالای داره و وقتی میخوریدش دیگه خیلی کمتر احساس عذاب وجدان دارید.



مواد لازم:
۴ عدد تخم  مرغ همدمای اتاق

شکر ۱ پیمانه و نصفی ( پیمانه ای که من استفاده میکنم لیوان دسته درساده فرانسوی معروفه که تو هر خونه ایرانی پیدا میشه )

روغن مایع نصف پیمانه

آرد ۲ پیمانه

بکینگ پودر ۴ قاشق چای خوری

نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

آب پرتقال تازه نصف پیمانه ( میتونید از آب میوه پرتقال هم استفاده کنید منتها باید همدمای اتاق باشه )

پوست رنده شده پرتقال ۲تا ۳ قاشق غذا خوری

وانیل ۱ قاشق چای خوری



خوب طبق معمول فر رو روشن میکنیم با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد.


همه موادی که استفاده میکنیم باید همدمای اتاق باشه پس بهتره از ۱ ساعت قبل از تو یخچال در آورده باشد تا سرماشو از دست بده.


قالبمون رو گریس کاری میکنیم و آرد میپاشیم.


با همزن برقی یا با دستی شکر و تخم مرغ رو هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشند و رنگ کرم بشه. روغن رو آهسته اضافه میکنیم و دوباره همچنان هم میزنیم .


تو یه ظرف جداگونه آرد، بکینگ پودر، نمک، رو با هم قاطی میکنیم یا هم الک میکنیم تا خوب با هم قاطی باشند.





این هم آب پرتقال تازه منه با پوست رنده شده پرتقال.





مخلوط آرد رو اضافه میکنیم به مایع شکر و تخم مرغ و روغن و تو این مرحله خیلی آروم هم میزنیم فقط در حد چند ثانیه.





سپس آب پرتقال و پوست رانده شده پرتقال و وانیل رو اضافه میکنیم. یادمون باشه که فقط در حد این که مخلوط باشند هم میزنیم.





میریزیم تو قالبمون و میزاریم تو طبقه واسط فرداغمون و میزاریم به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزه. بستگی به فرتون داره ممکنه که بیشتر از ۴۰ دقیقه هم طول بکشه.





کیک که پخته شد بزارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سرد بشه و سپس از تو قالب درش بیارید.

با چای نوش جان کنید و یادتون نره بچه ها رو هم تشویق کنید به خوردن این کیک با یه لیوان شیر .


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...