دیدن کیکی که از تو فر در میاد و طفلی مثل یه کیک تیر و ترکش خوردست چندان خوشایند نیست چون هم قیافه زیاد خوبی نداره و هم رطوبت کافی رو از دست داده و شاید خشک باشه بافتش .
یکی از مهمترین مشکلات همه ما تو دنیا کیک پزی ترک روی کیکه. خوب چطوری این مشکل رو حل کنیم ؟
۱. مهمترین نکته واسه کیک پزی که خیلی مهمه اندازه گیری دقیقه پس سعی کنید از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید چون متوجه میشید که چقدر تو بافت کیکتون میتونه تاثیر داشته باشه .
۲. فرتون خیلی داغ بوده! هر چند که شاید بگید همون درجه ای که تو رسپی داده شده شما فرتون رو تنظیم کردید پس چرا کیکتون ترک برداشته؟ فرتون اگه دماسنج دیجیتالی نداشته باشه دقیق نمیشه گفت که فر دقیقا رو چه دمایی هست و خیلی از فر های گازی در بیشتر اوقات چند درجه بیشتر هستند یا کمتر ، پس بعد از مدتی دستتون میاد که اگه تو یه رسپی گفته شده ۱۷۵ درجه سانتی گراد شما چند درجه کمتر بزارید.
۳. مقدار بکینگ سودا یا بیکینگ پودرتون یه مقدار بیشتر بوده واسه همین حتما همیشه از قاشق های اندازه گیری مخصوص کیک پزی استفاده کنید.
۴. کیک تو طبقه بالا بوده. همیشه یادتون باشه که کیک باید تو طبقه واسط فر باشه.
No comments:
Post a Comment