اگه فکر می کنید کوکو یک غذای رسمی و قابل سرو در مهمانی نیست با دیدن این عکس نظرتون باید عوض بشه.
یه کوکو سبزی شیک و مجلسی که رو میز شام میتونه خیلی چشم گیر باشه.
من اینو زمانی که دانشجوی فوق بودم تو مالزی بودم درست کردم در واقع اوایل جوانه زدن این حس شیرین آشپزی ، متاسفانه رسپی با تصویر از مراحل کار ندارم.
مواد لازم براي ۶ نفر:
سبزي كوكو (جعفري، تره، گشنيز، شويد) 1 كيلو
تخم مرغ 6 عدد
پوره سیب زمینی ۱ پیمانه و نصفی
نمك، فلفل، پودر كاري، دارچين به ميزان دلخواه
زردچوبه يك قاشق چاي خوري
روغن براي سرخ كردن نصف ليوان
پياز كوچك 1 عدد
سير 1 حبه
مواد لازم برای پوره سیب زمینی
پنیر از نوع چدار یا موزارلا، یا پنیر پیتزا ( دل بخواهی)
كره ۲۰۰ گرم
جعفري خورد شده
شير سه چهارم ليوان
فلفل سیاه یا سفید
سيب زميني نيم كيلو
نمك
طرز تهیه پوره سیب زمینی
سیب زمینی رو بشورید و بزارید تو آب تا آب پز بشه ، من معمولا میزارم واسه ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تو ماکروفر رو درجه حرارت بالا . این روش راحت ترین و سریع ترین راهه.سيب زميني ها رو با رنده ریز رنده میکنیم یا با غذا ساز .كره و شير رو هم اضافه ميكنيم .پوره رو روي حرارت قرار ميديم و هم میزنیم خیلی تند تند با ویسک.در نهایت نمک و فلفل و پنیر رو اضافه میکنیم.
طرز تهيه کوکو سبزی :
سبزي ها را پاك کنید ، بعد از شستشو، ريز خرد کنید و تو ظرف گودي بریزید، نمك، فلفل، زردچوبه، پودركاري، دارچين و هر نوع ادويهاي كه دوست دارید اضافه کنید و هم ميزنيد تا ادويه به تمام قسمت ها برسه .تخم مرغ ها روي سبزي-ها بشکونید و خوب هم مي زنيد تا كف کنه .اگه ظرف نچسب مستطیلی دارید که چه بهتر در غیر این صورت از ماهیتابه بزرگ گرد هم میتونید استفاده کنید. ظرف نچسب مستطيلي یا گردتون را روي حرارت بزارید و روغن بریزید و بزارید خوب داغ بشه و یا میتونیدته سینی فر یا ماهیتابه چهار گوشی را کاغذ روغنی یا آلومینیوم پهن کرده با برس چرب کنید.
مخلوط كوكو را كه خوب هم زدهايد تو روغن داغ بریزید ، به طوري كه موادبه قطر 1 تا 5/1 سانت در سطح ظرف پخش بشه . در ظرف را ببندید ، بعد از 5 دقيقه حرارت زيرش رو كمتر كنيد و بمدت 20 دقيقه با همون حرارت كوكو را ميپزيد.ظرف كوكو را از روي حرارت بردارید و با درب بسته بمدت 10 دقيقه بزارید تا سرد شه و درضمن نرم بشه .
یه فویل رو پهن میکنیم رو سطح کابینت و کوکو که سرد شده رو انتقال میدیم روی فویل. با کمال دقت .
مخلوط پوره را روي سطح كوكو ميماليد و سپس باحركت دادن فويل آرام آرام كوكو را لوله ميكنيد. پس از لوله شدن كامل كوكو، بمدت 7 تا 10 دقيقه تو فر قرار بدید .
نكته1: هرچه تعداد تخم مرغ ها كمتر باشد امكان شكسته شدن كوكو هنگام لوله كردن كمتر و رولت ما نرم تر خواهد بود.
نكته2: بهتر است رولت از عرض لوله شود تا شكل زيباتري داشته باشد.
نكته3: درصورتي كه لبة انتهايي رولت خوب به هم نچسبيده باشد ميتوانيد هنگام تزيين با دوعدد گوجه فرنگي كوچك يا دو عدد تربچه و چوب خلال از بازشدن رولت جلوگيري كنيد.
نوش جان
پینوشت :
تا آنجا كه ممكن است بهترين فرد باشيد . در حقيقت اين هدف تمام آرمانهاست .
در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .
در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .
No comments:
Post a Comment