من مشتری وفادار کارامل هستم یادمه ایران که بودم کرم کارامل دنت بود عشقه من .کارامل رو میشه تنهایی خورد مثل خودم اونم با انگشت به به ، یا هم تو انواع دسر و کیک ریخت و لذتش رو برد.
مواد لازم برای کارامل
کره۶ قاشق غذا خوری
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
خوب میریم سراغ کاراملمون
شکر رو یه مقدار تفت میدیم با شعله ملایم برای۶ تا ۸ دقیقه تا تغییررنگ بده، فقط حواستون باشه که شکر نسوزه .
کره و خامه ای که قبلا گرمش کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم برای ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که حس کردید کاراملتون غلیظ شده.
نمک و وانیل رو هم اضافه میکنیم.
نمک و وانیل رو هم اضافه میکنیم.
وقتی خامه با شکر کاملا حل شد خاموش میکنیم و میزاریم سرد بشه اگه بخواهید حسابی غلیظ بشه بزارید تو یخچال .
میتونید کارامل رو تو قوطی شیشه ای بریزید و تو یخچال نگهداری کنید واسه ۳ تا ۴ هفته.
متاسفانه از نتیجه کارم عکس ندارم و واسه همین گشتم تو اینترنت تا عکسی رو پیدا کنم که دقیقا شکل کارامل این رسپی باشه.
نوش جان همیه ایرانیهای خوش سلیقه
No comments:
Post a Comment