اصلا غصه نخورید اگه تو یه رسپی زده بود باتر میلک!!! چون خودتون به راحتی میتونید درستش کنید . خوب چرا آخه باتر میلک ؟؟اصلا به چه کار میاد؟؟؟؟
باتر میلک برای این که کیک رطوبتش رو حفظ کنه و کیک مزه خوبی بده استفاده میشه چون یه حالت اسیدی طبیعی داره توش که حتی واسه هضم غذا هم مفیده و نتیجه عالی تو بافت و طعم کیک میزاره . تو خیلی از کیک های رژیمی مقدار روغن رو نصف میکنند و بجاش از باتر میلک استفاده میکنند.
مواد لازم :
۱ پیمانه شیر
۱ قاشق غذا خوری آبلیمو یا سرکه سفید
در صورتی که باتر میلک ندارید میتونید به یک پیمانه شیر١ قاشق چای خوری آبلیمو یا ١ قاشق غذا خوری لیمو تازه و یا ١ قاشق غذا خوری سرکه سفید اضافه کنید و بزارید واسه ٥ دقیقه تا بمونه. بعد از ٥ دقیقه شرمن بره بره میشه و این میشه باترمیلک خانگی.
No comments:
Post a Comment