باورم نمیشه که اینقدر زود داره سالها میگذاره ،انگار همین پارسال بودا که ماه رمضان بود عجب .........................
امیدوارم دعا هاتون ، نماز وروزهاتون قبول باشه و بیشتر از هر زمان دیگه ای تو این ماه بخدا نزدیک شده باشید
پارسال من چند تا پست مخصوص ماه رمضان گذاشتم که اگه دوست داشتید میتونید به منوی ماه رمضان سر بزنید ، و اما امروز واستون یک غذای ترکی خیلی خیلی خوشمزه ، مقوی و البته سالم در نظر دارم .
پس بزن بریم ............
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر :
برای کوفته:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
نمک به مقدار دلخواه
برای خوراک قارچ و بادمجان:
قارچ به مقدار دلخواه
بادمجان هم به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر2 حبه
نمک به مقدار کافی
فلفل قرمز به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
برای پلو سبزیجات :
برنج به میزان کافی
شوید تازه ۱ بوته ( میتونید از شوید خشک هم استفاده کنید یا سبزی پلو )
نخود فرنگی نصف استکان
هویج خورد شده در صورتی که دوست داشتید
اول از همه چند تا نکته رو بگم : سعی کنید در مورد طبخ برنج حتما اونهارو به صورت کته بپزید یعنی ترجیحا چلو نکشید چون با چلو کشیدن یعنی همه خواص برنجو میریزید دور ، با کته هم غذا خوشمزه تر میشه هم همه خواص برنج حفظ میشه.
این کوفته مثل کوفته تبریزیها نیست که فکر کنید بزرگه و وسطش الو یا زرشک یا تخم مرغ یا مرغ کامل باشه ، این کوفته اورجینال کشور ترکیه ست که خیلی این مدل کوفته رواج داره بینشون ،خیلی ساده و خیلی هم خوشمزست .
خوب واسه درست کردن کوفته گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و نمکو فلفل قاطی میکنیم و خیلی خوب هم میزنیم و میزاریم تو یخچال واسه حداقل ۲۰ دقیقه ، بعد تو روغن کم سرخ میکنیم ، میزاریم کنار میریم سراغ پولمون.
وقتی برنجو رو حرارت گذاشتیم بهش نمکو روغن زدیم و آبش کشیده شود حالا وقت ریختن شویده ، اگه از نخودسبز و یا هویج خام استفاده میکنید همون اول که برنجو رو حرارت میزاریم اضافه میکنیم در غیر این صورت اگه کنسروی هست زمانی که شویدو اضافه میکنیم نخودفرنگی و هویجو هم اضافه میکنیم ،میزاریم تا دم بکشه .
تو این مدتی که برنجمون آماده میشه میریم سراغ خوراکمون
پیاز و قارچ ، بادمجون ، فلفل دلمه رو خرد میکنیم نه خیلی درشت نه خیلی ریز .
و تو ماهیتابه کمی روغن میریزیم اگه دوست داشتید میتونید کره هم کمی اضافه کنید به ترتیب پیاز و بادمجان رو اضافه میکنیم و نمک میزنیم بهش و در ماهیتابه رو میبندیم و میزاریم با شعله متوسط واسه ۵ تا ۸ دقیقه پخته بشه و بعد از اون فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و در نهایت قارچ .
زمانی که دیدیم آبشون گرفته شود و به روغن افتاد بهش رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و یه مقدار تفت میدیم ، حواسمون باشه نباید بزاریم که خیلی پخته بشه به صورتی که همه مواد له باشند.
4 comments:
Juliet joon Salam
thanks for your lovely blog, i truly enjoy it.
in other note, i wasted to say, your daughter is sooooooooo cute.
best
Nooshin from Toronto, Canada
دوست عزیزم طاعات وعباداتت در این ماه قبول خداوند مهربون.گلم اول از همه بگم که خدا اون فرشته نازنین رو برات حفظ کنه.بعدش می شه یه دستور کیک ساده و خوشمزه بگذاری که بشه با چائی واسه عصرانه استفاده کرد.من شاغل هستم ووقت زیادی ندارم واسه اینکارها اما خیلی عاشق شیرینی پزی و اینجور کارها هستم جند نوع کیک ساده بلدم اما نمی دونم یه وقتی خوب در می یاد یه وقت نه.می شه راهنمائیم کنی لطفا.همیشه بهت سر می زنم و ازت خوشم می یاد..موفق باشی
سلام جولیت عزیز
من سارا هستم
امروز با سایتتون آشنا شدم
در واقع داشتم دنبال طرز تهیه کرم کره میگشتم که خوشبختانه با سایت شما آشنا شدم و از روش درست کردم که عالی درومد
سایت بسیار عالی و حرفه ای دارید
از این به بعد همیشه مهمونتون هستم
خوش باشی
سلام ژولیت جان
پیج آشپزی ایرانی هک شده
میخواستم بگم اگه میتونی پیجت را ببند شاید نتونه پیج تو رو هک کنه
باید سریع ای کار و بکنی
سارا
Post a Comment