این دسر خوشمزه و خوشبو میتونه واسه ماه رمضان گزینه خیلی خوبی باشه ، این مدل باسلوق با باسلوق های ما ایرانیها کمی فرق داره ، مردم گرجستان معمولا واسه ایام عید و جاشنهاشون این نوع دسر رو درست میکنند و خیلی هم خوشمزست ، شما هم میتونید این رسپی رو امتحان کنید ، پیشا پیش نوش جان گوارای وجود خودتون و خانواده عزیزتون .
مواد لازم :
نشاسته ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
هل پودر شده ۱ قاشق چایخوری
گردو خورد شده به مقدار کافی
پسته به مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم
زعفران آب کرده به مقدار لازم
در مرحله اول شکر و آب سرد، نشاسته رو با هم مخلوط میکنیم .
و خوب هم میزنیم تا نشاسته کاملا مخلوط با آب و شکر بشه .
روی حرارت میزاریم و زعفران رو هم اضافه میکنیم.
مرتب هم میزنیم تا کم کم سفت بشه .
هل و گلاب و کره رو اضافه میکنیم .
وقتی دیدیم سفت شود نه خیلی خیلی سفت نه خیلی شل در ظرف مناسبی میریزیم و تزئین میکنیم .
این دسر رو میتونید واسه ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید .
هم خوشمزست هم خوشبو بوی هل و گلاب و زعفرون چه میکنه ، یه نگاه به اون گردو و پسته ایی که روشه بکنید چقدر هماهنگه با این دسر جون میده که یک قاشق از این دسر رو بزاری تو دهانت چشماتو ببندی و بری به اوج.......................................
در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .
No comments:
Post a Comment