Sunday, August 14, 2011

باسلوق زعفرانی گرجستانی













این دسر خوشمزه و خوشبو میتونه واسه ماه رمضان گزینه خیلی خوبی باشه ، این مدل باسلوق با باسلوق های ما ایرانیها کمی فرق داره ، مردم گرجستان معمولا واسه ایام عید و جاشنهاشون این نوع دسر رو درست میکنند و خیلی هم خوشمزست ، شما هم میتونید این رسپی رو امتحان کنید ، پیشا پیش نوش جان گوارای وجود خودتون و خانواده عزیزتون .

مواد لازم :

نشاسته ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

آب ۲ پیمانه

گلاب نصف پیمانه

هل پودر شده ۱ قاشق چایخوری

گردو خورد شده به مقدار کافی

پسته به مقدار لازم

کره ۱۰۰ گرم

زعفران آب کرده به مقدار لازم






در مرحله اول شکر و آب سرد، نشاسته رو با هم مخلوط میکنیم .





و خوب هم میزنیم تا نشاسته کاملا مخلوط با آب و شکر بشه .



روی حرارت میزاریم و زعفران رو هم اضافه میکنیم.




مرتب هم میزنیم تا کم کم سفت بشه .



هل و گلاب و کره رو اضافه میکنیم .



وقتی دیدیم سفت شود نه خیلی خیلی سفت نه خیلی شل در ظرف مناسبی میریزیم و تزئین میکنیم .

این دسر رو میتونید واسه ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید .

هم خوشمزست هم خوشبو بوی هل و گلاب و زعفرون چه میکنه ، یه  نگاه به اون گردو و پسته ایی که روشه بکنید چقدر هماهنگه با این دسر جون میده که یک قاشق از این دسر رو بزاری تو دهانت چشماتو ببندی و بری به اوج.......................................




در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...