این دسر خوشمزه رو با خمیر هزار لای درست کردم البته با کرم پاستیری شکلاتی توشو پر کردم که هفته پیش رسیپیشو تو وبلاگم گذاشتم
کریم پاستری
http://chefjuliet.blogspot.com/2012/05/blog-post.html
برای طرز تهیه خمیر هزار لا هم میتونید از این ۲ تا لینک استفاده کنید من این رسیپی رو امتحان کردم و خیلی خوب جواب میده اما اگه خمیر هزار لا آماده داشتید که بهتر نیازی به درست کردن خمیر هزار لا نیست .
قسمت یک
http://www.youtube.com/watch?v=Z9_a1sTkNis
قسمت دو
http://www.youtube.com/watch?v=Tylz5xw0OeM
من خمیر هزار لا رو برش دادم به ندازه کف دست مربع شکل و روش زرده تخم مرغی مالیدم و گذشتم تو فری که از قبل داغ کرده بودم تو آخرین درجه دمای فر به مدت ۵ تا۶ دقیقه ، وقتی دیدم پف کرد و برشته شود روش از فر بیرون میریم و میزاریم کاملا سرد بشه و وقتی سرد شد کریم پاستری رو توش قرار میدیم و میزاریم تو یخچال به مدت یه نیم ساعت تا خنک بشه .
نوش جان
شف ژولیت
در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .
4 comments:
من این شیرینی خوشمزه رو درست کردم ممنون از دستور عالییی شما هم چنین کرم پاتیرم خیلی خوب شد با دستور رولت شما هم یک رولت پختم لاش به جای خامه پاتیسیر ریختم روشو خامه مالیدم خیلی خیلی ممنون از این همه دستور های خوب که می ذارید
با سلام و آرزوی شادی
مریم
سلام.خانوم کجا تشریف دارین چقدر دیر آپ می کنین.دلمون گرفت اینجا
سلام.خانوم کجا تشریف دارین چقدر دیر آپ می کنین.دلمون گرفت اینجا
ما هستیم طاهره جان
Post a Comment