Wednesday, May 16, 2012

خمیر هزار لا با شکلات پاستری







این دسر خوشمزه رو با خمیر هزار لای درست کردم البته با کرم پاستیری شکلاتی  توشو پر کردم که هفته پیش رسیپیشو تو وبلاگم گذاشتم

کریم پاستری

http://chefjuliet.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

برای طرز تهیه خمیر هزار لا هم میتونید از این ۲ تا لینک استفاده کنید من این رسیپی رو امتحان کردم و خیلی خوب جواب میده اما اگه خمیر هزار لا آماده داشتید که بهتر نیازی به درست کردن خمیر هزار لا نیست .

 قسمت یک
http://www.youtube.com/watch?v=Z9_a1sTkNis
قسمت دو
http://www.youtube.com/watch?v=Tylz5xw0OeM

من خمیر هزار لا رو برش دادم به ندازه کف دست مربع شکل  و روش زرده تخم مرغی  مالیدم و گذشتم تو فری که از قبل داغ کرده بودم تو آخرین درجه دمای فر  به مدت ۵ تا۶  دقیقه ، وقتی دیدم پف کرد و برشته شود روش از فر بیرون میریم و میزاریم کاملا سرد بشه و وقتی سرد شد کریم پاستری رو توش قرار میدیم و میزاریم تو یخچال به مدت یه نیم ساعت تا خنک بشه .

نوش جان

شف ژولیت


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

4 comments:

Anonymous said...

من این شیرینی خوشمزه رو درست کردم ممنون از دستور عالییی شما هم چنین کرم پاتیرم خیلی خوب شد با دستور رولت شما هم یک رولت پختم لاش به جای خامه پاتیسیر ریختم روشو خامه مالیدم خیلی خیلی ممنون از این همه دستور های خوب که می ذارید

با سلام و آرزوی شادی

مریم

tahereh said...

سلام.خانوم کجا تشریف دارین چقدر دیر آپ می کنین.دلمون گرفت اینجا

tahereh said...

سلام.خانوم کجا تشریف دارین چقدر دیر آپ می کنین.دلمون گرفت اینجا

A Chef From Persia said...

ما هستیم طاهره جان

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...