Sunday, May 6, 2012

کرم پاستری





این کرم خوشمزه خیلی راحت آماده میشه و جون میده که با خامه و توت فرنگی سرو بشه ، از این کرم میتونید واسه لای انواع کیک و شیرینی و دسر استفاده کنید

مواد لازم

آرد ........ يك قاشق غذاخوري

تخم مرغ فقط زرده .......... دو عدد

آرد ذرت ............. يك قاشق غذاخوري

كره........... 30 گرم يا دو قاشق غذاخوري خامه

شكر ........... ۴ قاشق غذا خوری

وانيل............ 1/4 قاشق چايخوري

شير............ يك پيمانه

پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری به دلخواه


آرد و آرد ذرت و( پودر کاکائو رو در صورتی که دوست دارید کرم شکلاتی داشته باشید) رو تو شير سرد با قاشق چوبي حل میکنیم . روي شعله كم گاز میزاریم مثل فرني سفت میشه

تخم مرغ و شكر را هم میزنیم و به مواد در حال جوش اضافه میکنیم و کمی که هم زدیم کره رو میریزیم که براق کنه کرممون ،رو یادتون باشه که روي شعله ملايم بزارید تا خودش را بگيرد و پخته بشه . آخر وانيل را اضافه كرده از روي گاز برداريد

مي تونیداين كرم را سه روز در يخچال نگهداري کنید 

براي جلوگيري از خشك شدن كرم هاي تخم مرغي يك مقدار شكر روي آن ريخته و يك پارچه نمناكي یا یک پلاستیک روش میکشید.


در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...