این یک کیک خیلی خوشمزست وبرای کسانی هست که مثل خودم عاشق شکلات هستند اونم از نوع نوتلا ، من یکی که میتونم یک نفره تموم قوطی شکلات نوتلا رو بخورم .این کیک بافت خیلی نرم و تردی داره و همینطور ماندگاری بالایی .
مواد لازم برای کیک
۱ و۳/۴ پیمانه آرد ( باضافه یکی دو قاشق که واسه آرد پاشی قالب استفاده میکنیم)
۱/۲ پیمانه شیر ( همدمای اتاق باشه)
۲ قاشق چایخوری وانیل
۱ و ۲/۱ پیمانه شکر معمولی
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۳/۴ قاشق چایخوری نمک
۱۶ قاشق غذاخوری یا ۲۲۰ گرم و یا ۱ پیمانه کره یا مارگارین ( همدمای اتاق باشه امایه کوچولو خنک تر باشه)
شکلات نوتلا ۵تا ۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نکات :
شما میتونید از همزن دستی استفاده کنید یا برقی و یا دستگاه غذا ساز، فقط یک نکته بگم که اگه از همزن دستی معمولی استفاده میکنید اون مقدار زمانی رو که واسه همزدن گفتم شما باید دو برابر کنید چون سزعت همزنی که با دست زده میشه کندتره نسبت به همزن دستی برقی یا دستگاه غذاساز.
خوب اول من طرز پخت این کیک و یاد میدم و بعدش میریم واسه درست کردن کیک.
فر رو روی درجه ۱۷۷ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت میذاریم . قالب کیک ۹ اینچی رو گریس کاری میکنیم و آرد میپاشیم ( روششو اینجا توضیح دادم همه چیز در مورد قالبها )
تخم مرغ هارو هم میزنیم با شیر و وانیل ، میتونیم این کارو با چنگال هم بکنید چون نمیخواهیم خیلی هم بزنیم اگه با همزن دستی هم میزنید ۱ دقیقه با دور کند هم بزنید
۱ پیمانه از این مخلوط رو جدا میکنیم و میذاریم کنار.
آردی (رو که قبلا الک کردیم با نمک و بکینگ پودر) رو اضافه میکنیم به شکر و واسه ۳۰ ثانیه این مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.
کره رو به صورت تیکهای کوچیک برش میزنیم تا راحتتر مخلوط بشه با آرد.
کره رو کم کم اضافه میکنیم به مخلوط بالا یا همون آردو شکری که با هم مخلوط شدند با دور کند ( این زمانهأی که میگم و دور تند و یا آهسته رو حتما مو به مو انجام بدین که خیلی تو بافت کیک تاثیر میذاره )تا زمانی که همه کره رو با آرد مخلوط کردیم هم میزنیم.
بعد از این که این مواد با هم مخلوط شدند یعنی هنوز یه مقدار تیکهای کره معلوم میشه حالا از این زمان واسه ۳۰ تا ۴۰ ثانیه هم میزنیم با همون دور کند.
اون یک پیمانه شیر و تخم مرغی که درست کردیم و جدا کردیم رو الان اضافه میکنیم به این مواد و با همون سرعت کم واسه ۵ تا ۱۰ ثانیه هم میزنیم، سرعت همزنو افزیش میدیم به دور متوسط و تا زمانی که این مخلوطمون پف کنه وحولوهوش ۱ دقیقه و بعد اون مخلوط شیر و تخم مرغی که باقی مونده بود از مرحله اول رو اضافه میکنیم و واسه ۳۰ ثانیه هم میزنیم( یادتون نره اطراف ظرفتون هم مایعی که چسبیده رو با قاشق تمیز کنید تا اونها هم مخلوط شند با مواد )و دوباره باز واسه ۴۰ ثانیه با همون دور متوسط هم میزنیم تا دیگه حسابی مواد مخلوط شند با هم.
و این هم معجون اصلی این کیک معرفی میکنم خانوم شکلات نوتلا ( حالا چرا خانوم)؟؟؟؟
خوب حالا اون یدونه تخم مرغ رو با ۶ قاشق غذا خوری شکلات نوتلا هم میزنیم .
خوب تو مرحله آخر تو قالب که من از قالب طرح دار استفاده کردم اول نصف مایه کیکمونو میریزیم.
و بعدش معجون شوکلاتیمونو میریزیم.
و در آخر نصف دیگه مایه کیکمونو میریزیم.
تو طبقه وسط فر میذاریم واسه هولوحوش ۲۰ تا ۲۵ دقیقه که شما از دقیقه ۲۰یه چک بکنید با همون روش همیشگی (فروکردن چاقو یا یک چوب کبریت ) اگه دید تمیز اومد بیرون که پخته اگه دیدید خیس شد با مایع کیک پس یعنی هنوز جا داره واسه پختن و هولوحوش ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگه هم میذاریم و باز چک میکنیم تا زمانی که دیدیم پخته شده .متوسط زمان پختش بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ست.
وقتی پخت میذاریمش روی توری قالبو که هوا از زیرش هم جریان داشته باشه واسه ۱۵ دقیقه تا خنک بشه و بعد قالبو بر عکس میکنیم و کیک به راحتی جدا میشه . میذاریم کیکمون کاملا سرد بشه قبل از این که کیکو روکش شکلاتی بدیم
من معمولا از این وانیل خالص ویلتون استفاده میکنم که فقط چند قطره میریزم و کیکم واقع بوی
خیلی خوب وانیل رو به خودش میگیره.
خوب کیک شکلاتی نوتلا با یه لیوان چای داغ تو این هوای سرد واقع میچسبه.
نوش جان
در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد با غذاهای خوشمزه .
5 comments:
salam juliet e aziz man taze ba webloge shoma ashna shodam besyarrrrrr aliye va amozande.dorood bar shoma ba in hame honar va zogho va salighe.
ama khaheshan nakon ba ma inkaro man dubai zendegi mikonam alan saat 1:30 bamdade akhe man alan chikar konam ba in hame akso va ghazaye khoshmaze gorosnam shodeh :((
be har hal mer30 az rahnamaei haye khobet doste aziz movafagh bashi.
arezoo
mamnoon azizam az dastoorate besyar alitoon.in cake ro dorost kardam besyar aliiii va tord shod dastetoon dard nakone
mamnoon azizam az dastoorate besyar alitoon.in cake ro dorost kardam besyar aliiii va tord shod dastetoon dard nakone
Juliet joon dastetoun dard nakone baraye zahemati ke mikeshid , mishe lotf konid begid grees karye ghalebe cake yani chi
سولی عزیز
گریس کاری یعنی این که قالب رو با کره چرب میکنی و روش آرد میپاشی تا کیک به قالب نچسبه
شاد باشی
Post a Comment