درست کردن کوکی شکلاتی یا همون به فارسی کلوچه شکلاتی اکثرمواقع متفاوت از اون چیزی که دفع قبل درست کردی میشه اما این دفعه تو این عکسی که پیدا کردم علم به ما ثابت میکنه که وقتی کدوم مواد غالب باشه شیرینیمون چه شکلی میشه, من خودم به شخصه کوکی که با شکر قهوه ای درست میشه رو بیشتر دوست دارم چون طعم کاراملی داره و خوشمزه تره. کوکی شکلاتی که یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کوکی های معروف و خوشمزه دنیاست، اگه من نگران کالریش نباشم شاید هر روز چند دونه از این کوکی ها رو خواهم خورد. توصیه میکنم وقتی درست کردید با یه لیوان شیر بخورید که بسیار دلچسبه.
یکی از رسپی های کوکی شکلاتی که خیلی خوشمزست و بیشتر اوقات با این رسپی کوکی هامو درست میکنم واستون اینجا میزارم تا امتحان کنید و لذتش رو ببرید.
مواد لازم :
آرد ۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۱ پیمانه و نصفی
شکر سفید ۱ پیمانه
بکینگ سودا ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ و ۱/۴ قاشق چای خوری
کره همدمای اتاق ۱ پیمانه
تخم مرغ درشت ۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
۱ پیمانه شکلات چیپسی یا شکلات خورد شده
خوب طبق معمول همیشه اول از همه فرمون رو روشن میکنیم رو درجه حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد.
تو یه کاسه آرد، بکینگ سودا و بکینگ پودر و نمک رو با هم قاطی میکنیم و میزاریم کنار.
۲. تو یه کاسه بزرگ دیگه ای کره، شکر سفید و شکر قهوه ای رو با هم با همزن خوب مخلوط میکنیم تا زمانی که سبک بشه. ۳ دقیقه با همزن برقی میتونه کافی باشه و با همزن دستی تا ۵ دقیقه هم بزنید.
۳. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۴. وانیل رو هم اضافه میکنیم.
۵. مخلوط آردی که درست کردیم رو هم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا همه مواد با هم یه دست بشه. اگه از همزن برقی استفاده میکنید بهتره که با درجه کم هم بزنید.
۶. چیپس شکلات رو هم اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
۷. تو سنی فری که چرب کردیم و آرد پاشیدیم و یا از کاغذ نچسب شیرینی پزی استفاده کردیم به ندازه ۱ قاشق غذاخوری با فاصله ۳ تا ۴ سانت این خمیر رو میزاریم. ساعی کنید که وقتی خمیر رو میزارید با قاشق خمیر کمی گرد باشه تا وقتی تو فر میره و آب میشه به شکل دایره کوکی هاتون بشه. من هر کوکی رو به اندازه ۱ قاشق غذاخوری و نصفی میزارم تا کوکی هم بزرگ تر بشه و به همین نسبت تو سینی از هم دورتر میزارم تا وقتی آب شد به هم نچسبند.
۸. به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه میزاریم تا بپزند.
۹. زمانی که دیدید کوکیهاتون لبه هاش قهوه ای شده و رنگ برداشته و روش هم برشته شده باید از تو فر در بیارید چون زمانی که از فر هم میاند بیرون چون سنی فر داغه همچنان پخته میشند. اگه دوست داراید کوکیتون کرانچی تر بشه میتونید ۱ تا ۲ دقیقه بیشتر تو فر بزارید اما بیشترازاین کوکی هاتون خشک میشه.
۱۰. بزارید کوکیهاتون سرد بشه و بعدش با یه لیوان شیر نوش جان کنید.
منبع
No comments:
Post a Comment