Thursday, November 20, 2014

کاپ کیک آناناس





یه کاپ کیک دوست داشتنی و شیرین که با یه لیوان شیر واسه صبحانه یا عصرانه حسابی میتونه دل 
انگیزه باشه. میتونید شما بجای قالب کاپ کیک از قالب کیک استفاده کنید و کیک آناناس داشته باشید.
از  ویژگیهای این کاپ کیک ها اینه که :
١. خیلی پف میکنه.
٢. فقط احتیاج به ٤ تا تخم مرغ داره .
٣. زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه .
٤. خیلی لطیف و نرمه .
۵. کیک خیلی بافتش سبکه  و سفید .

اما یه نکته مهم تو درست کردن این کاپکیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط باشند .اگه دیدیم کاپ کیکمون خوب پف نکرده علتش میتونه خوب مخلوط نکردن  باشه یا اگه خیلی هم بزنیم در نهایت با یه کیک سنگین زمخت روبرو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته.

خوب با این اوصاف بریم واسه درست کردن این  کاپ کیک خوشمزه .

مواد لازم:

تخم مرغ ٤ عدد ( همدمای اتاق )
شکر ٢ پیمانه یا  ۴۰۰ گرم 
وانیل ١ قاشق چای خوری 
١ پیمانه شیرو یا شیر نارگیل  یا ۲۴۰ میلیگرم 
کره ١/٤ پیمانه 
آرد معمولی  ٢ پیمانه یا 240 گرم 
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری 
نمک ١/٤ قاشق چای خوری
٢ پیمانه آناناس خورد شده ( میتونید از آناناس تازه و یا کومپوتش استفاده کنید)



١. خوب در اول کار فرمون رو روی  درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه .

٢. مواد خوشکمون رو مثل آرد ، بکینگ پودر، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم.

٣. تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم . دقت کنید که نباید کمتر ازچهاردقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کاپ کیکه .اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.

٥. بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر و وانيل  رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز. با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم. 

٦. شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکرفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه . من گاهی به همین مقدار از شیر نارگیل استفاده میکنم که بسیار خوشمزه تر میشه.

٧. مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرم مون مخلوط بشه.

٨. مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حولوحوش کمتر از ۱ دقیقه و درحدی که موادمون یه دست بشه. 

٩. آناناس خرد شده رو در آخرین مرحله اضافه میکنیم. 

١٠. خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم  تو قالب های کاپ کیک و یا  تو قالب کیکی  که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم . کاپ کیک  زود تر پخته میشه بینه ١٥ تا ٢٠ دقیقه البته بستگی به نوع فر داره اما اگه تو قالب کیک میخواهید بپزید قالب کیک رومیزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از  ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم( نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله واسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فرکش کنه ) اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته, دوباره  میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.

وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون. میزاریم سرد بشه و  نوش جان 


پینوشت:

طی تحقیقات جدید روانشناسان شرط اول برای داشتن یک زندگی شاد و پایدار همزیستی عاشقانست .

زندگی عاشقانه ای داشته باشید .

در صفحه فیسبوک من همیشه با من باشد .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...