شیشلیک واسه من یعنی کباب نرمی که ترده، آبدره و خوش نمک و اگه از نوع دنده باشه باید به دندون بکشی و بخوری تا لذت کباب رو بدونی.
شیشلیک (به انگلیسی: Shashlik) یکی از بهترین کباب هایی ایرانی که تو کشور روسیه و مغولستان هم طرف در داره اما شیشلیک ایرانی درشت تره و با گوشت بره اغلب درست میشه، البته اصل این کباب را باید درشاندیز مشهد بخورید تا متوجه طعم واقعی آن بشوید. اما این رسپی هم واقعا طعم کباب شاندیز مشهد رو میده.
نکات :
۱. کباب باید درعین پختن زیاد پخته نشه تا خشک بشه اما خام هم نباشه .
۲. وجود کیوی توی کباب موجب ترد شدن کباب میشه پس توی ظرفی که مقداری کیوی ریز شده ریختید گوشت ها رو بزارید چون کیوی به خاطر خاصیت اسیدی که داره گوشت رو نرم میکنه اما یادتون نره که نباید بیشتر از نیم ساعت بمونه چون گوشت اون بافتش طردش رو از دست میده و خیلی نرم میشه.
۳. برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا بره استفاده بشه که پیشنهاد من صد در صد گوشت بره هست چون به مراتب طعم متفاوت و لذیذ تری داره.
مواد لازم برای ۴ نفر :
دنده گوسفند ۶تکه که این دنده ها فیله هم داشته باشه و فقط دنده استخونی نباشه
گوشت سر دست بره نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کیوی ۱ عدد
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران به مقدار کافی در صورت تمایل
فلفل دلمه ای یا سبز به مقدار کافی
قارچ به مقدار کافی
من چون جوجه کباب زعفرونی هم درست کرده بودم واسه همین به شیشلیکم زعفرون اضافه نکردم. همونطوری که میبینید من قارچ هارو تو مخلوط جوجه کباب گذاشتم که با ماست و زعفرون و آبلیمو خوابونده شده و در نهایت بسیار طعم بینظیری این قرچها داشتند.
خوب بریم واسه کباب دنده شیشلیک....
دنده بره و گوشت سر دست بره رو که خرد کردیم رو میزاریم لای پیاز، سیر، آبلیمو، زعفران ، روغن زیتون و فلفل و یه کوچولو نمک. میزارمش تو یخچال واسه چندین ساعت، من از شب قبل گذاشتم و فرداش برای ناهار این شیشلیک ها آماده کباب بودند.
نیم ساعت مونده به کباب کردن کیوی رو که خرد کردیم اضافه میکنیم به این شیشلیک ها و میزاریم تا کیوی جادوی خودش رو بکنه واسه آخرین مرحله.
آتیش رو به پا میکنیم و روی شیشلیک ها نمک میپاشیم و شیشلیک ها و فلفل دلمه ای یا فلفل سبز رو کباب میکنیم.
شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی ، کره ، گوجه کبابی ، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه نوش جان کنید، با در نهایت بهترین نوشیدنی برای این کباب دوغ بیشک دوغه .
No comments:
Post a Comment