پاستا و کلا خانواده ماکارونیها از غذاهای هستند که هرچند هیچ شباهتی یا رگ و ریشه ایرانی نداره اما به شدت مورد علاقه ما ایرانی ها هستند و به قولی به خوبی جور دراومده با زائقه ما .این پاستا با مرغ و قارچ هم بی شک یکی از اون نوع غذاهای خوشمزه ای هست که هم به آسونی درست میشه و هم خیلی خوشمزست. یه پاستا خامه ای با طعم مرغ و قارچ ..... عالیه...
چی لازم داریم ؟
پاستا از هر نوعی که دوست داشتید به هر مقداری که فکر کردید سیرتون میکنه
قارچ ۲ پیمانه
سینه مرغ ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
خامه معمولی ۱ پیمانه
زردچوبه نمک فلفل سیاه یا قرمز بمقدار کافی
ریحان خشک یا جعفری خشک یا هم شوید خشک به مقدار کافی، دوست داشتید هم میتونید ازهر سه نوع استفاده کنید.
کره ۲ قاشق غذا خوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو به مقدار کافی
زعفرون دلبخواهی
این پاستا ایه که من استفاده کردم که توش تخم مرغ هم داره واگه اشتباه نکنم از فروشگاه کافلند یا آلدی آلمان گرفتم.
طبق معمول همه ماکارونیها، این پاستا ها رو تو آب جوشی که کمی بهش روغن مایع و نمک اضافه کردم میریزیم تا بپزه، تا زمانی که دیدم کاملا پخته شده، چون قرار نیست اینو دم کنیم مثل ماکارونی مدل ایرانی پس بزارید که خوب نرم و پخته بشه .
همزمان بیکار نمیشینیم و قارچ رو با کره و فلفل سیاه تفت میدم توجه کنید عزیزانم گفتم تفت میدیم نه این که سرخ کنیم، من مقداری از سبزیجات خشک هم مثل ریحان و شوید رو هم اضافه کردم.
زمانی که پاستا داره میجوشه من کمی زردچوبه اضافه کردم که هم رنگش زرد تر و دلروباتر بشه و هم طعم بهتری بگیره .
سینه مرغ رو که تیکه تیکه کوچیک کردیم یه تفت میدیم تو کره و اگه دوست داشتید میتونید کمی آبلیمو یا زعفرون بهش اضافه کنید. این تفت دادن باید در حد چند دقیقه باشه که فقط مرغ سرخ بشه چون اگه زیاد سرخ کنیم سینه مرغ نرم نیست.
خوب پاستای من پخته شده و منو یاد جوجه های کوچولوی زرد میندازه.
خوب بریم سراغ مرغ ، وقتی مرغمون کمی آبش گرفته شد خامه رو اضافه میکنیم و میزاریم واسه چند دقیقه بپزه .
وااای عالیه این مرحله و بی نهایت خوشمزه . قارچ رو اضافه میکنیم به مخلوط مرغمون.
پاستا رو هم همینطور مخلوط میکنیم .
خوب آمادست چرا منتظرید؟؟؟ برید و امتحانش کنید لذتشو ببارد.
No comments:
Post a Comment